Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>Παιδια μηπως μπορειται να με βοηθησετε για το πως να κλοκαρω σωστα την 7970 με το utility της sapphire Trixx?? </p>

Καμια βοηθεια στο φιλο?? Περιμενω και εγω να παραλαβω την ιδια καρτα και με ενδιαφερει το θεματακι ;)

Δημοσ.

Τα core και memory clocks σου σε αυτην την στιγμη που σου δειχνει το Trixx ειναι 1000 το core και 1500 το memory??

Αν ναι,τοτε δοκιμασε να πας το core clock στα 1100 και το memory μην το πειραξεις ακομα,και επισης απο κατω απο την ενδειξη του memory clock υπαρχει το Vddc και το power. Το vddc ειναι το ρευμα οποτε μην το πειραξεις καθολου και το power πηγαινετο στο +20 δλδ τερμα δεξια οσο παει και πατα apply. Επειτα για να δεις αν εισαι σταθερος,βαλε κανα βαρυ παιχνιδι οπως Far cry 3,Crysis 3,Metro Last light και παιξε πανω απο μισαωρο.. Αν δεν σου βγαλει artifacts δλδ περιεργα pixels ή δεν σου βγαλει ενδειξη οτι επεσε ο driver (μαυριζει η οθονη και επανερχεται),τοτε μαλλον θα εισαι σταθερος και θα μπορεσεις να ανεβασεις κιαλλο την καρτουλα.

Οσο θα παιζεις το παιχνιδι,βαλε ενα προγραμμα παρακολουθησης θερμοκρασιων οπως το Hw Monitor για να δεις και μεχρι ποσους βαθμους εφτασε η καρτα..

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι για προχωρημενους,δεν θα το πειραξουμε :P Δεν χρειαζεσαι να δωσεις παραπανω ρευμα στην καρτα σου καμια στιγμη και ασε που λογικα θα ειναι κλειδωμενο. Μην χαζευεις,συγκεντρωσου στο τεστ :P

• Like 1
Δημοσ.

το trixx γραφει core 1050 k memory 1500 τα dafault. το ρευμα ειναι ξεκλειδωτο κ το εχει στα 1.256 αλλα παει απ οτι βλεπω μεχρι κ τα 1.300.το power κατω ειναι στο 0 κ θα το βαλω στο +20 οκ.απλα για την θερμοκρασια να ρωτησω,πριν δοκιμασα το τεστ του heaven benchmark που την ζοριζει πολυ κ εφτασε μεγιστο 71 κ λιγο 72 βαθμους.δεν ειναι λιγο ψηλα??αν ανεβασω το core φοβαμαι για την θερμοκρασια.  

71-72 βαθμους φτανει στα default clock της η καρτα σε μεγαλο ζορι παντα. 

Μολις εκανα το τεστ του heaven με core στα 1100 κ το  power στο στο +20 κ τα υπολοιπα stock.ενταξει πηγε χωρις artifacts.κ η θερμο. εφτασε το ανωτερο 73.τωρα να ανεβασω κιαλλο το core η το memory?

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι 72C μην ανχωθεις καθολου,υπαρχει καλο Airflow στο κουτι σου?? Κοιτα ειναι και καλοκαιρι,οποτε ειναι καλες αυτες οι θερμοκρασιες αλλα σιγουρα καθολου επικινδυνες!Μην ανυσηχεις γενικα δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα στην λειτουργια της καρτας σου.. Στο κατω κατω εσυ ζητησες OC οποτε πρεπει να ξερεις οτι η αυξηση θερμοκρασιων ειναι ναι μεν αναπόφευκτη αλλα πολυ μικρη..

Πες μια και απο τι αποτελειται το συστημα σου..

Δημοσ.

το συστημα ειναι: fx 8350,16gb (2x8)corsair veangence 1866,asus m5a99fx pro r2.0,corsair tx 650w k ψυξη corsair h80i hydro.τωρα για το Airflow πιστευω το εχω αρκετα καλυτερα.μονο με τον 8350 εχω θεμα.στα 4.4 μου ηταν σταθερος με το τεστ του prime,αλλα στα 4.6 που τον εχω τωρα βγαζει error ο 8 κ καμια φορα ο 7 πυρηνας.αλλα το αφησα στα 4.6 μηπως κ στρωσει. 

Δημοσ.

ναι εκανα το τεστ του heaven.καλα το πηγε με 73.8 βαθμους ανωτερη.εγω λεω να συνεχισω λιγο ακομα.να δωσω clock αλλα 50 κ μνημη κ να τεσταρω παλι?

Δημοσ.

Ναι βαλε 1150/1550 και δες,απλα να ξερεις πιο σιγουρα αποτελεσματα ειναι το τεστ με τα παιχνιδια παρα με τα Heaven,Valley κτλπα..

Δημοσ.

Δεν του ειναι ξεκλειδωτη,απλα νομιζει επειδη μπορει να πειραξει το Vddc θα του δωσει και παραπανω ρευμα αλλα κατι τετοιο στην παρξη δεν ισχυει γιατι συμφωνα με το ιντερνετ η Sapphire εχει κλειδωσει το ρευμα στις 7970ghz VaporX. Και απο οτι βλεπω ουτε το memory γενικα ανεβαινει πολυ... Αμα καταληξει 1180/1550 θα ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλα..

Δημοσ.

Το δοκιμασα στα 1150/1550 κ στο heaven k sto metro για καμια ωρα κ δεν ειχα κανενα προβλημα.θα της δωσω λιγο ακομα,να την παω 1180/1580 κ να τεσταρω??  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...