karpathoslsa Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Καλημερα παιδια εχω ενα θεματακι και προσπαθω να καταλαβω τι ειναι λοιπον... ανοιγω τον υπολογιστη και μετα απο 2 δευτερολεπτα κλεινει τα δοκιμασα ολα μετα ειπα μηπως ειναι τροφοδοτικο και αλλα δουλευει αψογα το δοκιμασα στην παλια μου μητρικη. μετα σκεφτηκα επεξεργαστη αλλα και αυτος δουλευει ολα. το θεμα ειναι οτι εβαλα το 4 pino ρευμα στην μητρικη και δουλευει ενω με το 8 pino κανει αυτο ποθ σας ειπα κλεινει αμεσως μολις ανοιξει. ειναι θεμα της μητρικης σωστα απλος θελω να ειμαι σιγουρος γιατι ειναι ακομα στην εγγυηση. ευχαριστω Asus crosshair V formula AMD phenom x4 black edition 3.4 corsair dominator 2gb x4 ATI radeon hd 5770
menios97 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Πολλά παίζουν μπορεί οι να βραχυκήκλοσε κάτι μπορεί να έχει πρόβλημα κανένας πυκνωτης αλλά αφου λες οτι στο κανει μόνο σε αυτή την μιτρηκή τότε μάλλον αυτό ειναι έχεις speaker πάνω στην μητρική ???
karpathoslsa Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 να εισαι καλα!! και αλλη μια ερωτηση ποια η διαφορα αν χρησιμοποιω το 4 pino η το 8 pino
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα