Προς το περιεχόμενο

BitFenix's "PRODIGY M" Νέο Κουτί με υποστήριξη mATX μητρικών.

MoviemakerGr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

"Ξέρω κ ελπίζω ότι θα φτιάξω το απόγευμα μερικών όπως έφτιαξε το δικό μου όταν το είδα.. "

Νομίζω ότι αυτό το κουτί έπρεπε να είναι σχεδιασμένο έτσι από την αρχή.

Ελαφρώς μεγαλύτερο από τον προκάτοχο αλλά με υποστήριξη και mAtx μητρικών πλέον.

post-227308-0-26484600-1370368990_thumb.jpg

post-227308-0-53219400-1370369004_thumb.jpg

post-227308-0-74048800-1370369014_thumb.jpg

Πηγή :> http://www.tonymacx86.com/general-hardware-discussion/100547-bitfenixs-new-prodigy-m-matx-case-spotted.html

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραίο , άμα βγαίνει και σε άσπρο θα μαμάει !

Ε ναι βρε ! θα βγει φαντάζομαι σε όλα τα χρώματα της btfnx γιατί όχι και σε καινούρια.

Αλλά εδώ θα πω ότι επειδή είναι πορώδες το υλικό στα χερούλια το άσπρο δεν ενδείκνυται για καπνιστές,

άλλαξε όντως το μέγεθος ή γίνεται ανακατάταξη του hardware? Αν άλλαξε το μέγεθος για πόσο μεγαλύτερο μιλάμε?

Δεν ξέρουμε ακόμα λεπτομέρειες,αλλά επειδή έχω το κόκκινο σε άμεση οπτική σύγκριση πρέπει να μεγάλωσε κατ'ελαχιστον.

• Like 1

@Moviemaker ωωωωω ναι

30779_06_bitfenix_goes_prodigy_2_0_with_

@jokerakias εύχομαι και ελπίζω να μην είναι στο πίσω μέρος. Γιατί ο ssd οκ την παλεύει ο hdd ομως;

30779_01_bitfenix_goes_prodigy_2_0_with_

Εχεις δίκιο Τάσο. Και για να γίνω πιο τολμηρή θα έλεγα τα περισσότερα.

Αποβάλουν αέρα απο το πάτωμα όπως είναι το κουτί. Και ο θερμός αέρας έχει τάση ανόδου.

Εχουμε ανταγωνισμό της φυσικής ανοδικής τάσης του αέρα με τον προσανατολισμό εξόδου.

τα τροφοδοτικά που θα ευνοήσει είναι αυτά με τον ανεμιστήρα στη μεριά του βύσματος τροφοδοσίας απο τη πρίζα και να ρουφάει προς τα μέσα.

Για τα fanless δε θα το σχολιάσω....

Επίσης δεν ξέρω αν το είδε κανένας σας αλλά αυτό το cpu cut out για micro atx είναι για τα μάτια του κόσμου.

Περιμένω να το δω απο κοντά για πιο σίγουρα σχόλια

• Like 2

Εχεις δίκιο Τάσο. Και για να γίνω πιο τολμηρή θα έλεγα τα περισσότερα.

Αποβάλουν αέρα απο το πάτωμα όπως είναι το κουτί. Και ο θερμός αέρας έχει τάση ανόδου.

Εχουμε ανταγωνισμό της φυσικής ανοδικής τάσης του αέρα με τον προσανατολισμό εξόδου.

τα τροφοδοτικά που θα ευνοήσει είναι αυτά με τον ανεμιστήρα στη μεριά του βύσματος τροφοδοσίας απο τη πρίζα και να ρουφάει προς τα μέσα.

Για τα fanless δε θα το σχολιάσω....

Επίσης δεν ξέρω αν το είδε κανένας σας αλλά αυτό το cpu cut out για micro atx είναι για τα μάτια του κόσμου.

Περιμένω να το δω απο κοντά για πιο σίγουρα σχόλια

Μη δεις μικρό κουτι εσύ... κατευθείαν μπιμπικια βγάζεις!!! Αι πανε παιξε με κανενα 900D να ησυχάσεις!!  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...