tsadler Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 καλημερα αντιμετωπιζω προβλημα κατα την εκκινηση των windows μετα απο την εγκατασταση τους. συγκεκριμενα μετα απο την εγκατασταση τους και κατα την δευτερη εκκινηση, η οθονη παραμενιε μαυρη με μονο στοιχειο πως το λειτουργικο εκκινησε, τον δεικτη του ποντικιου. αυτο που με προβληματιζει ιδιαιτερα ομως ειναι το γεγονος οτι πριν το φορματ, στο pc εντοπισα ενα Fake scvhost.exe το οποιο ενω καταφερνα να το μπλοκαρω με το superantispyware, ωστοσο δεν μπορουσα να το αφαιρεσω με τιποτα. το συγκεκριμενο trojan εκτοξευε την gpu στο 97% με αποτελεσμα να εχω τρελες θερμοκρασιες στην καρτα, 75 βαθμους σε idle κατασταση. δοκιμασα μια σειρα απο antispyware και antimalware προγραμματα. εκτεταμενα scans με avg, δοκιμασα επισης και το combofix αλλα το τροξαν δεν εφευγε με τιποτα. μετα απο καθε επανεκκινηση εμφανιζοταν ξανα και ξανα προχωρησα λοιπον σε φορματ, κατι που θα εκανα μεσα στο καλοκαιρι ετσι και αλλιως αλλα ενω η εγκατασταση προχωραει καλως, το συστημα δεν μπουταρει σωστα με τα παραπανω αποτελεσματα. εχω εξετασει τις μνημες και ειναι οκ, εχω φορμαρει τον δισκο σε αλλο pc και ειναι οκ, ενω τωρα τρεχω αναγκαστικα ubuntu το οποιο δεν το κατεχω και πολυ, για τα βασικα. αυτο που φοβαμαι ειναι μηπως το trojan εχει αφησει κατι πισω και δεν αφηνει το συστημα να μπουταρει κανονικα. δεν ξερω τι αλλο να κανω περαν απο το να αγορασω αλλο δισκο με ρισκο να μην ειναι αυτη η αιτια και να εχω τα ιδια αποτελεσματα αλλα και ακυρα εξοδα. οποιος μπορει να δωσει μια γνωμη, ευπροσδεκτος!!!
TheELF Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Με όποιο πρόγραμμα για διαμερίσματα,ακόμα και το gparted μέσα από τα ubuntα,αν κάνεις διαγραφή σε όλα τα διαμερίσματα που έχει, ώστε να μείνει ένα ενιαίο unallocated κομμάτι και κάνεις έπειτα διαμόρφωση δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει κάτι στον δίσκο. Οπότε μετά αν συνεχίζεται θα είναι το πρόβλημα στο υλικό.
tsadler Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 θα ξαναδοκιμαω να φορμαρω τον δισκο απο ubuntu. εχω δοκιμασει τρεις διαφορετικες εκδοσεις-τρια διαφορετικα cd-οποτε δεν νομιζω οτι ειναι θεμα windows
iniohos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 O δισκος που χρησιμοποιεις για να κανεις την εγκατασταση, ποσα διαμερισματα εχει? Υπαρχει πιθανοτητα, ενω κανεις φορματ το κυριως διαμερισμα για να περασεις τα windows, το trojan να ειναι σε αναμονη σε καποιο αλλο διαμερισμα στον ιδιο δισκο και με την εκκινηση των windows να "καθετε" παλι. Το ιδιο μπορει να συμβει και απο usb stick.
tsadler Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 ...απο το κακο στο χειροτερο... μετα και απο διαγραφη διαμερισματος κατα την εγκατασταση τωρα μου λεει: η εγκατασταση ηταν αδυνατο να δημιουργησει ενα νεο διαμερισμα συστηματος η να εντο πισει ενα υπαρχον διαμερισμα... ο δισκος ειχε δυο διαμερισματα οπου το ενα ηταν ο κυριος ογκος και το δευτερο καποια mbs. εκανα διαγραφη των διαμερισματων και μου προκυπτει το παραπανω μυνημα. καποια μαλακια εκανα νομιζω.. παταω δημιουργια και φτιαχνω νεο διαμερισμα με ολη την χωριτικοτητα....μου βγαζει το ιδιο μηνυμα... διαγραφω το διαμερισμα, κανω νεο με λιγοτερη χωριτικοτητα.....το ιδιο θα μπω παλι ubuntu για formatting. ntfs σωστα? το gparted μου δειχνει δυο διαμερισματα. το πρωτο ειναι σε ntfs και τον κυριο ογκο χωρητικοτητας με used space 70mbs. το δευτερο ειναι unallocated με ογκο mb,και το οποιο δεν με αφηνει να το διαγραψω αλλα ουτε να το κανω φορματ. πρωτη απορια: πως γινεται μετα απο φορματ να υπαρχουν 70 mb used space δευτερη απορια: τι πρεπει να κανω γαμω το κερατο μου!!!
tsadler Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 προβληματος συνεχεια.... αλλαγη στο boot sequence που ειχε ξεχαστει σε διαφορετικο setup...η εγκατασταση προχωραει αλλα με αγνωστα ακομα αποτελεσματα. σε λιγη ωρα θα δειξει αν το φορματ που εκανα στον δισκο εχει πετυχει. .....μια απο τα ιδια η εγκατασταση προχωραει, κανει την πρωτη επανεκκινηση και στην δευτερη επανεκκινηση μονο μαυρη οθονη και ο δεικτης του ποντικιου δοκιμασα χωρις αλλες συσκευες συνδεδεμενες, dvd και δευτερο σκληρο, αλλα τζιφος τωρα το μονο που μενει ειναι αγορα νεου σκληρου και βλεπουμε.... οπως και να χει ευχαριστω για την οποια βοηθεια. αν μπορεσει καποιος παντως ας πει την γνωμη του...
Gtr34 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μπες στην σελίδα του κατασκευαστή μήπως υπάρχει εργαλείο μορφοποίησης του δίσκου μπορεί να είναι ποιο αποτελεσματικό
TheELF Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Αφού δεν βγάζει σφάλμα κατά την διαμόρφωση ή την εγκατάσταση άρα είναι εξαιρετικά απίθανο να οφείλεται ο δίσκος,λογικά κάποιο άλλο εξάρτημα έχει το πρόβλημα. 1
g8anos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 βγαλε ολα τα περιττά hardware και ξαναδοκίμασε... Ασε πχ μονο μια μνημη μεσα κτλ τα 70 mb ειναι φυσιολογικο, τα καβαντζωνει το συστημα...
tsadler Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 δυστυχως η μαυρη μαυριλα παραμενει το λειτουργικο δεν εκκινει σωστα. με καθε μνημη ξεχωριστα, με CMOS καθαρο, με τον δισκο μοναχα πανω και την καρτα γραφικων. ουτε προμηνυε κατι πριν απο το φορματ τετοια κατασταση... 5η νυχτα αγρυπνιας,,,,ουφ!!!
tsadler Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 οχι αμεσα αλλα μου περασε και μενα απο το μυαλο. ετρεξα memtest...ολα οκ απο μνημες!! θα δοκιμασω και xp ετσι για το γαμωτο...
biomecanoid Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Mάλλον κανεις format και setup τα windows με το internet κάνω στην ethernet του pc.Έτσι άμα δεν είναι καλά τα windows βλέπουν απο το internet πως δεν είναι γνήσια και τρως την μαύρη οθόνη.Άμα δεν είναι ούτε αυτό δοκίμασε ένα linux live cd να dis άμα δουλεύει άμα δουλεύει το pc σου είναι μια χαρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα