arma1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 εχω εγκαταστησει το προγραμμα ειτε σε ελληνικη γλωσσα ειτε σε αγγλικη κ μου βγαζει το προγραμμα συνεχεια με ερωτηματικα, πως διορθωνετε αυτο?
Hawk7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Aυτο σου το εκανε πρωτη φορα;Eννοω να εγκαταστησεις ενα προγραμματακι οποιοδηποτε αλλο; Εαν ναι,θα σου πω συγκεκριμενα κλικ,διοτι το εχω εγκατεστημενο,ωστε να δουμε την γλωσσα που θελεις. Εαν οχι,παιζει να εχει σχεση με τις ρυθμισεις απο πινακα ελεγχου,στο πεδιο(ωρα,γλωσσα και περιοχη).Πρεπει να δεις,τι ρυθμισεις εχεις.Αν δεν κανω λαθος. Το ειχα παθει και'γω στο παρελθον.
arma1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Aυτο σου το εκανε πρωτη φορα;Eννοω να εγκαταστησεις ενα προγραμματακι οποιοδηποτε αλλο; Εαν ναι,θα σου πω συγκεκριμενα κλικ,διοτι το εχω εγκατεστημενο,ωστε να δουμε την γλωσσα που θελεις. Εαν οχι,παιζει να εχει σχεση με τις ρυθμισεις απο πινακα ελεγχου,στο πεδιο(ωρα,γλωσσα και περιοχη).Πρεπει να δεις,τι ρυθμισεις εχεις.Αν δεν κανω λαθος. Το ειχα παθει και'γω στο παρελθον. για πες μου τι κανουμε? το εχω εγκατεστημενο κ ειναι με ερωτηματικα, τι να κοιταξω? edit σε αυτο το προγραμμα εχω προβλημα , στα υπολοιπα μια χαρα φαινονται
Hawk7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Λοιπον προσεξε.Να μην γεμισουμε κιολας 20 σελιδες. Απο την αρχη,και απο τα αριστερα,πηγαινεις στο 7ο tab,απο τα 9.Αυτο ειναι οι ρυθμισεις. Μετα,τερμα κατω εχει μια επιλογη με βελος.Το πατας.Ειναι η γλωσσα. Και διαλεγεις το 17ο.Ειναι τα ελληνικα. Θα σου εβαλε τιποτα belarusian,γι'αυτο και εχει παντου ερωτηματικα. Οτι δεν καταλαβες,ρωτας.
arma1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Λοιπον προσεξε.Να μην γεμισουμε κιολας 20 σελιδες. Απο την αρχη,και απο τα αριστερα,πηγαινεις στο 7ο tab,απο τα 9.Αυτο ειναι οι ρυθμισεις. Μετα,τερμα κατω εχει μια επιλογη με βελος.Το πατας.Ειναι η γλωσσα. Και διαλεγεις το 17ο.Ειναι τα ελληνικα. Θα σου εβαλε τιποτα belarusian,γι'αυτο και εχει παντου ερωτηματικα. Οτι δεν καταλαβες,ρωτας. ωραιος.............ειναι ειδη στα ελληνικα η γλωσσα αλλα μου τα βγαζει με ερωτηματικο, τι αλλο να κοιταξω? ευχαριστω !
lexmark Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Λεπόν, πρόσεξε, γιατί έτσι όπως πάτε θα γεμίσετε 30 σελίδες, όχι 20! Κατέβασε από εδώ το uninstall tool. Το τρέχεις, ακολουθείς τις οδηγίες, κάνεις επανεκκίνηση και κατεβάζεις εκ νέου το malwarebytes και το εγκαθιστάς. Είσαι έτοιμος.
arma1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Λεπόν, πρόσεξε, γιατί έτσι όπως πάτε θα γεμίσετε 30 σελίδες, όχι 20! Κατέβασε από εδώ το uninstall tool. Το τρέχεις, ακολουθείς τις οδηγίες, κάνεις επανεκκίνηση και κατεβάζεις εκ νέου το malwarebytes και το εγκαθιστάς. Είσαι έτοιμος. αν δε παιρνω σωστες απαντησεις ισως να φτασω και τις 70, το εκανα η ελληνικη γλωσσα ειναι παλι με ερωτηματικο, οποιαδηποτε αλλη γλωσσα την βγαζει σωστα
iniohos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 πηγαινε μεσα απο τα regional settings και αλλαξε στην τελευταια καρτελα το language for non-unicode programs σε Ελληνικα. 2
arma1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 πηγαινε μεσα απο τα regional settings και αλλαξε στην τελευταια καρτελα το language for non-unicode programs σε Ελληνικα. χιλια ευχαριστω φιλε !!!!! επιτελους!!! , σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας!!!!
Hawk7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 χιλια ευχαριστω φιλε !!!!! επιτελους!!! , σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας!!!! Εαν οχι,παιζει να εχει σχεση με τις ρυθμισεις απο πινακα ελεγχου,στο πεδιο(ωρα,γλωσσα και περιοχη).Πρεπει να δεις,τι ρυθμισεις εχεις.Αν δεν κανω λαθος. Σου το ειπα,διοτι το ειχα παθει και'γω.Αλλα αν ηταν θεμα ρυθμισεων γλωσσας κλπ,λογικα πρεπει να το εχεις και σε αλλα προγρμματα η' οταν πας να κανεις εγκατασταση.Καθε φορα που κανεις εγκατασταση,ο installer βλεπει τις ρυθμισεις του υπολογιστη σου,και αναλογα προχωρα.Ειπα αρχικα μηπως εκανες λαθος,και στην επιλογη γλωσσας,πατησες καποια αλλη κατα λαθος. Εν παση,ολα καλα. Απλα αρχικα,επρεπε να δεις αν απο το ιδιο το προγραμμα θα λυνοταν.
arma1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Εαν οχι,παιζει να εχει σχεση με τις ρυθμισεις απο πινακα ελεγχου,στο πεδιο(ωρα,γλωσσα και περιοχη).Πρεπει να δεις,τι ρυθμισεις εχεις.Αν δεν κανω λαθος. Σου το ειπα,διοτι το ειχα παθει και'γω.Αλλα αν ηταν θεμα ρυθμισεων γλωσσας κλπ,λογικα πρεπει να το εχεις και σε αλλα προγρμματα η' οταν πας να κανεις εγκατασταση.Καθε φορα που κανεις εγκατασταση,ο installer βλεπει τις ρυθμισεις του υπολογιστη σου,και αναλογα προχωρα.Ειπα αρχικα μηπως εκανες λαθος,και στην επιλογη γλωσσας,πατησες καποια αλλη κατα λαθος. Εν παση,ολα καλα. Απλα αρχικα,επρεπε να δεις αν απο το ιδιο το προγραμμα θα λυνοταν. ειναι ακριβως αυτο που ειπε ο φιλος iniohos, οπως και να εχει φιλε μου ευχαριστω πολυ για την βοηθεια, δε ξερω αν με αυτο που εκανα αντιμετωπισω αλλου προβλημα, προς το παρον ολα καλα
Hawk7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 ειναι ακριβως αυτο που ειπε ο φιλος iniohos, οπως και να εχει φιλε μου ευχαριστω πολυ για την βοηθεια, δε ξερω αν με αυτο που εκανα αντιμετωπισω αλλου προβλημα, προς το παρον ολα καλα Εαν το συστημα σου ειχε λαθος παραμετρο στις ρυθμισεις γλωσσας,και εχει διορθωθει,λογικα δεν θα'χεις αλλου προβλημα. Αν παλι εχεις,ριξε ξανα μια ερωτηση. Παντως απο εχθες περιμενα λιγο παραπανω να μου πεις τι εγινε.Μετα θα σου ελεγα να ελεγξεις το ιδιο οπως σου προτεινε ο φιλος iniohos. Τελος καλα,ολα καλα.Το εβαλες για scan μονο,η' για realtime protection;
arma1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Εαν το συστημα σου ειχε λαθος παραμετρο στις ρυθμισεις γλωσσας,και εχει διορθωθει,λογικα δεν θα'χεις αλλου προβλημα. Αν παλι εχεις,ριξε ξανα μια ερωτηση. Παντως απο εχθες περιμενα λιγο παραπανω να μου πεις τι εγινε.Μετα θα σου ελεγα να ελεγξεις το ιδιο οπως σου προτεινε ο φιλος iniohos. Τελος καλα,ολα καλα.Το εβαλες για scan μονο,η' για realtime protection; το εβαλα για scan μονο , δε βρηκε κατι, καθως ανοιγω σελιδες μου βγαζει ενα πινακακι πανω αριστερα οπου λεει αυτην η ιp 123.123.κλπ κλπ εχει αποκλειστει γιατι περιεχει καποιο κακοβουλο, το βγαζει συχνα γιατι γινετε αυτο? επισης να κανω αυτο που λες για realtime protection ? ειναι καλυτερα ?αν ναι ποιος ειναι ο τροπος ? ευχαριστω !
Hawk7 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 το εβαλα για scan μονο , δε βρηκε κατι, καθως ανοιγω σελιδες μου βγαζει ενα πινακακι πανω αριστερα οπου λεει αυτην η ιp 123.123.κλπ κλπ εχει αποκλειστει γιατι περιεχει καποιο κακοβουλο, το βγαζει συχνα γιατι γινετε αυτο? επισης να κανω αυτο που λες για realtime protection ? ειναι καλυτερα ?αν ναι ποιος ειναι ο τροπος ? ευχαριστω ! Aν δεν βρηκε κατι,αυτο ειναι καλο.Αυτο που σου λεει με την ip,απλα αποκλειει διευθυνσεις κακοβουλων sites,στα οποια εχουν αναφερθει ιοι,κλπ. Για realtime δεν θα το εβαζα,μονο στην περιπτωση που δεν θα ειχα καποιο καλο antivirus.Φανταζομαι οτι εχεις antivirus,οποτε χρησιμοποιησε το ως scan μονο. Εαν το θελησεις realtime,πρεπει να βαλεις εναν κωδικο ενεργοποιησης.Κανονικα τον αγοραζεις,αλλα υπαρχουν και αλλοι τροποι,που απαγορευονται να αναφερθουνε.Γκουχου,γκουχου...
arma1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Aν δεν βρηκε κατι,αυτο ειναι καλο.Αυτο που σου λεει με την ip,απλα αποκλειει διευθυνσεις κακοβουλων sites,στα οποια εχουν αναφερθει ιοι,κλπ. Για realtime δεν θα το εβαζα,μονο στην περιπτωση που δεν θα ειχα καποιο καλο antivirus.Φανταζομαι οτι εχεις antivirus,οποτε χρησιμοποιησε το ως scan μονο. Εαν το θελησεις realtime,πρεπει να βαλεις εναν κωδικο ενεργοποιησης.Κανονικα τον αγοραζεις,αλλα υπαρχουν και αλλοι τροποι,που απαγορευονται να αναφερθουνε.Γκουχου,γκουχου... ok με καλυψες, εχω το kaspersky, τ αφηνω ως εχει, σ ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα