Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Σήμερα επειδή έσπασα τη θήκη του εξώτερικού μου αποφάσισα να τον κάνω εσωτερικό σκληρο δίσκο. EΊΝΑΙ SATA. αφου τον σύνδεσα με τη τροφοδοσία και με καλωδιακι sata στη μητρικη, πήγα να κάνω τις ρυθμίσεις απο τη διαχείρηση δίσκων, έτσι ώστε να μου τον αναγνωρίζει ο υπολογιστής και να μου τον εμφανίζει. κατάλαβα πως δημιουργώντας partition, ναι μεν σου αναγνωρίζει το δίσκο, αλλά χάνεις ότι αρχείο είχε μέσα. θα ήθελα να ρωτήσω ποιες είναι οι απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να κανω για να μη χαθούν τα αρχεία που εχω μέσα στο σκληρό και να μου τον αναγνωρίζει και  εμφανίζει ο υπολογιστής.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αν έχεις windows πάτα το πλήκτρο win(start) κράτα το πατημένο και πάτα το r ,στο παραθυράκι γράψε diskmgmt.msc (κάνε copy/paste) εκεί λογικά θα σου τον εμφανίζει,θα τον καταλάβεις από το μέγεθος του,κάνε δεξί κλικ πάνω του και δώσε του γράμμα μονάδος.

Δημοσ.

ναι εκει το μόνο που μπορώ να κανω είναι New Simple Volume. Αν το κάνω αυτό όμως δε θα διαγραφούν τα αρχεια? Χωρίς την επιλογή quick format πάλι κενο δε θα μου τον εμφανίσει το δίσκο μετα?

Δημοσ.

O  δίσκος ως εξωτερικός τί είναι ntfs - fat 32 ?Περίεργο μου ακούγεται να μην τον βλέπει ως εσωτερικό. Σίγουρα λειτουργεί ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...