Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

XAXAXAXA το λαστιχάκι για την υδρόψυξη θεϊκό!Λίγο το άγγιξε και βγήκε.Αυτά που έχει το δικό μου κουτι corsair 500r ακόμη και να την χώσεις μέσα και να αρχίσεις να τα γαμάς δεν βγαίνουν με τίποτα.

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ακόμη και να την χώσεις μέσα και να αρχίσεις να τα γαμάς δεν βγαίνουν με τίποτα.

κι εσυ που το ξερεις;   :X  :X  :X

• Like 9
Δημοσ.

XAXAXAXA το λαστιχάκι για την υδρόψυξη θεϊκό!Λίγο το άγγιξε και βγήκε.Αυτά που έχει το δικό μου κουτι corsair 500r ακόμη και να την χώσεις μέσα και να αρχίσεις να τα γαμάς δεν βγαίνουν με τίποτα.

χαχα δεν παίζει έχω :-D λιώσει :-D χαχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

και η foxconn iphone, θα αγοραζες foxconn μητρικη στο pc σου ;

(δε λεω οτι αν βαλεις θα σου χαλασει, σε ρωταω αν θα πηγαινες να αγορασεις μια για να βαλεις στο pc σου) 

Δημοσ.

2:23. Βρισκόμαστε στο πάνω μέρος του κουτιού...το λέει λες και βρίσκεται στην Παταγωνία ξερω γω...

4:10. Υπάρχει και αυτό εδώ πέρα το κουτί...Κουμπί το λένε..μπερδεύεις τα λόγια σου Κάρετσοοοοο

Τα έχεις παίξει και εσύ ο ίδιος με αυτά που λες ε?

4:39. Πήγε να βάλει τον ssd ανάποδα ο τρελός :P

6:52. Λες και το κάνει επίτηδες είναι...το πιέζει (το λάστιχο) για να το βγάλει :P

Αλλά αν προσέξετε πιο πριν δεν έχει μπει καλά (ούτε το τρίτο)...

13:52. Σιγά την προσπάθεια ρε μεγάλε...μην κουραστείς να βάλεις έναν τρίτο σκληρό...

Σα να λες έμμεσα μην βάλετε τρίτο σκληρό γιατί θα χαλάσετε αυτό το γαμάτο cable management...

Μήπως δεν υπάρχει καλώδιο τροφοδοσίας για τον σκληρό και τα λες όλα αυτά?Λέω μήπως...

Τέλος εγώ περίμενα να ζυγίσει το τροφοδοτικό καθώς και να μας πει πόσο πάχος έχει η λαμαρίνα του κουτιού...

• Like 1
Δημοσ.

Πληροφοριακα,η Solytech φτιαχνει τα Turbo-X τροφοδοτικα.

μαζί με του υπόλοιπους "φονιάδες"..deer,l&c,rosewill,supercase,allied,κλπ :-D

Screenshot_11.png

• Like 4
Δημοσ.

και η foxconn iphone, θα αγοραζες foxconn μητρικη στο pc σου ;

(δε λεω οτι αν βαλεις θα σου χαλασει, σε ρωταω αν θα πηγαινες να αγορασεις μια για να βαλεις στο pc σου) 

Βρει.... θα πέσει φωτιά να μας καψει.... η foxconn προ Iphone το οποιο έχει καταναλωσει το 90% της παραγωσγής της εβγαζε μητρικάρες!!

Ποιος ξεχναει τις απιστευτες  bloodrage, mars, blackops η ακομη και την τωρινή quantumian για s2011. 

• Like 2
Δημοσ.

Κατα πασα πιθανοτητα,και οι μητρικες που εχουμε τωρα ειτε asus ειτε gigabyte και τετοια,στην foxconn θα κατασκευαζονται.και εαν οχι ολοκληρες,σιγουρα πολλα κομματια τους.

• Like 5
Δημοσ.

Ε, μα τώρα δεν αντέχω. Θα τον κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου :devil:

Κατά τ'άλλα η Apple είναι η κακή που οδηγεί τους εργάτες της Foxconn στην αυτοκτονία! Ε; 

Νταξ, το είπα, μου έφυγε. 

Α, και μην τολμήσει κανείς να με πει apple fanboy... Μόνο τέτοιος δεν είμαι - το αντίθετο ίσως. :P

Δημοσ.

Κατά τ'άλλα η Apple είναι η κακή που οδηγεί τους εργάτες της Foxconn στην αυτοκτονία! Ε; 

Νταξ, το είπα, μου έφυγε. 

Α, και μην τολμήσει κανείς να με πει apple fanboy... Μόνο τέτοιος δεν είμαι - το αντίθετο ίσως. :P

Ειναι τυχαιο ότι οι αυτοκτονίες ξεκίνησαν αφου ανέλαβε το Iphone και όχι πριν?  :P  :lol:

Δημοσ.

Δεν το ξέρουμε αυτό με σιγουριά. Από όσο γνωρίζουμε, τότε βγήκαν στην φόρα ;) 

Μπορεί να το έκανε και κάποιος κάφρος δημοσιογράφος για να χτυπήσει την apple :) 

Και μην μου πείτε ότι είναι άτομα εμπιστοσύνης οι δημοσιογράφοι... 

Δημοσ.

Κατα πασα πιθανοτητα,και οι μητρικες που εχουμε τωρα ειτε asus ειτε gigabyte και τετοια,στην foxconn θα κατασκευαζονται.και εαν οχι ολοκληρες,σιγουρα πολλα κομματια τους.

μα η δικη μου το γραφει επανω στο σοκετ το foxcomm, εννοειται οτι ειναι παντου , απλα αλλο να φτιαχνει πραγματα για την apple, αλλο για παρτη της, αλλο για τη gigabyte και αλλο για το πλαισιο ας πουμε..

το οτι φτιαχνει ολα αυτα δε σημαινει οτι ολα αυτα ειναι ιδια, αυτο ηταν το point μου 

αυτο ειναι απλα μια ευκαρια να κραξει ο κοσμος την apple χωρις ενοχες, ξερουμε οτι κι εμεις εχουμε πραγματα απο αυτη την εταιρεια παντου τριγυρω μας.. 

• Like 1
Δημοσ.

"Αν και η αρχιτεκτονική τους παραμένει ίδια με αυτή των Ivy Bridge στα 22nm, είναι γρηγορότεροι σε όλα τα επίπεδα".

Ασχετως δηλαδη που Haswell=ολοκαινουρια αρχιτεκτονικη. Απλως οπου λιθογραφια βαλε αρχιτεκτονικη εσυ, δε βαριεσαι. Plaisio Academy σας μαρανε. :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...