Manos5686 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα,έχω ένα pc amd athlon 3500+ 2 gb ram ,gpu 5670 1gb. Προς το παρόν το μόνο παιχνίδι που έπαιζα στο pc είναι το League of legends.(Για άλλα παιχνίδια έχω το ps3) . Τό θέμα μου είναι ότι τώρα έβλεπα διάφορα βιντεάκια με το tera online και το παιχνίδι μου άρεσε πολύ.Το pc μου θα παίζει το tera online?Εννοείτε δεν με ενδιαφέρουν τα high settings απο medium και κάτω. Ρωτάω για να μην το κατεβάσω τσάμπα..Είναι και μεγάλο παιχνίδι Καλή συνέχεια
Manos5686 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Ξέρουμε ποιά είναι τα minimum μήπως? Ευχαριστώ
SlackulatoR Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 https://tera-support.enmasse.com/app/answers/detail/a_id/175/~/can-i-run-tera%3F---system-requirements
Manos5686 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Σύμφωνα με τα minimum το game θα παίζει...Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω...Είναι και μέγαλο και θα μου πάρει κάμποσο μέχρι να το κατεβάσω
SlackulatoR Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δεν έχεις να χάσεις τίποτα, άστο να κατέβει ένα βράδυ και το δοκιμάζεις πως τρέχει.
georsev Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Ακου να δεις το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι οτι νανε κακογραμενο με τουμπανο χαρακτηριστικα επεζα με ιδια fps με το nootebook με i3 2310m με την hd3000.Απλα συνβολη μου μην ασχοληθεις καν.... Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα