anheron Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα, χρειάζομαι τη βοήθεια σας! σύντομα φεύγω για δουλεια/φοίτηση στο εξωτερικό κ ψάχνω ενα λάπτοπ που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες μου σαν πρώτος υπολογιστής. Θα προτιμούσα να έχει οθόνη μέχρι 15 ιντσες (νομίζω υπαρχει κ 15,6 που ανήκει στο μέγεθος που θέλω) να ειναι σχετικά ελαφρύ, να κοστίζει μεχρι 1.200 ευρω (ξεκινώντας απο τα 900 επειδη θέλω να πάρω κάτι καλο) κ να ειναι κ λίγο όμορφο επειδη μια φορα θα κάνω τέτοια αγορά. Γενικα, έχω ακούσει πολυ καλα λόγια για το σέρβις κ την ποιότητα της dell, ενω σύμφωνα με προηγούμενο thread μου κατάλαβα οτι δεν Αξίζει να ανέβω στην τιμη για το MacBook Pro 13 retina. Εσείς τι μου προτείνετε; Ευχαριστω για το χρόνο κ τις πληροφορίες!
GerwnOnoufrios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/2951411/Acer-Aspire-TimelineU-M3-581TG-73514G12Makk-i7-3517U-4GB-128GB-SSD.html Μια χαρα ειναι αυτο και σε λιγοτερα χρηματα,βαλτου και αλλα 4gb και εισαι κομπλε http://www.skroutz.gr/s/2218013/Kingston-4GB-1600MHz-DDR3-Non-ECC-CL11-SODIMM.html
anheron Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Το συγκεκριμένο αξίζει τα λεφτά του; http://www.skroutz.gr/s/2983901/Dell-Inspiron-15z-5523-i7-3537U-8GB-256GB-SSD.html Ευχαριστώ!
denomizw Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Νομίζω έχει το πακέτο που ψάχνεις. Απλώς με μία καλύτερη ανάλυση οθόνης θα ήταν άψογο.
plpapadopoulos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα, χρειάζομαι τη βοήθεια σας! σύντομα φεύγω για δουλεια/φοίτηση στο εξωτερικό κ ψάχνω ενα λάπτοπ που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες μου σαν πρώτος υπολογιστής. Θα προτιμούσα να έχει οθόνη μέχρι 15 ιντσες (νομίζω υπαρχει κ 15,6 που ανήκει στο μέγεθος που θέλω) να ειναι σχετικά ελαφρύ, να κοστίζει μεχρι 1.200 ευρω (ξεκινώντας απο τα 900 επειδη θέλω να πάρω κάτι καλο) κ να ειναι κ λίγο όμορφο επειδη μια φορα θα κάνω τέτοια αγορά. Γενικα, έχω ακούσει πολυ καλα λόγια για το σέρβις κ την ποιότητα της dell, ενω σύμφωνα με προηγούμενο thread μου κατάλαβα οτι δεν Αξίζει να ανέβω στην τιμη για το MacBook Pro 13 retina. Εσείς τι μου προτείνετε; Ευχαριστω για το χρόνο κ τις πληροφορίες! Αφού φεύγεις για εξωτερικό, προτιμότερο είναι να αγοράσεις από εκεί. Αν φεύγεις για Αγγλία, το Amazon.co.uk έχει άπειρες οικονομικές λύσεις με δωρεάν μεταφορικά. Αποφεύγεις όμως τα PCWorld - Currys (οι αντίστοιχοι Κωτσόβολοι - Electroworlds), γιατί είναι φαρμακεία και δεν έχουν ιδιαίτερη ποιοτική ποικιλία. Η Ιταλία επίσης έχει καλές τιμές στα laptops. Η Γερμανία είναι αναλόγως το τί θα βρείς και μήν πάρεις μεταχειρισμένα ή Refurbished από Γερμανούς γιατί δε γλυτώνεις ιδιαίτερα κάτι από το όσο κάνει καινούριο, συν ότι το πληκτρολόγιό τους είναι QWERTZ.
anheron Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Νομίζω έχει το πακέτο που ψάχνεις. Απλώς με μία καλύτερη ανάλυση οθόνης θα ήταν άψογο. Λες να έχω κανένα πρόβλημα με αυτη την ανάλυση σε τίποτα πιο απαιτητικό, αν τύχει μα παίξω καποιο παιχνίδι λόγου χάρη; Σχετικά με το άλλο ποστ, ευχαριστώ για τις πληροφορίες αλλα πάω Ολλανδία οπότε δεν με εξυπηρετεί !
denomizw Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δεν νομίζω ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα στα παιχνίδια με αυτήν την ανάλυση. Το αντίθετο θα έλεγα, θα είναι πιο εύκολο για τον επεξεργαστή να ανταποκριθεί στο παιχνίδι. Ωστόσο, οι gamers επιλέγουν οθόνη με καλύτερη ανάλυση, ώστε το οπτικό αποτέλεσμα να είναι πιο ευχάριστο. Το ίδιο ισχύει και για τις ταινίες.
anheron Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Φαντάζομαι πάντως ότι δεν θα έχω πρόβλημα με ταινίες 720p και 1080p έτσι; (δεν είμαι πολύ σχετικός με αυτά...)
GerwnOnoufrios Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Με 630 καρτα γραφικων low θα παιζεις...Εγω σου εβαλα 640
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα