Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κουτι δεν ξερω...αλλα ειναι της TurboX...και απο τι ειδα εχει πισω δυο τρυπες για σωληνες :)

Η HD 6770 που εχω ειναι αλλη υποθεση δεν μασαει...

Battlefield 3 τα παντα στο Ultra και με AA 2X(μπορω και 4x αλλα δεν βλεπω και μεγαλη διαφορα....)

Βεβαια εχει και το oc της...με 30-40 FPS 

απο 800 στα 875 και μνημη απο 1100 στα 1175 στους 65c...

Το Fan της μονο μου εχει κανει λιγο το κεφαλι καζανι αλλα δεν πειραζει χαλαλι της....εαν μπει τωρα καποιος στο δωματιο θα αρχισει να ουρλιαζει απο την ηχορυπανση(πυροβολισμοι/εκρηξεις το fan)

Για GTX 670 μιλαμε... :)

Δημοσ.

Δε με βοηθάς και πολύ όμως.

Το νερό έχει νόημα σε ακριβά parts αν θες τη γνώμη μου. Αν είναι να δώσεις 200ευρώ+++ σε νερά τότε πούλα την 6770 πάρε τα λεφτά βάλε και τα 200 και πάρε πιο τουμπανάτη κάρτα.

Ή κάνε αναβάθμιση στο κουτί τεσπα.

Δημοσ.

Το ξερω :(

Τι εννοεις η GTX 670 δεν ειναι ακριβη?

Waterblock εχω...εαν βρω και τα υπολοιπα απο 100€ καινουρια στα 50€ θα ειμαι οκ...

Το κουτι ποτε δεν μου δημιουργησε προβλημα...και καταλαβα ποσο καλο ειναι οταν ειδα του πατερα μου που η καρτα ηταν ετοιμη να τρυπησει το γυαλι απο διπλα λογο του μακρους της...HD 5750 Gigabyte νομιζω...(βλακεια αλλα για αλλαγη δεν σηκωνει κουβεντα...τα θεωρει πεταμενα λεφτα....)Και με το ζωρι θα τον πεισω να παρω την GTX 670 γι αυτο ρωταω...το waterblock το εχω οπως ειπα...τα αλλα μερη προσπαθω να βρω!

Δημοσ.

Δουλευω σε 3D προγραμματα αυτο σημαινει οτι η καρτα μπορει να δουλευει και μηνες...ασταματητα για render(διαδικασια υλοποίησης ενος χωρου/αντικειμενου φτιαγμενο σε 3D προγραμμα που απαιτει μεγαλη δυναμη!)

Δημοσ.

οταν κάνεις edit Μετά που σου απαντάει κάποιος, δε μπορεί να σε βοηθήσει αν δεν δει το edit.

Αρχικά λοιπόν έμεινα στο turbox και στην 6770.

Μετά που το πήγες σε 670 και πάλι δε θα αλλάξει η άποψη μου για τα νερά μόνο στη κάρτα και μάλιστα σε αυτό το κουτί.

Πάρε μια accelero να κάνεις τη δουλειά σου γιατί με τα 100 νερά δε στήνεις

Θες αντλίες, θες res, θες ρακορ, θες σωλήνες, θες ψυγεία, θες ταχυσυνδεσμους και σε συμμαζεύεται.

http://www.eworld.com.gr/products/details/2007/Arctic-Cooling-Accelero-Mono-Plus-VGA-Cooler

http://www.eworld.com.gr/products/details/2193/Arctic-Cooling-Accelero-Xtreme-III-VGA-Cooler

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...