Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα θεμα με το συγκεκριμενο παιχνιδι.χτες το βραδι το εβαλα κ το δοκιμασα λιγο.λοιπον χωρις τα advance physics της nvidia κ ολες τις αλλες επιλογες στο ultra με το ssaa μονο στο 0.5x σε 1920x1200 κ μου παιζει μια χαρα με 75-90 frames.οταν βαζω τα physics τα frames πεφτουν στα 10-11 αυτοματα κ δεν παιζετε.ακομα κ οταν τα υπολοιπα τα εβαλα στο normal παλι 10 frames μου εβγαζε με τα physics ανοικτα.γιατι γινεται αυτο??ο cpu μου ειναι ο fx 8350 

Δημοσ.

Το ξερω ειναι για τις nvidia.απλα ειχα δει στο youtube ενα τυπο με την 7970 k ειχε ανοικτα τα physics κ του επαιζε ομαλα.μηπως με καποιο update να γινει κατι.στο bordelands 2 k sto batman πχ k με τα physics παιζοντουσαν.  

Δημοσ.

Η διαφορά είναι ότι στις nvidia τα physx τα τρέχει η κάρτα σου και αν έχεις amd και έχεις το driver της nvidia αυτή τη δουλειά την αναλαμβάνει ο επεξεργαστής σου που σε ωμή υπολογιστική δύναμη είναι πολύ πιο αδύναμος από τη κάρτα (άσχετα αν είναι πιο "έξυπνος" για άλλες δουλειές που δε μπορεί να κάνει η κάρτα γραφικών ) και σε ένα παιχνίδι σαν και αυτό που σου ζοριζει ήδη αρκετά τον επεξεργαστή, δεν έχεις περιθώριο να τον πιέζεις κι άλλο, ειδικά αν δεν έχεις και κάποιον παρά πολύ δυνατό

Οπότε απλά δεν ενεργοποιείς την συγκεκριμένη δυνατότητα αν είσαι με amd και τελειώνει το παραμύθι

Σε κάποιο παλιότερο και πιο ελαφρύ παιχνίδι θα μπορούσες να βασιστείς στον επεξεργαστή σου για κάτι τέτοιο, στο μέτρο δε νομίζω ότι είναι καλή ιδέα και από ότι φαίνεται και στη πράξη δεν είναι

Δημοσ.

Εχεις δικο qsis..αυτο διαβαζω κ σε σχολια αλλον με amd συστηματα.στο συγκεκριμενο παιχνιδι δεν γινετε τιποτα απολυτως με τα physx για amd.γαμωτο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...