Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Google ανακοίνωσε τα πιο πρόσφατα στατιστικά για το οικοσύστημα του android σύμφωνα με τα οποία το Jelly bean (android 4.1..& 4.2..) είναι πλεον σε απόσταση αναπνοής από το παλαιό πλέον Gingerbread.Ενώ το Gingerbread εξακολουθεί να κρατά τα ηνία με 36.5% των ενεργών συσκευών οι εκδόσεις 4.1 και 4.2 βρίσκονται λίγο πιο πίσω με 33%, 4.6% πάνω σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Το σάντουιτς παγωτό (μη σας μπαίνουν ιδέες καλοκαιριάτικα) κατέχει το ένα τέταρτο της γευστικής πίτας του android με 25.6% ενώ οι υπόλοιπες παλαιότερες εκδόσεις εξακολουθούν να τρέχουν στο 5% των συσκευών.

Απ' ότι φαίνεται αυτή θα είναι η τελευταία φορά που βλέπουμε το Gingerbread στην πρωτοκαθεδρία.

Link.png Site: engadget

Επεξ/σία από Skylined
  • Like 1
Δημοσ.

Ενας σοβαρός λόγος να μην αποκτήσει κάποιος android... Αγοράζεις μια android καλή ώρα όπως εγω το sii και δεν θέλεις καστομιές, αν περιμένεις πότε στην Ελλάδα θα βγει το update κλάφτα χαράλαμπε και μην πει κανείς τι να το κανείς το update ...

Δύο ολόκληρα χρόνια παρακολουθώ το θέμα των update στο κορυφαίο τότε Samsung galaxy sii , δηλαδή αν δεν ήταν κορυφαίο παίζει και να μην είχε πάρει και κανένα update .

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως αυτή να είναι η νεα στρατηγική της google. Τώρα που το android έχει ωριμάσει και δεν χρειάζεται νεες εκδόσεις κάθε τόσο να περιμένουν να αναβαθμίσουν όλοι μέχρι εκεί που μπορούν (πολλοί δεν θα πάνε ποτέ πέρα απο το GB) και τότε να βγάλει την καινούργια έκδοση. Είναι και αυτός ενας τρόπος να πολεμήσει το fragmentation.

Δημοσ.

Βασικά ο τρόπος είναι να αναβαθμίζει βασικές εφαρμογές του λειτουργικού ,παρά το ίδιο το λειτουργικό τόσο συχνά

Αυτο το δρόμο φαίνεται να παίρνει

Δημοσ.

Βασικά αυτοί περιμένουν τα updates απο τις διάφορες κοινότητες... Ετσι πιστεύω.

Οσοι έχουν android στην ουσία ειναι εκτεθειμένοι απο τα νεότερα κενά ασφαλείας bugs κλπ

Δημοσ.

Ενας σοβαρός λόγος να μην αποκτήσει κάποιος android... Αγοράζεις μια android καλή ώρα όπως εγω το sii και δεν θέλεις καστομιές, αν περιμένεις πότε στην Ελλάδα θα βγει το update κλάφτα χαράλαμπε και μην πει κανείς τι να το κανείς το update ...

Δύο ολόκληρα χρόνια παρακολουθώ το θέμα των update στο κορυφαίο τότε Samsung galaxy sii , δηλαδή αν δεν ήταν κορυφαίο παίζει και να μην είχε πάρει και κανένα update .

Το Galaxy S2 είχε 2.3, πήρε 4.0, πήρε 4.1, χώρια επιμέρους updates. Σχεδόν όλα τα Galaxy του 2012 πήραν ή θα πάρουν update σε 4.1. 

Όταν παίρνω κινητό υψηλού κόστους προσωπικά κοιτάζω να δω αν με ικανοποιεί όπως έχει. Αν πάρει updates έχει καλώς, αν δεν πάρει, πάλι έχει καλώς. Αν περιμένω πότε θα έρθει ένα update με προσδοκία να βελτιωθεί δραματικά η συσκευή μου, μάλλον έχω κάνει εξ' αρχής λάθος επιλογή.

Δημοσ.

Για να ξεκαθαρίσω μιλάω για Ελλάδα το sii εχει μείνει στην 4.0.3.<br><br><br><br>

Το θέμα ειναι ενημερώσεις για την ασφάλεια...

Δημοσ.

Ειναι τραγικό να σε υποχρεώνουν εάν θέλεις το αυτονόητο να μπορείς να αγοράσεις μόνο μια συσκευή...

Δημοσ.

Υποτίθεται ότι τις ναυαρχίδες θα τις προσέχουν.

Τα φθηνότερα μοντέλα όμως... :unsure:

Και εγω για αυτό τον λόγω είχα επιλέξει ναυαρχίδα, το καλύτερο smartphone για το 2012 αλλα πήρα τα ...

Εντομεταξύ έπιασα τον ευατό μου να δικαιολογεί το android οτι είναι καινούργιο ενω δεν είναι καθόλου καινούργιο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...