Skylined Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Απ' ότι φαίνεται η Seagate δε θα μπορούσε απλώς να παρακαλουθεί την έταιρη μεγάλη εταιρία παραγωγής μηχανικών σκληρών δίσκων να κλέβει όλα τα φώτα τα φώτα της δημοσιότητας με παρουσιάσεις υπέρλεπτων προϊόντων. Έτσι έκανε και αυτή τη δική της ανακοίνωση ότι αρχίζει αποστολές δίσκων με πάχος μόλις 5 χιλιοστών και χωρητικότητας 500 GB.Το "laptop Ultrathin HDD" προορίζεται να ενσωματωθεί σε πολύ λεπτά και ελαφρυά προϊόντα όπως τα ultrabook και tablet παρέχοντας μία οικονομική λύση αφού η τιμή έχει οριστεί στα 89 δολάρια, η οποία είναι ακριβώς ίδια με του ανταγωνισμού. Site: Seagate Site: Reuters
Zandim Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 απο επιδοσεις λενε τιποτα? προσωπικα προτιμω μιση χωρητικοτητα ssdμε τα διπλα λεφτα και τις 10πλασιες επιδοσεις 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 κι από Western Digital... 2
immunity Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δεν ξερω αλλα WD δεν ειχα προβλημα ποτε, αλλα 5 περιπτωσεις (σε συγγενεις μου που πηγα να τους φτιαξω το pc/laptop) την πατατα την ειχε κανει η seagate ειναι με τον bazooka buldoza ή οπως αλλιως λεγοταν είτε με momentus κτλ κτλ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 το ίδιο μπορεί να πει κάποιος και για την Seagate, ότι δεν είχε πρόβλημα ποτέ κι όσους WD πήρε του χτύπησαν...
Akimanjo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 σε μια σχετικα μεγαλη κλιμακα 200-300 σκληρων , αυτοι που με εχουν απογοητευσει πληρως ειναι οι seagate και δεν αγοραζω ουτε για πλακα. 1
music_lover Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Εγω παντως οτι wd συναντησα δικους μου, φιλων η γνωστων, απογοητευση.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Εγω παντως ποτε μου δεν ειχα θεμα με wd...ποτε ομως. Μονο μια φορα απο ενα φιλο ειχε εναν wd caviar που ηταν μουφα η σειρα. Με τους seagate ειχα συνεχεια θεμα οποτε μακρυα και απο εμενα. Αλλα ο καθενας μπορει να πει την γνωμη του.
donmk Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 ρε γ@μωτο.. καθε μερα μισοι λενε μακρια απο seagate κι οι αλλοι μισοι μαρια απο wd... επιοτελους κοφτε το.. τα παντα χαλανε.. τωρα τι θα κατσει στον καθενα εχει να κανει με το τι ψωνισε... ΜΗΝ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ!! η τραβατε και παρτε hitachi που δεν εχει κανεις παραπονο!!! α, ναι, δεν ψωνιζει κανεις, για αυτο!!! 2
basilis222 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Βγάζουν ακόμα HDD'S? πωπω... Τα πάντα αλλάζουν εκτός απο αυτούς. 33 χρόνια η ίδια τεχνολογία...
chek2fire Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Εγώ και με seagate και με wd ποτέ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα και έχω πάρει πολλούς δίσκους και από τους δύο 3
georgepppo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 εμένα μάγκες ούτε seagate ούτε WD με έχει αφήσει,όλοι δουλεύουν ρολόι με τους wd να μου φαίνονται λίγο καλύτεροι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα