aris1986 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Τον θάνατο αγαπητών σου προσώπων έτσι κι αλλιώς θα τον ζήσεις είτε το θέλεις είτε όχι. Μπορεί να είναι η γιαγιά σου όσο ήσουν παιδί, η γυναίκα σου πιο μετά ή/και κάποιο από τα παιδιά σου. Σύμφωνοι για το τελευταίο, απλά γιατί να μην ζήσεις όσο περισσότερο μπορείς; Σου δίνεται η ευκαιρία να ζήσεις λίγα χρόνια παραπάνω και να βιώσεις εξελίξεις τόσο στην κοινωνία όσο και στην οικογένειά σου, και την πετάς στα σκουπίδια; Από κάποιες αρρώστιες ναι δεν το συζητάω...ναι σε ολα. Κριμα ειναι να φευγεις απο την ζωη στα 50 απο καρκίνο οχι πως να κοιταμε πως θα πάμε 150... Ποιος θα μου δίνει σύνταξη στα 150 έμενα και σας; Τα τρισέγγονα μας; 1
Praktor007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ποιος θα μου δίνει σύνταξη στα 150 έμενα και σας; Τα τρισέγγονα μας; Όντως, παίζει και αυτό το ζήτημα!
YiannEle Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 κατσε πρώτα να εξασφαλίσουμε οτι δεν θα φευγουμε στα 50 απο καρκίνο και μέχρι τα 150 έχουμε πολυ δρόμο αλλωστε αν ειμαστε (πραγματικά) καλά και μπορούμε να δουλευουμε γιατι να βγούμε συνταξη νωρίς? Από το οικογενειακό μου περιβάλλον και τους φίλους τους που βγήκαν προσφατα σε συνταξη, αυτό που βλέπω είναι οτι καθόλου δεν το απολαμβάνουν, ισια ισα, αισθανονται αχρηστοι και μιζερευουν...Τεσπα πολυ εκτος βγήκαμε...
funbreaker Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ε τώρα το ιδιο πράγμα θα λεμε με αλλα λογια... παμε απο την αρχή. Εισαι υπερ της "αιωνόβιας" ζωής ή οχι; Εγω οχι. Εσυ; Με ρωτάς κάτι που λέω ξεκάθαρα στο κείμενο που έκανες quote και εξηγώ και γιατί. Φυσικά και είμαι υπέρ.
mdr21 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μακάρι να μην το κάνουνε γαργάρα κι αυτό για την κονόμα...Δυστυχώς στο μυαλό μου γυρνάει η φράση "Ξέρεις τι λεφτά έχουμε να βγάλουμε?",περισσότερο απο το ¨Ξερεις πόσος κόσμος θα γλιτώσει?"...Μακάρι όμως. εε ναι οι κακες πολυεθνικες θα βγαλουν λεφτα με το να μην πουλανε το φαρμακο. Παντως λογικα η απεικονιση του ιου θα βοηθησει στη δημιουργια εμβολιου (προληπτικου), παρα θεραπειας
rfc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Επιτελους.... θα ξαναγ@@@σουμε και θα........ ξενογ@@@σουμε κιολας.
kostas_dr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Ποιος θα μου δίνει σύνταξη στα 150 έμενα και σας; Σύν-τα-ξη; Was ist dass; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα