Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καθε 5-10 δευτερα μου βγαζει ειδοποιηση πανω δεξια οτι μπλοκαριστηκε κακοβουλο ιστοτοπο, πως γινετε να μην εμφανιζονται οι ειδοποιησεις?

Δημοσ.

καθε 5-10 δευτερα μου βγαζει ειδοποιηση πανω δεξια οτι μπλοκαριστηκε κακοβουλο ιστοτοπο, πως γινετε να μην εμφανιζονται οι ειδοποιησεις?

Για να σου πεταει αυτα,σημαινει οτι εχεις βαλει κλειδι,και ειναι η pro edition.Συνεπως,επειδη εγω το'χω Free,υποθετω οτι πας εκει που λεει (προστασια),και εχει καποια τσεκαρισμενα.Νομιζω κανεις uncheck το τελευταιο,που σου αναφερει για μπλοκαρισμενα sites.

ΟΚ το ειδα,ξετσεκαρεις το τελευταιο οντως,εκει που λεει ακριβως,

(εμφανιση ειδοποιησης οταν μπλοκαριστει μια επιβλαβης σελιδα).

Δημοσ.

Για να σου πεταει αυτα,σημαινει οτι εχεις βαλει κλειδι,και ειναι η pro edition.Συνεπως,επειδη εγω το'χω Free,υποθετω οτι πας εκει που λεει (προστασια),και εχει καποια τσεκαρισμενα.Νομιζω κανεις uncheck το τελευταιο,που σου αναφερει για μπλοκαρισμενα sites.

μπα δε περασα κλειδι φιλε, την τελευταια εκδοση εχω, μαλλον αυτο ειναι που μου ειπες να ξετικαρω, ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

μπα δε περασα κλειδι φιλε, την τελευταια εκδοση εχω, μαλλον αυτο ειναι που μου ειπες να ξετικαρω, ευχαριστω πολυ!

Εχεις ενεργοποιησει την δοκιμαστικη pro;

Εαν οχι,αυτα για να σου τα βγαζει,πρεπει το malwarebytes να τρεχει στα background σαν antivirus.Eνω για να δεις τις ρυθμισεις στην καρτελα προστασια,πρεπει να ενεργοποιηθει δοκιμαστικα,η' μονιμα με κλειδι.

Με free edition δεν βγαζει τετοια.Εισαι σιγουρος;

Προσωπικα δεν με ενδιαφερει,αλλα αναφερωμαι στις λειτουργιες του προγραμματος.

Δημοσ.

Εχεις ενεργοποιησει την δοκιμαστικη pro;

Εαν οχι,αυτα για να σου τα βγαζει,πρεπει το malwarebytes να τρεχει στα background σαν antivirus.Eνω για να δεις τις ρυθμισεις στην καρτελα προστασια,πρεπει να ενεργοποιηθει δοκιμαστικα,η' μονιμα με κλειδι.

Με free edition δεν βγαζει τετοια.Εισαι σιγουρος;

Προσωπικα δεν με ενδιαφερει,αλλα αναφερωμαι στις λειτουργιες του προγραμματος.

τι να πω φιλε μου, το μονο που θυμαμαι ειναι οτι για το προ επρεπε να αγοραστει, αν υπαρχει τροπος απο το προγραμμα  να δω κατι πες μου για να μας φυγει η απορια

edit πανω πανω στο προγραμμα λεει δοκιμαστικη εκδοση, αρα μαλλον ειναι αυτο που λες, τωρα εγω για να βαλω την free ποιο να κατεβασω?

Δημοσ.

τι να πω φιλε μου, το μονο που θυμαμαι ειναι οτι για το προ επρεπε να αγοραστει, αν υπαρχει τροπος απο το προγραμμα  να δω κατι πες μου για να μας φυγει η απορια

edit πανω πανω στο προγραμμα λεει δοκιμαστικη εκδοση, αρα μαλλον ειναι αυτο που λες, τωρα εγω για να βαλω την free ποιο να κατεβασω?

Για να μην σε μπερδευω,εχεις οντως την δοκιμαστικη pro εκδοση.Αυτος ειναι ο λογος που σου βγαζει αυτα.Εαν ηταν δωρεαν,ΔΕΝ θα μπορουσες να το χρησιμοποιησεις σαν antivirus.

Mετα απο τις 30 ημερες δοκιμης,θα γινει μονο του free.

Εσυ θελεις να τρεχει σαν ενα antivirus,στα background,ναι η' οχι;

Eγω το χρησιμοποιω μονο ως σκανερ.Δηλαδη,οποτε θελω το βαζω χειροκινητα να μου σκαναρει το πσ.

Εαν παντως σε μπερδευει η συζητηση,μην ανησυχεις.Κανε αυτο που σου ειπα.Δεν θα σε ενοχλει,και απο μονο του θα απενεργοποιηθει.

Απλα,στην εγκατασταση,ειχες αφησει την επιλογη(ενεργοποιηση δοκιμαστικης επαγγελματικης εκδοσης),γι'αυτο και σου πεταει τωρα μηνυματακια.

• Like 1
Δημοσ.

οκ φιλε το τακτοποιησα το θεμα, για antivirus δε το χρειαζομαι εχω το kaspersky, θα το χρησημοποιω μονο για σκαναρισμα, ευχαριστω και παλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...