Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πάω σε mini itx και το τροφοδοτικό που έχω τώρα δεν χωράει στο κουτί γιατί είναι λίγο πιο μακρύ .

Το κουτί είναι το Coolermaster 120 elite . Θα έχει μια 670 , i7 και 4 δίσκους .

Θέλω να είναι modular, ποιοτικό και αθόρυβο όσο γίνεται .

Δεν έχω προτίμηση καταστήματος .

Δημοσ.

Αυτο το κουτι χωραει κανονικο psu. Δεν ειναι αναγκη να παρεις full modular. Ετσι και αλλιως τα δυο βασικα καλωδια (cpu+mobo) παντα πανω θα ειναι :P.

Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/2292812/Corsair-HX-Series-HX750-80Plus-Gold.html">Αυτο το Corsair ειναι πολυ καλο τροφοδοτικο. Θα σου προτεινα να παρεις το 650 αλλα κανει εναν σπαστικο θορυβο απο τον ανεμηστηρα λογω του οτι σταματαει και ξεκιναει οποτε θελει, χωρις βεβαια μα επηρεαζει τη λειτουργια του.

Δημοσ.

Εγώ θα σου πω το άλλο επειδή αυτά τα κουτιά δεν έχουν cable management αλλά το καθ'ενα την δική του προσωπικότητα,

Ενδεχομένως ένα non modular να σε βολέψει περισσότερο κ να γλιτώσεις κ χρήματα.Τσεκαρετο.

Εγώ με mitx + 670PE και 3 δίσκους είχα το TX550M και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος. τώρα έχω bequiet system power 7 έχει χειρότερη λαμαρίνα από το corsair αλλά και αυτό τα σπάει.. σήμερα δε,εκανε 2 στιγμιαίες διακοπές η δέη και το μόνο σταθερό ήταν το Pc μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...