HERTHAN Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 λολ Οχι ρε στον kostas_dr. Πηραν τον αξαδερφο σημερα και του προτειναν 49,90 full πακετο με ολα μεσα οτι υπαρχει κι επαθα πλακα. Η καλυτερη προσφορα που εχει δωθει πιστευω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Τι προσφορα σου εκαναν Κωστα? Δεν ασχολήθηκα καν, αυτήν την περίοδο τουλάχιστον δεν θέλω (να' ναι καλά ο Θείος) και τους είπα πολύ ευγενικά ότι δεν ενδιαφέρομαι. Υ.Γ. Who is Mr. Pantelidis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Who is Mr. Pantelidis? http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CF%82_%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billstamaniac Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 H nova σιγουρα ειναι πιο ακριβη αλλά αν το συνδιασεις μαζι με forthnet βγαινει πανω κατω περιπου το ιδιο . Οσο αφορα το περιεχομενο στο κομματι των ταινιων σιγουρα η νοβα υπερισχυει οσο αφορα τα αθλητικα ειναι μοιρασμενα τα πραγματα ειναι καθαρα τι θελει να βλεπει ο καθενας ΟΤΕ -- > ξενα πρωταθληματα ( αγγλια , ιταλια , ισπανια , γερμανια ) , ΝΒΑ , F1 , moto GP NOVA --> ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφιαρο , μπασκετ βολευ , Champions league , europa league , euroleage , πρωταθλημα αργεντινης. Όσο αφορα το τεχνολογικο κομματι προς το παρον υπερισχυει η νοβα καθως εχει υπηρεσιες που ακομα δεν παρεχει ο ΟΤΕ - 3D - Multiview ( δυνατοτητα να βλεπεις διαφορετικο προγραμμα σε 2η τηλεοραση ) - pvr δυνατοτητες - ΝοvaGO ( μπορεις να δεις στο laptop σου ακομα και αν δεν εισαι σπιτι περιεχομενο της nova ) Eιδικα το τελευταιο απλα τα σπαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 - ΝοvaGO ( μπορεις να δεις στο laptop σου ακομα και αν δεν εισαι σπιτι περιεχομενο της nova ) Επειδη δεν εχω διαβασει πολλα σχετικα μ'αυτο τι ακριβως παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billstamaniac Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Επειδη δεν εχω διαβασει πολλα σχετικα μ'αυτο τι ακριβως παιζει? http://www.forthnet.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=6449 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Who is Mr. Pantelidis? Άσε ρε! Σε λίγο θα μας πεις ότι δεν ξέρεις ούτε την Πάολα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Άσε ρε! Σε λίγο θα μας πεις ότι δεν ξέρεις ούτε την Πάολα... Που την θυμήθηκες αυτήν πάλι; http://en.wikipedia.org/wiki/Paula_Abdul 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gridinio Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 H nova σιγουρα ειναι πιο ακριβη αλλά αν το συνδιασεις μαζι με forthnet βγαινει πανω κατω περιπου το ιδιο . Οσο αφορα το περιεχομενο στο κομματι των ταινιων σιγουρα η νοβα υπερισχυει οσο αφορα τα αθλητικα ειναι μοιρασμενα τα πραγματα ειναι καθαρα τι θελει να βλεπει ο καθενας ΟΤΕ -- > ξενα πρωταθληματα ( αγγλια , ιταλια , ισπανια , γερμανια ) , ΝΒΑ , F1 , moto GP NOVA --> ελληνικο πρωταθλημα ποδοσφιαρο , μπασκετ βολευ , Champions league , europa league , euroleage , πρωταθλημα αργεντινης. Όσο αφορα το τεχνολογικο κομματι προς το παρον υπερισχυει η νοβα καθως εχει υπηρεσιες που ακομα δεν παρεχει ο ΟΤΕ - 3D - Multiview ( δυνατοτητα να βλεπεις διαφορετικο προγραμμα σε 2η τηλεοραση ) - pvr δυνατοτητες - ΝοvaGO ( μπορεις να δεις στο laptop σου ακομα και αν δεν εισαι σπιτι περιεχομενο της nova ) Eιδικα το τελευταιο απλα τα σπαει OTE Douple Play + OTE TV με 47,80 για 6 μήνες και μετά 51,80 και σου δίνει 24Mbps INTERNET απεριόριστα σταθερά και χρέωση σε κινητά 0,0984/λεπτό ενώ στη Nova 3play έχει 29,90 με 24 Mbps INTERNET ,ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ και χρέωση σε κινητά με τιμή σταθερού 0,0299/λεπτό. και τα 2 παραπάνω είναι με τα δορυφορικά κανάλια (start packσαν να λέμε ) . και όπως είπες πανω κάτω (20 ευρώ πιο φθηνή η Nova το μήνα) το ίδιο βγαίνει χχαχααχαχαχαχαχαα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tig Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 στον οτε για να δεις μια καινούργια ταινία πρέπει να τα σκάσεις επιπλέον από αυτά που δίνεις ανα μήνα ενώ στη Nova βλέπεις τις καινούργιες ταινίες χωρίς να πρέπει να πληρώσεις κάτι extra . η nova υπερτερεί σχεδόν σε όλα τα σημεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amalis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 η nova έχει πάρει τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις (champions league και euroleuague,europa κ.τ.λ. ) σε αντίθεση με τον οτε που μόνο ξένα πρωταθλήματα έχει . όσο για τις ταινίες με nova βλέπεις όλες τις καινούργιες ταινίες ενώ στον οτε όχι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Τι γίνεται ρε παιδιά εκεί στην Κάντζα;Διαδικτυακό σεμινάριο για προώθηση προϊόντων μέσω φόρουμ κάνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 @amalis δεν παίζει να τα πιστεύεις αυτά mate έτσι; Δε ξέρω τι ταινίες δείχνει η μία πλατφόρμα και τι η άλλη και δε με ενδιαφέρει κιόλας, αφού δεν είμαι από αυτούς που κάθονται μπροστά στην TV με το τηλεκοντρόλ στο χέρι περιμένοντας το τάδε κανάλι να βάλει την τάδε ταινία. Είμαι από αυτούς (τους λίγους ) που κατεβάζουν αβέρτα ταινίες και σειρές και σε τουμπανοποιότητα και τις βλέπω στην ώρα τους κι όχι κανα χρόνο μετά (τουλάχιστον) που θα μου τις σερβίρουν ο OTE και η Νova. No offense αλλά είναι άκρως απολαυστικότερο. Στο σοβαρό κριτήριο τώρα, που είναι το αθλητικό πακέτο, κακά τα ψέματα, ο OTE έχει ξεφύγει. Αρκετά. Τεράστιο πλήγμα ήταν η απώλεια της Premier League. Το μόνο ποιοτικά ανταγωνιστικό προϊόν της Nova είναι το CHL αυτή τη στιγμή. Το έκτρωμα της Superleague, αυτό το ελληνικό καγκουροπρωτάθλημα δεν είναι καν άξιο αναφοράς. Ντακς μπορεί να το βλέπει κάποιος κόσμος εδώ ακόμα, το σέβομαι και γούστα είναι αυτά, αλλά ήμαρτον αδερφέ... Την ίδια ώρα το απέναντι μαγαζί έχει Premier League - Primera Division - Bundesliga - Campionato. Από μόνα τους είναι λόγος να κλειδωθείς μέσα στο σπίτι τα ΣΚ (στην τελική τα ΣΚ περιμένει ο κόσμος για να αράξει). Και δεν βάζω καν μέσα το μηχανοκίνητο αθλητισμό (WRC - Moto GP - F1), NBA, τα κύπελλα Ισπανίας - Ιταλίας και δε ξέρω γω τι άλλο (α έχει και το κύπελλο Ελλάδος :P ). Εκεί θα ξεφύγει κι άλλο. Κι όλα αυτά σε αρκετά χαμηλότερη τιμή... Εν τέλει τα γούστα είναι γούστα ok, αλλά και η παραπάνω ποιοτική σύγκριση των προϊόντων είναι καθαρά αντικειμενική. ps: Δεν έχω τίποτα απ' τα δύο κι ούτε σκοπεύω να βάλω τουλαχιστον για φέτος (να 'ναι καλά και τα live streaming). Αν έβαζα όμως είναι προφανής η προτίμηση μου. OTE Douple Play + OTE TV με 47,80 για 6 μήνες και μετά 51,80 και σου δίνει 24Mbps INTERNET απεριόριστα σταθερά και χρέωση σε κινητά 0,0984/λεπτό ενώ στη Nova 3play έχει 29,90 με 24 Mbps INTERNET ,ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ και χρέωση σε κινητά με τιμή σταθερού 0,0299/λεπτό. και τα 2 παραπάνω είναι με τα δορυφορικά κανάλια (start packσαν να λέμε ) . και όπως είπες πανω κάτω (20 ευρώ πιο φθηνή η Nova το μήνα) το ίδιο βγαίνει χχαχααχαχαχαχαχαα Ποια ακριβώς πακέτα από κάθε εταιρία συγκρίνεις φίλε μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimorio Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 εμένα πάντως που μου αρέσει το μπασκετάκι θέλω να βλέπω την τριφυλλάρα μου σε όλα τα ματς σε ελλάδα και ευρώπη . όσο για το ποδόσφαιρο το ισπανικό αξίζει το chl το europa και όποιος θέλει να δει και κανα ελληνικό για την ομάδα του . πάντως πιστεύω φέτος η πανάθα στο μπάσκετ θα προσφέρει τρομερό θέαμα γτ έχει φτιάξει τρομερή ομάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkotsop Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 στο chl όλες οι ομάδες παίζουν το 100% και τα δίνουν όλα . Χθες έγινε πολύ καλό παιχνίδι στο μίλαν - μπαρτσελόνα και είχε και πολλές φάσεις για γκολ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα