maik42 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 1. Σε καινουρια σοκετ της ιντελ δε παιζει να βγει επεξεργαστης. Της amd με το μοχλουδακι βγαινουν σχετικα ευκολα. 2. Ειδικα με κεραμικες παστες εχω δει ο επεξεργαστης να κολλαει παρα πολυ πανω στη ψυκτρα οταν ειναι κρυος. Μολις ζεσταθει λιγο ξεκολα αμεσως. 3. Πρωτου βγαλουμε την ψυκτρα φροντιζουμε να ειναι καπως ζεστη και δεν εχουμε θεματακι..Ξεκολα αμεσως οτι παστα και να ναι.. αυτο ισχυει οταν εχεις την εργοστασιακη ψυκτρα. αν βαλεις after market οπως ειχα εγω π.χ. μια V8, η βαση της αγκαλιαζει το μοχλο και δεν τον αφηνει να σηκωθει ουτε 2 χιλιοστα. για το 3 συμφωνω απολυτα, καθετα και οριζοντια.πρωτα bencοπρογραμμα και μετα αλλαγη παστας. @zax21 για την ιστορια, εσυ ποια ψυκτρα εχεις;
zax21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 αυτο ισχυει οταν εχεις την εργοστασιακη ψυκτρα. αν βαλεις after market οπως ειχα εγω π.χ. μια V8, η βαση της αγκαλιαζει το μοχλο και δεν τον αφηνει να σηκωθει ουτε 2 χιλιοστα. για το 3 συμφωνω απολυτα, καθετα και οριζοντια.πρωτα bencοπρογραμμα και μετα αλλαγη παστας. @zax21 για την ιστορια, εσυ ποια ψυκτρα εχεις; http://www.plaisio.gr/B2O/B2O-Desktop/CPU-Cooler/Xigmatek-Gaia-SD1283-Heatpipe-Cooler-120mm-Int-775-1156-1366-AMD-AM2-AM3.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα