babis_89 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Γεια σας, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με την αγορά και σύνδεση ενός home cinema (το πολύ στα 300 ευρώ) . Έχω μια τηλεόραση LG ( συγκεκριμένα την 32LK330) . Λοιπόν οι ερωτήσεις μου είναι : 1. Τι home cinema να πάρω? Πρέπει να είναι ίδια μάρκα με την τηλεόραση ή δεν παίζει ρόλο στην ποιότητα του ήχου? 2. Πώς θα γίνει να συνδέσω στο home cinema το PS3 και την Τηλεόραση ώστε να βγαίνει ο ήχος από τα ηχεία του home cinema ? 3. Πρέπει να πάρω home cinema με μεγάλα ή μικρά ηχεία? Προς το παρόν αυτές είναι η απορίες μου . Αν μπορείτε βοηθήστε και πείτε μου την γνώμη σας.
graphist83 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 1. Δεν παιζει κανένα ρολο τι μαρκα ειναι η tv για την απόδοση. Η tv αναλαμβάνει μονο την προβολή της εικονας και τιποτα αλλο. Το μονο πλεονέκτημα της κοινής μάρκας ειναι οτι ίσως το remote control να μπορούσε να χειριστεί και τα 2. Αλλα αυτο δεν ειναι τοσο σημαντικό. 2. Η εύκολη λυση ειναι απο την ψηφιακή έξοδο της TV (toslink) στην αντίστοιχη είσοδο του Home cinema. Οτι θα παιζει η tv θα ακούγεται απο το home cinema. Συνεπώς και το PS3 H σωστή λύση ειναι η tv με οπτικη ινα και το PS3 ξεχωριστά με HDMI εφόσον το home cinema εχει HDMI In. Αυτα ομως ειναι ακριβότερα απο το budget σου Εξαρτάται απο το budget. Σαφως τα tallboy ηχεία παίζουν καλύτερα και στήνονται πιο σωστα στον χωρο σου. Με ΗDMI in υπάρχει με λιγα λεφτά παραπάνω αυτο LG HOME CINEMA BH7420P
babis_89 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 κάτι σαν αυτά εδώ είναι καλα? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.504810
graphist83 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δεν εχει HDMI In. Μονο με οτικη ινα και ισχυει οτι ανέλυσα άνωθεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα