Προς το περιεχόμενο

nova vs ote tv

herkul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν μου λέτε παιδιά στην καινούργια συσκευή OTE TV PVR άραγε θα μπορούμε να αναβαθμίσουμε τον δίσκο μόνοι μας;

Πήρα τηλέφωνο και έμαθα ότι είναι 320gb (200 ώρες)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εξήγησε λίγο το σκεπτικό σου γιατί δεν βγαίνει νόημα.

Εάν μπορούμε να βγάλουμε τον δίσκο και να βάλουμε έναν 1tb ας πούμε μέσα. Και εάν ναι, τι format πρέπει να έχει fat32-NTFS...

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Λογικα δεν ειναι φορμαρισμενος με κατι που αντιλαμβανονται τα συνηθη λειτουργικα, το fat-ntfs ξεχνα το. Υπαρχουν περιορισμοι για τα πνευματικα δικαιωματα, δεν θελουν οι εταιριες να μεταφερουν το γραμενο προγραμμα στον υπολογιστη.

• Like 1

• 8 μήνες μετά...
Καλημέρα σας. Είμαι συνδρομητής forthnet (τηλέφωνο και internet). Από τον ΟΤΕ μου έκανα προσφορά το OTE TV full pack (internet + tv + τηλέφωνο) στα 35 ευρώ (+ ότι πρέπει να δώσω 30 για την φορητότητα). Έκανα την σχετική αίτηση και με πήραν από forthnet και μου έκαναν προσφορά και αυτοί το forthnet 3play (full pack) στα 49 ευρώ με τους 2 πρώτους μήνες δώρο. Ετήσια για στον OTE θα χρειαστώ 420 + 30 = 450 ευρώ ενώ στην forthnet 490 ευρώ. Τι λέτε να επιλέξω? Υπάρχει κανένα νέο με την πώληση της forthnet?

Σίγουρα η γραμμή του ΟΤΕ είανι πιο σταθερή και κλειδώνει σε μεγαλύτερες ταχύτητες (τουλάχιστον απ΄λιότερα που ξαναείχα ΟΤΕ). Επίσης στον ΟΤΕ όλος ο εξοπλισμός και η εγκατάσταση είναι εντελώς δωρεάν, απλά σε περίπτωση που φύγω από ΟΤΕ θα πρέπει λέει να τους επιστρέψω ρούτερ και αποκοδικώποιητή. Σε μία τέτοια περίπτωση με το πιάτο που θα μείνει θα μπορώ να πιάνω δορυφορικά κανάλια? Επίσης στην forthnet ξέχασα να ρωτήσω αν όλος ο εξοπλισμος και η εγκατάσταση είναι δωρεάν. Τι μου προτείνετε να κάνω?

Ευχαριστώ πολύ!

Καλημέρα σας. Είμαι συνδρομητής forthnet (τηλέφωνο και internet). Από τον ΟΤΕ μου έκανα προσφορά το OTE TV full pack (internet + tv + τηλέφωνο) στα 35 ευρώ (+ ότι πρέπει να δώσω 30 για την φορητότητα). Έκανα την σχετική αίτηση και με πήραν από forthnet και μου έκαναν προσφορά και αυτοί το forthnet 3play (full pack) στα 49 ευρώ με τους 2 πρώτους μήνες δώρο. Ετήσια για στον OTE θα χρειαστώ 420 + 30 = 450 ευρώ ενώ στην forthnet 490 ευρώ. Τι λέτε να επιλέξω? Υπάρχει κανένα νέο με την πώληση της forthnet?

Σίγουρα η γραμμή του ΟΤΕ είανι πιο σταθερή και κλειδώνει σε μεγαλύτερες ταχύτητες (τουλάχιστον απ΄λιότερα που ξαναείχα ΟΤΕ). Επίσης στον ΟΤΕ όλος ο εξοπλισμός και η εγκατάσταση είναι εντελώς δωρεάν, απλά σε περίπτωση που φύγω από ΟΤΕ θα πρέπει λέει να τους επιστρέψω ρούτερ και αποκοδικώποιητή. Σε μία τέτοια περίπτωση με το πιάτο που θα μείνει θα μπορώ να πιάνω δορυφορικά κανάλια? Επίσης στην forthnet ξέχασα να ρωτήσω αν όλος ο εξοπλισμος και η εγκατάσταση είναι δωρεάν. Τι μου προτείνετε να κάνω?

Ευχαριστώ πολύ![/quoteΕγω παντως την εκανα την ιδια αλλαγη και τα εχω παρει ασχημα με τη forthnet.πριν κατι μηνες με ειχε παρει ενας και μου προτεινε να βαλω ολα τα cinema η ολα τα sports με 10 ε επιπλεον κι εγω του ειπα πως δν με ενδιαφερει και μετα μου λεει τοτε σας κανουμε δωρο κλησεις προς κινητα με.αστικη χρεωση..και του λεω αν δν αλλαζει κατι αλλο τοτε οκ...Αυτο εγινε τοτε..Τωρα εγω πριν κανω την φορητοτητα πηρα και τους ρωτησα αν εχω καποια δεσμευση μαζι τους και μου ειπαν οχι..Και αφου εκανα τη φορητοτητα και μετα απο δυο αποτυχημενες προσπαθειες να με πεισουν να μην αλλαξω με ξαναπερνουν τριτη φορα και αφου παλι αρνηθηκα γυρναει ο τυπος και μου λεει το ξερετε οτι δεσμευεστε μεχρι το Μαρτιο μαζι μας?Δηλαδη ελεος..Με λιγα λογια με ψευτοαπειλες προσπαθουν να σε κρατησουν

Ευχαριστώ πολύ!

Εγω παντως την εκανα την ιδια αλλαγη και τα εχω παρει ασχημα με τη forthnet.πριν κατι μηνες με ειχε παρει ενας και μου προτεινε να βαλω ολα τα cinema η ολα τα sports με 10 ε επιπλεον κι εγω του ειπα πως δν με ενδιαφερει και μετα μου λεει τοτε σας κανουμε δωρο κλησεις προς κινητα με.αστικη χρεωση..και του λεω αν δν αλλαζει κατι αλλο τοτε οκ...Αυτο εγινε τοτε..Τωρα εγω πριν κανω την φορητοτητα πηρα και τους ρωτησα αν εχω καποια δεσμευση μαζι τους και μου ειπαν οχι..Και αφου εκανα τη φορητοτητα και μετα απο δυο αποτυχημενες προσπαθειες να με πεισουν να μην αλλαξω με ξαναπερνουν τριτη φορα και αφου παλι αρνηθηκα γυρναει ο τυπος και μου λεει το ξερετε οτι δεσμευεστε μεχρι το Μαρτιο μαζι μας?Δηλαδη ελεος..Με λιγα λογια με ψευτοαπειλες προσπαθουν να σε κρατησουν

Ευχαριστώ πολύ!

εξαρταται τι θες . Αν θες να βλέπεις ελληνικό πρωτάθλημα σε μπάσκετ και ποδοσφαίρο και chl αλλά και euroleague πας forthnet που έχει επίσης δωρεάν εγκατάσταση και εξοπλισμό αλλά και σταθερή τιμή για πάντα. Αν  θες nba  και ξένα πρωταθλήματα  χωρίς τα υπόλοιπα τότε πας οτε . όσο για το ρούτερ όλοι πάνω -κάτω το ίδιο δίνουν χωρίς να έχει μεγάλες διάφορες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...