rafail1994 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Λοιπόν σήμερα ανοίγω το pc βλέπω ελεύθερος χώρος δίσκου 20gb λέω πω πρέπει να πάμε για καινούριο δίσκο κάνω μια ανανέωση και τσουπ ο ελεύθερος χώρος γίνεται 30gb ωπα λέω εδω ήμαστε κατι τρέχει .Μετά από λίγο τρώω και μια μπλε οθόνη με (0x000000d1 ,netio,sys error) λέω τα πράγματα χειροτερεύουν . Και για να το δείτε και με τα ματιά σας print screen με διάφορα μερικών δευτερολέπτων τι γίνεται ρε παιδιά πρώτη φορά συναντώ τέτοιο πράγμα και το pc το χρειάζομαι .Και ο δίσκος είναι υγιέστατος
rafail1994 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Ήρθε και για δεύτερη φορά μπλε οθόνη ανεβάζω και το minidump .Έχω τσεκάρει και για ιούς δεν μου έχει βγάλει κάτι ανησυχητικό http://www.filesend.net/download.php?f=d33195fb2cdb7867a5616a35bf9eb275
Hawk7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Για το error που λες,παιζει να φταιει antivirus,η' firewall.Τι εχεις εγκατεστημενο; Για δε την χωριτηκοτητα,εαν αυτη μεταβαλεται χωρις να κανεις τιποτε αλλο απολυτως,τετοια διαφορα μεγεθους,μονο το hibernate,και pagefile μου περνα απο το μυαλο. Tρεξε το winidirstat,και δες το μεγεθος τους.
rafail1994 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 antivirus και firewall έχω το eset smart security .Αδρανοποίηση δεν την έχω ενεργή όπως και το pagefile Τσεκάρω και το winidirstat και επανέρχομαι
Hawk7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Παντως,αν τα screenshots που ανεβασες,λες οτι δειχνουν προβλημα μεγεθους εγω αυτο δεν το βλεπω. 35,5 στο πρωτο free space. 35,4 στο δευτερο free space Αυτο ειναι υπολογιστικο σφαλμα των windows.Μην περιμενεις να ειναι καρφι το ιδιο καθε φορα.
rafail1994 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Το winidirstat τα δείχνει όπως και στης ιδιότητες .Ναι στα screenshots φαίνεται μικρή διάφορα αλλά την πρώτη φορά η διάφορα ήταν πολύ μεγάλη όπως και πριν από λίγο 3gb διάφορα για αυτό με παραξένεψε συν της μπλε οθόνες στα καλά καθούμενα . Ο δίσκος είναι εντάξει δεν έχει κάποιο πρόβλημα όλα τα test οκ τον δείχνουν .Ελπίζω μόνο μην είναι τίποτα σοβαρό και χρειαστεί κάνα format γιατί έχω καταστραφεί
Hawk7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Στο minidump που εστειλες,χωρις να το παιζω ειδικος,βλεπω οτι το error το εφαγες μετα την χρηση του Autocad.To ειχες τρεξει πιο μπροστα,το ετρεχες οταν εφαγες το error,η' το ειχες μολις κλεισει; Εαν εκανες κατι με αυτο,ξαναδοκιμασε,και δες αν σου κανει το ιδιο.
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Πάντα backup γιατί αλλιώς η καταστροφή θα έρθει αργά η γρήγορα. 1
rafail1994 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 To autocad πριν μια εβδομάδα το χρησιμοποίησα από ότι θυμάμαι, την δεύτερη φορά που μου έβγαλε πάλι το error είχα ανοιχτό youtube,word,outlook και το blue screen view .Εντωμεταξύ έχω δυο δίκτυα με διαφορετικά router και ήμουν συνδεμένος και (ασύρματα, ενσύρματα) το ένα το έβγαλα τώρα μπας και καμιά εφαρμογή έκανε την ζημιά για την μπλε οθόνη αν και το έχω έτσι πάνω από χρόνο. Backup έχω εννοείτε και όχι μόνο σε ένα δίσκο αλλά άντε πέρνα ενα σορό προγράμματα κτλ που έχω ειδικά εάν χρειάζεσαι το pc καθημερινά . 1
Hawk7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Υποψιαζομαι τοτε το ασυρματο.Εχεις εξωτερικη συσκευη,η' εσωτερικη; Απενεργοποιησε την και απεγκατεστησε την,και μεινε για ωρες μονο με το ενσυρματο. Πες μας αν σου δωσει ξανα error. Φανταζομαι service packs,και ενημερωσεις τελευταιες εισαι ενταξει. Για μνημες δεν νομιζω να παιζει τιποτε,διοτι θα σου εδινε αλλο error.
rafail1994 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Εγω έβγαλα το ενσύρματο για να δω πως θα πάει μέχρι τώρα δεν μου έβγαλε μπλε οθόνη .Είναι εξωτερική συσκευή. Ναι τα πάντα, ολα είναι ενημερωμένα. Το pc γενικά κάθε ένα 2μηνο σχεδόν το περναω από πλήρη έλεγχο μνήμες, δισκο,gpu κτλ όποτε εάν είχα κάποιο hardware πρόβλημα θα το εντόπιζα. Το θέμα με τον δίσκο εκεί που είχα ελευθέρα 33.8gb κάνω ανανέωση 35.2gb
Antwni Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Συμβουλή:Κάνε 2 partition, στο ένα το λειτουργικό στο άλλο τα αρχεία... Γιατί βλέπω ότι το έχεις φουλάρει και είναι τεράστιος κόπος το format Για εξηγησε μου αυτό με τα 2 δίκτυα...πρώτη φορά το ακούω αυτό... Γιατί είσαι συνδεδεμένος με 2 δίκτυα? Πληροφοριακά ρωτάω εξού και το spoiler ραφα
rafail1994 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μόνο τα προγράμματα είναι 320gb βαλε και τα αρχεία για αυτό λέω γίνεται χαμός και θα πάθω εγκεφαλικό εάν κάνω format Το ένα router που εκπέμπει ασύρματα βρίσκεται σε άλλον χώρο εκτός σπιτιού όπου υπάρχουν και εκεί 2 pc και για να μην συνδέομαι μέσω internet σε αυτά συνδέομαι στο router μιας και έχω την δυνατότητα και κάνω την δουλεία μου ,και το δεύτερο είναι το router που έχω στον δικό μου χώρο για τα δικά μου pc 1
Hawk7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Προφανως ο συνδυασμος ενσυρματου και ασυρματου,δεν ηταν καλο για τον υπολογιστη.Σου ειπα να βγαλεις πρωτα το ασυρματο και αν ειναι εξωτερικη συσκευη,διοτι συνηθως ως usb.λογω drivers παλιων,λογω volts,αυτες δημιουργουνε προβλημα. Δοκιμασε μετα και μονο με το ενσυρματο,και εφοσον και τα 2 δουλευουν καλα,απλα ΜΗΝ τα λειτουργεις και τα 2 μαζι. Partition Μην κανεις ποτε σε δισκο,απο προσωπικη εμπειρια στο λεω.Μειωνει αρκετα τις επιδοσεις του δισκου,αλλα και τον φθειρει πιο γρηγορα.Τον τρελαινει.Δες ειναι φυσιολογικο,για την δομη και την λειτουργια ενος μηχανικου δισκου. Καλυτερα να εχεις εναν δισκο το λειτουργικο σου,και για τα δεδομενα,εναν εξωτερικο δισκο.Αυτος με την σειρα του,επειδη δεν θα λειτουργει 24/7,θα σου κρατησει 3 φορες περισσοτερο σε διαρκεια ζωης,αλλα και τα δεδομενα σου θα ειναι πιο ασφαλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα