herkul Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 για σασ παιδια μηπωσ μπορει καποιοσ να μου πει τισ διαφορεσ τισ nova με την ote tv εκτοσ απο το οτι η nova εχει περισσοτερα καναλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/477808-ote-tv-%CE%AE-nova-nova-%CE%AE-ote-tv-%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%8D-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%AF%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%BC%CE%B1/ και http://www.adslgr.com/forum/threads/668063-Ote-TV-%CE%B4%CE%BF%CF%81%CF%85%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-Family-Pack-vs-Nova-Start-Pack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Πες μας τι σε ενδιαφέρει και εδώ είμαστε να το συζητήσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
herkul Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 δεν με ενδιαφερει κατι συγκεκριμενο απλωσ συζητουσα με κατι φιλουσ και ελεγε ο ενασ οτι θα βαλει ote τω επειδη ειναι καλυτερο απο την nova και ηθελα να μαθω ποιεσ ειναι οι διαφορες μεταξυ τουσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Εν ολίγοις: Σε ενδιαφέρει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός; τα περισσότερα κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα; Αν ναι, βάζεις ΟΤΕ τιβι και δε σκέφτεσαι τιποτε άλλο. Τώρα, στην αντίπερα όχθη. Τα παραπάνω εχουν φύγει απ'τη Νοβα. Είναι αδικαιόγητα πανάκριβη κι αυτό γιατί; για τη σουπερλιγκ και ταινίες; Το μονο καλό ειναι η προσφορά που τρέχει τώρα με τα κινητά-δωρεάν εγκατάσταση με 29.90. Ομως, αν δε χρειαζόμουν τα κινητά, θα εβαζα ΟΤΕ τιβι. Είναι κυριολεκτικα ΤΖΑΜΠΑ τα 25ε που κανει το φουλ τους πακέτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
herkul Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 δεν ξερω και εγψ πολυ καλα αλλα νομιζω οτι οι βασικεσ διαφορες ειναι 2 η πρωτη οτι ειναι ακριβη και η δευτερη οτι εχει κακο σχολιασμο στο ποδοσφαιρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amalis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Εν ολίγοις: Σε ενδιαφέρει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός; τα περισσότερα κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα; Αν ναι, βάζεις ΟΤΕ τιβι και δε σκέφτεσαι τιποτε άλλο. Τώρα, στην αντίπερα όχθη. Τα παραπάνω εχουν φύγει απ'τη Νοβα. Είναι αδικαιόγητα πανάκριβη κι αυτό γιατί; για τη σουπερλιγκ και ταινίες; Το μονο καλό ειναι η προσφορά που τρέχει τώρα με τα κινητά-δωρεάν εγκατάσταση με 29.90.n Ομως, αν δε χρειαζόμουν τα κινητά, θα εβαζα ΟΤΕ τιβι. Είναι κυριολεκτικα ΤΖΑΜΠΑ τα 25ε που κανει το φουλ τους πακέτο... Τζάμπα????? Ο οτε που πάντα ήταν πανάκριβος....... Λοιπόν φίλε μου με 29,90 έχεις τα εξής : internet 24αρι+σταθερό με απεριοριστα+κλήσεις με 720 λεπτά προς κινητά + tv ....http://www.forthnetgroup.gr/Services3PlayForm.aspx?a_id=6208&gclid=CO7w36Xs0bcCFY623godNCwAbQ και με ένα 10ευρώ έχεις όλα τα novasports ή novacinema ..... Μέχρι 10/6 είναι η καλύτερη προσφορά που υπάρχει ..... Αν κάποιος έχει καλύτερη πρόσφορα ας την πει να πάμε εκεί ....Άλλωστε το συμφέρον μας κοιτάμε ......Με τον ΟΤΕ για να τα έχεις όλα αυτά θες κανα 80αρι μες το νερό ....έχω βαρεθεί να βλέπω πάντα τον ΟΤΕ να είναι πιο πάνω στις τιμές από όλους τους άλλους..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Τζάμπα????? Ο οτε που πάντα ήταν πανάκριβος....... Λοιπόν φίλε μου με 29,90 έχεις τα εξής : internet 24αρι+σταθερό με απεριοριστα+κλήσεις με 720 λεπτά προς κινητά + tv ....http://www.forthnetgroup.gr/Services3PlayForm.aspx?a_id=6208&gclid=CO7w36Xs0bcCFY623godNCwAbQ και με ένα 10ευρώ έχεις όλα τα novasports ή novacinema ..... Μέχρι 10/6 είναι η καλύτερη προσφορά που υπάρχει ..... Αν κάποιος έχει καλύτερη πρόσφορα ας την πει να πάμε εκεί ....Άλλωστε το συμφέρον μας κοιτάμε ......Με τον ΟΤΕ για να τα έχεις όλα αυτά θες κανα 80αρι μες το νερό ....έχω βαρεθεί να βλέπω πάντα τον ΟΤΕ να είναι πιο πάνω στις τιμές από όλους τους άλλους..... Συνέκρινε full pack nova, με αυτό του otetv.Και η σύγκριση αφορά τη μισή Ελλάδα.Η άλλη μισή, απλά δεν έχει forthnet.Επίσης η προσφορά που λες αφορά μόνο νέους συνδρομητές και όχι υφιστάμενους.Καλό είναι να αναφέρονται και τα ψιλά γράμματα. Και όσον αφορά τη συνδρομητική τηλεόραση, είναι και τι θες να δεις.Δεν υπάρχει το είναι καλύτερος ο Οτέ από τη Νόβα ή το αντίστροφο.Οι εταιρίες προσφέρουν και εμείς επιλέγουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
herkul Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Τζάμπα????? Ο οτε που πάντα ήταν πανάκριβος....... Λοιπόν φίλε μου με 29,90 έχεις τα εξής : internet 24αρι+σταθερό με απεριοριστα+κλήσεις με 720 λεπτά προς κινητά + tv ....http://www.forthnetgroup.gr/Services3PlayForm.aspx?a_id=6208&gclid=CO7w36Xs0bcCFY623godNCwAbQ και με ένα 10ευρώ έχεις όλα τα novasports ή novacinema ..... Μέχρι 10/6 είναι η καλύτερη προσφορά που υπάρχει ..... Αν κάποιος έχει καλύτερη πρόσφορα ας την πει να πάμε εκεί ....Άλλωστε το συμφέρον μας κοιτάμε ......Με τον ΟΤΕ για να τα έχεις όλα αυτά θες κανα 80αρι μες το νερό ....έχω βαρεθεί να βλέπω πάντα τον ΟΤΕ να είναι πιο πάνω στις τιμές από όλους τους άλλους..... παιδια αυτη η προσφορα πολυ με προσελκυει εγω δίνω 80 ευρω internet και τηλεφωνο στον οτε και ξεχωριστα η τηλεοραση 60 ευρω συνολο 140. μηπωσ ξερει καποιοσ να μου πει αν με την forthnet πιανω καλο σημα στην ΜΗΛΟ ενα νησι στησ κυκλαδεσ γιατι θελω να κανω αυτη την προσφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metmat Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 παιδια αυτη η προσφορα πολυ με προσελκυει εγω δίνω 80 ευρω internet και τηλεφωνο στον οτε και ξεχωριστα η τηλεοραση 60 ευρω συνολο 140. μηπωσ ξερει καποιοσ να μου πει αν με την forthnet πιανω καλο σημα στην ΜΗΛΟ ενα νησι στησ κυκλαδεσ γιατι θελω να κανω αυτη την προσφορα. 140 ευρώ;; Μιλάς για μηνιαίο λογαριασμό ή κάθε δίμηνο; Γιατί από αυτά που έχω δει στις σελίδες της κάθε εταιρίας (έχω τηλ και ίντερνετ από 4νετ, αλλά δεν είμαι συνδρομητής τηλέόρασης σε καμία από τις δύο) το πακέτο του οτε για ιντερνετ 24αρι με απεριόριστα σταθερά και μία ώρα κινητά +οτε tv full pack έχει μηνιαία συνδρομή 60,80ευρώ (εκτός από τους πρώτους μήνες που έχει έκπτωση 5 ευρώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
herkul Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 για το internet και το τηλεφωνο δινω 80 ευρω αστικα υπεραστικα και 60 λεπτα κινητα αυτα το διμηνο και για την τηλεοραση δινω 80 ευρω το 8μηνο συγνωμη πριν για την λαθοσ πληροφορηση ακυρο τελικα αυτη η προσφορα για μενα επειδη μενω σε νησι δεν υπαρχει δικτυο forthnet πηρα τηλεφωνο το μεσημερι και μου το ειπαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Τζάμπα????? Ο οτε που πάντα ήταν πανάκριβος....... Λοιπόν φίλε μου με 29,90 έχεις τα εξής : internet 24αρι+σταθερό με απεριοριστα+κλήσεις με 720 λεπτά προς κινητά + tv ....http://www.forthnetgroup.gr/Services3PlayForm.aspx?a_id=6208&gclid=CO7w36Xs0bcCFY623godNCwAbQ και με ένα 10ευρώ έχεις όλα τα novasports ή novacinema ..... Μέχρι 10/6 είναι η καλύτερη προσφορά που υπάρχει ..... Αν κάποιος έχει καλύτερη πρόσφορα ας την πει να πάμε εκεί ....