Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω συνδέσει 2 διαφορετικά βύσματα σε μία κάρτα ήχου. Μπορώ να παίζω ήχο και από τις 2 εναλασσόμενα. Αλλάζοντας δηλαδή την προεπιλεγμένη έξοδο. Πως γίνεται να παίζει ο ήχος ταυτόχρονα και στις 2 ;

Σε Windows 7...

Η κάρτα ήχου είναι ενσωματωμένη στην μητρική. Σε PC.

Η μητρική είναι Gigabyte P67a.

Δημοσ.

ταυτοχρονα δεν γινεται παρα μονο αν εχεις 1 εξοδο και εκει βαλεις καποιο splitterακι.

για να παιξεις 2 διαφορετικα πραγματα ταυτοχρονα χρειαζεσαι και δευτερη καρτα ηχου

Δημοσ.

Αν θέλεις να ακούς ταυτόχρονα το ίδιο πράγμα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι κάθε συσκευή που συνδεεις να επιλέγεις "Έξοδος Μπροστινού Ηχείου" στο παράθυρο που ανοίγει αυτόματα στις κάρτες Realtek. Διαφορετικά χρειάζεσαι άλλη μια κάρτα που δεν είναι ακριβές. Βέβαια πάλι αν έχεις καρτα 7.1 (αν δηλαδή αντί για πράσινη, ροζ, και μπλε υποδοχή έχεις επιπλέον πορτοκαλί, γκρι και μαύρη) με κάποια προγράμματα όπως virtualdj μπορείς να αναπαραγεις διαφορετικό ήχο σε κάθε υποδοχή αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι καλό.

Αποστολή από το XT910 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Αν θέλεις να ακούς ταυτόχρονα το ίδιο πράγμα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι κάθε συσκευή που συνδεεις να επιλέγεις "Έξοδος Μπροστινού Ηχείου" στο παράθυρο που ανοίγει αυτόματα στις κάρτες Realtek. Διαφορετικά χρειάζεσαι άλλη μια κάρτα που δεν είναι ακριβές. Βέβαια πάλι αν έχεις καρτα 7.1 (αν δηλαδή αντί για πράσινη, ροζ, και μπλε υποδοχή έχεις επιπλέον πορτοκαλί, γκρι και μαύρη) με κάποια προγράμματα όπως virtualdj μπορείς να αναπαραγεις διαφορετικό ήχο σε κάθε υποδοχή αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι καλό.

Αποστολή από το XT910 με τη χρήση Insomnia App

αυτό το πρόβλημα έχω ότι δεν ανοίγει αυτόματα αυτό το παράθυρο όταν συνδέω κάτι καινούριο. Είμαι σίγουρος ότι πρέπει να ανοίγει γιατί πριν από το format άνοιγε (με το ίδιο ακριβώς harware δεν άλλαξα απολύτως τίποτα μετά το format)

και κάτι άλλο θα ήθελα να ρωτήσω πώς μπορώ να εξάγω ταυτόχρονα ήχο και από το καλώδιο HDMI και από τις αναλογικές εξόδους της κάρτας;

Δημοσ.

Για να μην βγαινει το παραθυρο που σου λεει να επιλεξεις παει να πει οτι μετα το φορματ δεν εγκατεστησες το προγραμμα διζειρισεις hd ηχου realtek. Αυτο δεν ειμαι σιγουρος που θα το βρεις (ο γοογλης παντα ειναι φιλος σου). Οσο για τον ηχο μεσω hdmi θα κανεις δεξι κλικ στο εικονιδειο της εντασης κατω δεξια -> Συσκευες αναπαραγωγης -> και κανεις κλικ στη συσκυη που εχει λογικα για εικονιδιο μια οθονη που θα λεγεται hdmi audio η nvidia/ati audio η κατι παρομοιο και αφου το επιλεξεις πατας ορισμος ως προεπιλογη. Αν εχεις πολλες επιλογες δοκικασε το με ολες μεχρι να βρεις ποια ειναι η σωστη. Να σημειωσω οτι ετσι στην καρτα ηχου της οθονης δεν θα λειτουργει καμια εξοδος. Οι εισοδοι ομως μπορει να λειτουργουν κανονικα. Για τυχον λαθη συγχωρεστε με απλα ειμαι απο Android και βιαζομαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...