Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια δεν το περναει το 1180/1550 κ αρχισα να το κατεβαζω κ τιποτα παλι...εφτασα πλεον στο 1160/1550 κ ουτε αυτο περναει στο τεστ.δεν βγαζει artifacts αλλα αναβοσβηνει η οθονη,μετα συνεχιζει κ παλι μετα αναβοσβημα κ βγαινει,οποτε δεν το σηκωνει.αλλα μου φαινεται περιεργο ρε γαμωτο γιατι μερικοι την εχουν φτασει τοσο ψηλα.απορω πως τα εχουν καταφερει.τωρα τι να κανω να την αφησω οπως ειναι στα 1150/1550? 

Δημοσ.

Καντο τωρα με τον "σωστο" τροπο..! Βαλε το memory 1500,και πηγαινε το core 1165 δλδ σε καθε τεστ που δεν θα βγαλει προβλημα ανεβα στο core κατα +15... Οταν σου βγαλει προβλημα κατεβα κατα 15 και λογικα εκει θα ειναι το stable σημειο του core. Το ιδιο κανε και στο memory αφου βρεις το stable core πρωτα.

Δημοσ.

Ενταξει!!μηπως θελει λιγο περισσοτερο ρευμα.αλλα απ οτι ειπες ενω το δειχνει ξεκλειδωτο στην ουσια δεν ειναι?

Κ μια αλλη ερωτηση.αν για παραδειγμα βρω το core σταθερο πχ στα 1190/1500,μετα για να βρω το σταθερο κ στο memory πρεπει να κατεβασω παλι το core στα 1050 κ να αρχισω να ανεβαζω κατα 15 το memory κ να τεσταρω η να αφησω το core στο σταθερο που βρηκα κ να ανεβαζω το memory απο εκει κατα 15 καθε φορα? 

Δημοσ.

Καταλαβα..θελει δουλιτσα αρκετη.θα το κανω ετσι κ θα σας πω παιδια.

Τιποτα...το εβαλα 1165/1500 κ δεν το σηκωνει.τι να κανω?μου φαινεται παρα πολυ περιεργο παντος..εχω δει ατομα που την εχουν φτασει 1200/1600 σταθερη. 

Δημοσ.

Γιατι η καθε καρτα ειναι διαφορετικη,η ΚΑΘΕ καρτα ομως. Αλλες σηκωνουν περισσοτερο και αλλες λιγοτερο oc. Aστο το core 1150 λοιπον και παιξε μονο με memory. Μην πτοεισαι παντως,ειναι ηδη πολυ δυνατη η καρτα σου και απλα τις δινεις λιγο ακομα boost,το οποιο ειναι παντα καλοδεχουμενο.

Δημοσ.

Καλα κοιτα το 1200αρι θα δωσεις ρευμα για να το πιασεις ,οσο για τις θερμοκρασιες η vapor ειναι κορυφη .Ψαξε φιλε στο overclockers να δεις κατευθειαν ρυθμισεις και ρευματα και με τον καιρο αφου δοκιμασεις παλια και νεα παιχνιδια θα καταλαβεις πανω κατω -20+20mghz μεχρι που σηκωνει η καρτα σου .

Δημοσ.

Ανεβασα λιγο το ρευμα απο 1.256 στα 1.275 κ το πειρε.μου εβγαλε το τεστ για μιση ωρα στο 1165/1550. αλλα οταν βγηκα στα windows κολλησε μετα απο λιγη ωρα κ φοβηθηκα κ το γυρισα παλι πισω. 

Δημοσ.

Εβαλες gpuz και στο Vddc σου εγραψε 1.275V?? Στο Hw monitor δεν το θεωρω τοσο εμπιστο.. Καποια ανωμαλια θα εγινε δεν ξερω γτ μπορεσε και στο εκανε αυτο..

Δημοσ.

Το gpuz μου δειχνει 0.850v αλλα ειναι σε κατασταση idle η καρτα χωρις να φορτωνει τιποτα.εγινε κ κατι αλλο.δοκιμασα παλι το τεστ της unigine αλλα οχι το heaven αλλα το valley που ουσιαστικα κανουν το ιδιο.ο λογος που το εκανα ειναι γιατι διαβασα οτι αρκετοι ειχαν προβλημα με το heaven κ οτι τους εβγαζε προβλημα με το που δινανε λιγο oc στην καρτα.το  valley μου το εβγαλε μια χαρα για 25 λεπτα που το αφησα σε 1170/1550 oc κ ρευμα 1.281.η θερμοκρασια εφτασε μεγιστο 82 βαθμους.θα δοκιμασω αυριο κ το metro για καμια ωρα να δουμε. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...