Άλλωστε το συμφέρον μας κοιτάμε ......Με τον ΟΤΕ για να τα έχεις όλα αυτά θες κανα 80αρι μες το νερό ....έχω βαρεθεί να βλέπω πάντα τον ΟΤΕ να είναι πιο πάνω στις τιμές από όλους τους άλλους..... καταρχήν, είναι έτσι τα πακέτα, που δε μπορούμε να κάνουμε άμεση σύγκριση. Κομπίνες των εταιρειών... 2ον. Επαναλαμβάνω πως του οτε τιβι η προσφορά ειναι τζάμπα. ΟΛΑ μα ΟΛΑ με 25ε. Για πάνε κάνε ενα ΦΟΥΛ πακέτο νοβα και έλα να μου πείς πόσο βγαίνει το μήνα...; Γι'αυτο στη προσφορά των 29.90 ΔΕΝ τα δίνουν ολα. Σου λεει 10ε για αθλητικά ή 10ε για ταινίες. Που επαναλαμβάνω...ποιά αθλητικα στη νοβα;;; τη σουπερλιγκ; ολα τα κορυφαία πρωταθλήματα τα πηρε ο οτε. Εμεινε μονο το τσουλου απ'εξω. Φ1, οτε. WRC οτε, moto gp οτε. Μην ξεχνάμε πως στο πακετο του οτε ειχει απεριόριστα σταθερα,υπεραστικα και μια ωρα κινητά + φουλ οτε τιβι. Κι εγώ μεχρι "προχθες" πλήρωνα στη φορθνετ, για το ιδια πακέτο + διεθνε΄ςι κλήσεις (ετσι ηταν το double play μεχρι προτινος) ΧΩΡΙΣ τιβι 41.80 το μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_admin Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Το full πακετο nova ειναι οντως ακριβο Αλλα με 29 ευρω τηλεφωνο,δωρεαν τηλεφωνα,24αρι ιντερνετ και start pack nova δεν παιζει πουθενα αλλου τετοια προσφορα. Ισχυει και για παλιους συνδρομητες,απλα δεν εχει για αυτους δωρεαν τηλ εξωτερικου και δωρεαν κινητα ,αλλα χρεωνονται τα κινητα σαν σταθερο. Για να συγκινουμε εκει τον οτε ,γνωστος μου εχει οτε με δωρεαν αστικα και 2-3 ωρες κινητα,ΧΩΡΙΣ ιντερνετ,ΧΩΡΙΣ ΟΤΕTV και πληρωνει 55 ευρω το διμηνο. Δηλαδη μονο τηλεφωνια 55 ευρω . Αλλα ειπαμε εχει σημα,σημα καμπανααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amalis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 η συνδυαστική προσφορά δεν συγκρίνεται για κανένα λόγο. Η τιμή έχει μεγάλη διαφορά και η αλήθεια είναι πως σίγουρα θα έχει και τηλ και ιντερνετ εκτός από τηλεόραση, οπότε θα πρέπει να κοιτάξεις τα συνολικά σου έξοδα. το τσουλού, δεν το λες κ αδιάφορο πάντως. μην τρελαθούμε. αν θες κάποιο από τα κορυφαία ευρωπαϊκά, δεν έχει νόημα να κοιτάς τις τιμές, ούτε να κάνεις συγκρίσεις. όπως αν βλέπεις superleague, ό,τι και να σου πω για τα άλλα, θα μου πεις εγώ ελληνικό βλέπω. ο οτε δεν τα δίνει σπαστά, η νόβα δεν έχει στην προσφορά το full, ο οτε δεν δίνει multiview, γενικά δεν βγάζεις άκρη εύκολα με την σύγκριση. ο ένας θα σου πει έχει αυτό ο άλλος έχει το άλλο. εγώ επιμένω την τιμή να την βλέπω συνολικά και εκεί η προσφορά που έχει τώρα δεν συγκρίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcnw Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Και εγώ νόμιζα ότι ο OTEtv (μέσω δορυφόρου) υπερτερούσε, αφού είχε πολύ ελκυστική τιμή, μέχρι και σήμερα που ανακάλυψα προσπαθώντας να συνδέσω τον ψηφιακό μου ενισχυτή AV και μετά από τηλεφωνική μου επικοινωνία μαζί τους: 1. Ο αποκωδικοποιητής που ως γνωστό είναι "παντρεμένος" με την κάρτα παρέχει σήμα HD 1080i και όχι 1080p. Που σημαίνει κακή απόδωση των χρωμάτων, τρεμόπαιγμα, θολά και δυσδιάκριτα περιγράμματα κ.λ.π. 2. Δεν παρέχει ήχο Dolby Digital από την οπτική ψηφιακή έξοδο (δεν υπάρχει coaxial), οπότε ξεχνάμε ουσιαστικά το Home Cinema ... 3. Δεν παρέχει άμεσο τρόπο σύνδεσης 2ης τηλεόρασης (π.χ. σαλόνι και κρεβατοκάμαρα). Ευτυχώς που οι "γερμανοί" στον ΟΤΕ έχουν φέρει την τεχνολογία (20 χρονών πριν)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα