rafail1994 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Επίτηδες άφησα το ασύρματο για να βγάλει πρόβλημα .Partition δεν είχα ούτε έχω σκοπό να κάνω άσχετα από της επιδόσεις κτλ δεν με βολεύει καθόλου , έχω και εξωτερικό δίσκο και backup σε αλλά pc η επομένη φάση είναι αγορά 2tb + 2tb για backup με raid !
rafail1994 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μετά από 5 μέρες έφαγα ξανά μπλε οθόνη με το ιδιο error . Είχα ανοιχτό youtube και πήγα με το ace utilities να διαγράψω τα άχρηστα αρχεία και τσουπ μπλε οθόνη ,τόσες μέρες δούλεψε χωρίς κανένα πρόβλημα
Antwni Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μετά από 5 μέρες έφαγα ξανά μπλε οθόνη με το ιδιο error . Είχα ανοιχτό youtube και πήγα με το ace utilities να διαγράψω τα άχρηστα αρχεία και τσουπ μπλε οθόνη ,τόσες μέρες δούλεψε χωρίς κανένα πρόβλημα Με ασύρματο?
rafail1994 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ναι με ασύρματο αν και μέσα σε αυτές της 5 μέρες έκανα τράμπα και δεν αντιμετώπιζα προβλήματα δεν ξέρω τι να πω
rafail1994 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέχρι τώρα επίσης δεν έχω κάποιο πρόβλημα με μπλε οθόνες αλλά της τελευταίες μέρες ο δίσκος κάνει έναν πολύ παράξενο ήχο όταν κάνει εγγραφές ,διάβασμα που δεν μου αρέσει . Όλα τα διαγνωστικά που έχω τρέξει τον έχουν βγάλει υγιέστατο ,λέτε να πάω να πάρω καινούριο δίσκο να τον κάνω ένα clone για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα