Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

100 Ευρω ευρώ διαφορά τώρα και άλλα 100 που τα parts θα πάρουν την κατιούσα μόλις φύγει το άρωμα εργοστασίου =200

Παλιά εγω ήξερα,ότι αν έπαιρνες ολόκληρο υπολογιστή από κάπου είχες κ έκπτωση έναντι τεμαχίων,μήπως τελικά προχρεωνουν το servis το οποίο ξέρουν οτι σίγουρα θα χρειαστείς ? :P

• Like 4
Δημοσ.

απο προσωπικη εμπειρια που εχεις mercedes ή που εχεις δοκιμασει τα υπολοιπα; 

μαλλον δεν εχεις πεσει σε πωλητες πλαισιου ξερολες για αυτο τα λες αυτα :lol:

παντως ωρες ωρες κι εγω νιωθω ασχημα για αυτους , τελευταια φορα που πηγα να δω κατι μου ειχε γινει ο αλλος βδελλα και δεν εφευγε απο κοντα μου μεχρι που εφτασα σε σημειο και  του ειπα οτι δεν εχω λεφτα επανω μου και απλα κοιταω για να με αφησει ησυχο  

εχω πέσει φίλε μου. Είναι εκνευριστικοί το ξέρω.. απλά τους αγνοείς και υπάρχνουν παντού αυτοί..αλλά και πάλι η κακή εκπαίδευση - Ηγεσία και το κακό HR φταίει αποκλειστικά..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η συντριπτική πλειοψηφία έχει πέσει θύμα της ανάγκης και αγόρασε κάτι απ' το Πλαίσιο, έστω και ένα fan των 5€, συμπεριλαμβανομένου και εμού.

Το Πλαίσιο συγκεκριμένα δε πρόκειται να ''πέσει'', διότι το στηρίζει (κακώς μεν αλλά κι εν αγνοία των άλλων οάσεων - eshops) ο κόσμος, ο οποίος δεν ασχολείται με το pc ή γενικά με τα gadgets του όπως εμείς. Κόσμος που δεν τον ενδιαφέρει ή δεν γνωρίζει τι εστί value for money.

Όσους καταφέρουμε να αφυπνίσουμε μέσω του internet και forums σαν το insomnia ή και δια στόματος, μόνο καλό θα αποβεί.

Όμως και δυστυχώς, πάντα η συντριπτική πλειοψηφία θα παραμένει σε λήθαργο.

Επεξ/σία από giokou
  • Like 6
Δημοσ.

<p>Η συντριπτική πλειοψηφία έχει πέσει θύμα της ανάγκης και αγόρασε κάτι απ' το Πλαίσιο, έστω και ένα fan των 5€, συμπεριλαμβανομένου και εμού.</p>

<p> </p>

<p>Το Πλαίσιο συγκεκριμένα δε πρόκειται να ''πέσει'', διότι το στηρίζει (κακώς μεν αλλά κι εν αγνοία των άλλων οάσεων) - eshops ο κόσμος, ο οποίος δεν ασχολείται με το pc ή γενικά με τα gadgets του όπως εμείς. Κόσμος που δεν τον ενδιαφέρει ή δεν γνωρίζει τι εστί value for money.</p>

<p> </p>

<p>Όσους καταφέρουμε να αφυπνίσουμε μέσω του internet και forums σαν το insomnia ή και δια στόματος, μόνο καλό θα αποβεί.</p>

<p> </p>

<p>Όμως και δυστυχώς, πάντα η συντριπτική πλειοψηφία θα παραμένει σε λήθαργο.</p>

Φιλε μου καλα τα λες και εν μερη συμφωνω και με εσενα και με τους υπολοιπους , ομως το πλαισιο απασχολει εκατονταδες νεους Ελληνες και συντηρει υπεροχα μαγαζια . Μπαινω μεσα και το αρωμα , τα χρωματα η καθαριοτητα και η απιστευτη ευγενεια και εξυπηρετιση μου φτιαχνουν την διαθεση . Φυσικα και γνωριζω οτι προκειται για μια στηγνη επιχειρηση που ενδιαφερεται για το κερδος αλλα αν δεν ηταν με την κριση που δυανυουμε θα ειχε απολυσει ενα σκασμο παιδια και θα ηταν στα προθυρα χρεωκοπιας. Προσωπικα οτι αγοραζω το ψαχνω και δεν θα αγοραζα turbox γιατι πραγματικα ειναι πολυ χαμηλης ποιοτητας . Παρ ολα η εκφραση που τεινει να γινει μοτο της εποχης "value for money" δεν υπολογιζει την πραγματικη καυλα του shoping ....το να μπεις στο μαγαζι , να σου γυαλισει το προιον , να το πιασεις και σε 5 λεπτα να εισαι στην ταρατσα του mall και να κανεις unpacking πικοντας καφε με φοντο την Αθηνα.... τις περισσοτερες φορες αυτο το συναισθημα αξιζει πολυ περισσοτερο απο τα 10-50 € που θα γλιτωσεις υστερα απο απειρες ωρες ψαξιματος σε skroutz , best , amazon, bay συμπεριλαμβανομενου του χρονου αποστολης.

Σε καθε περιπτωση πρεπει να ψαχνεις...ομως καμια φορα αξιζει να ταιζουμε και τα μαγαζια που κατ εμε τουλαχιστον ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ και ταιζουν και αυτα...

• Like 2
Δημοσ.

Φιλε μου καλα τα λες και εν μερη συμφωνω και με εσενα και με τους υπολοιπους , ομως το πλαισιο απασχολει εκατονταδες νεους Ελληνες και συντηρει υπεροχα μαγαζια . Μπαινω μεσα και το αρωμα , τα χρωματα η καθαριοτητα και η απιστευτη ευγενεια και εξυπηρετιση μου φτιαχνουν την διαθεση . Φυσικα και γνωριζω οτι προκειται για μια στηγνη επιχειρηση που ενδιαφερεται για το κερδος αλλα αν δεν ηταν με την κριση που δυανυουμε θα ειχε απολυσει ενα σκασμο παιδια και θα ηταν στα προθυρα χρεωκοπιας. Προσωπικα οτι αγοραζω το ψαχνω και δεν θα αγοραζα turbox γιατι πραγματικα ειναι πολυ χαμηλης ποιοτητας . Παρ ολα η εκφραση που τεινει να γινει μοτο της εποχης "value for money" δεν υπολογιζει την πραγματικη καυλα του shoping ....το να μπεις στο μαγαζι , να σου γυαλισει το προιον , να το πιασεις και σε 5 λεπτα να εισαι στην ταρατσα του mall και να κανεις unpacking πικοντας καφε με φοντο την Αθηνα.... τις περισσοτερες φορες αυτο το συναισθημα αξιζει πολυ περισσοτερο απο τα 10-50 € που θα γλιτωσεις υστερα απο απειρες ωρες ψαξιματος σε skroutz , best , amazon, bay συμπεριλαμβανομενου του χρονου αποστολης.

Σε καθε περιπτωση πρεπει να ψαχνεις...ομως καμια φορα αξιζει να ταιζουμε και τα μαγαζια που κατ εμε τουλαχιστον ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ και ταιζουν και αυτα...

Να θα χάσω εγώ 5-25 σουβλάκια για να καβλ*σω με το unpacking που θα κάνω στο mall (και ας είμαι κρήτη :P)

Άσε που δεν θα κάβλ*να γιατί θα με είχαν κλέψει κιόλας...ενώ άμα το πάρω φτηνά θα νιώσω μάγκας :)

• Like 7
Δημοσ.

....το να μπεις στο μαγαζι , να σου γυαλισει το προιον , να το πιασεις και σε 5 λεπτα να εισαι στην ταρατσα του mall και να κανεις unpacking πικοντας καφε με φοντο την Αθηνα.... τις περισσοτερες φορες αυτο το συναισθημα αξιζει πολυ περισσοτερο απο τα 10-50 € που θα γλιτωσεις υστερα απο απειρες ωρες ψαξιματος σε skroutz , best , amazon, bay συμπεριλαμβανομενου του χρονου αποστολης.

Δύο εικόνες: 

1.

Είμαι στην ταράτσα του Mall κάνοντας unpacking τον νέο εξωτερικό σκληρό (1ΤΒ) που τσίπησα 100€ από το πλαίσιο. Τραβάω μια τζούρα από το εσπρεσάκε μου (είναι espresso και sake μαζί) και χαζεύω τη γυαλάδα της καινουργίλας πάνω στον νέο εξ. σκληρό μου. Κάνω μια και βγάζω το λαπτοπι μου για να συνδέσω τον αστραφτερό νέο μου εξ. σκληρό δίσκο. Το ανοίγω, συνδέω τον δίσκο μου, ανοίγω το «Υπολογιστής» και πάω στον εξ.δίσκο για να εγκαταστήσω το πρόγραμμα backup που έχει η seagate πάνω... «oh wait! Ένα multimedia αρχείο! WTF??!?! Της Τζούλιας είναι! Η Seagate μπας και μαζί με κάθε νέο δίσκο δίνει και τα dvd της κοπελιάς; Γαμάτη η seagate τελικά! Δεν είναι;!» Μετά από λίγο όμως που μου έχει περάσει ο πολύς ενθουσιασμός (και η περιέργεια για το τι ήταν αυτό με τον τόσο ντόρο που έκαναν τα της Tzoulias) λέω να ανοίξω και το HDD Sentinel. «WTF?!?! 58% υγεία; Μα... είναι καινούργιος! Τον είδα που γυάλιζε!! Again WTF?!?! 150 ώρες λειτουργίας; Μα πως;»....

2. 

Αραχτός στο σπίτι πετυχαίνω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο από το ηλεκτρονικό κατάστημα του κ. Ησοπίδη. 1ΤΒ ο δίσκος, μια χαρά, 89 € μαζί με τα μεταφορικά, ακόμα καλύτερα. Τικ στο κουμπάκι και τον παραγγέλνω. Σε δυο μερούλες μου χτυπάει ο courrier το κουδούν, του ανοίγω, μου παραδίδει το δέμα μου, περιμένει να το ελέγξω, μου λέει «89€ κύριε», του λέω «πάρε 90 μεγάλε κι είμαστε ok», με αποχαιρετά και φεύγει. 

Φτιάχνω το εσπρεσάκε μου.... (Και ξεκινά το copy paste)... και χαζεύω τη γυαλάδα της καινουργίλας πάνω στον νέο εξ. σκληρό μου. Κάνω μια και βγάζω το λαπτοπι μου για να συνδέσω τον αστραφτερό νέο μου εξ. σκληρό δίσκο. Το ανοίγω, συνδέω τον δίσκο μου, ανοίγω το «Υπολογιστής» και πάω στον εξ.δίσκο για να εγκαταστήσω το πρόγραμμα backup που έχει η seagate πάνω (τέλος του copy paste). Το εγκαθιστώ μια χαρά και μετά από αυτό, επειδή είμαι και λίγο «παράξενος», ανοίγω το HDD sentinel. 100% υγεία (μια χαρά είμαστε), 1 ώρα λειτουργίας (αυτό είναι ρε παιδάκι μου καινούργιος!). 

Ευχαριστημένος παίρνω τη γυναίκα και πάμε για ένα καφέ στο mall με τα 15 € (το λιγότερο) που μου περίσσεψαν από το αν πήγαινα στο πλαίσιο. :)

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά προσωπικά προτιμώ τη 2η εικόνα ;)

• Like 22
Δημοσ.

Και 100% να ηταν το health του εξωτερικου, αξιζει να δωσεις τα 15 ευρω που σου περισσεψαν για καφε με την γυναικα σου, παρα για τον καφε μονος σου

Δημοσ.

Σκέψου όμως γέροντα ότι μπορεί να πετύχεις μέσα τα dvd της Τζούλιας! Οπότε αξίζει τα λεφτά της η αγορά από το πλαισιο :P

Edit:

Γιατί σκέφτεσαι: «κι αν σου κάτσει;» :P 

• Like 1
Δημοσ.

Δύο εικόνες: 

1.

Είμαι στην ταράτσα του Mall κάνοντας unpacking τον νέο εξωτερικό σκληρό (1ΤΒ) που τσίπησα 100€ από το πλαίσιο. Τραβάω μια τζούρα από το εσπρεσάκε μου (είναι espresso και sake μαζί) και χαζεύω τη γυαλάδα της καινουργίλας πάνω στον νέο εξ. σκληρό μου. Κάνω μια και βγάζω το λαπτοπι μου για να συνδέσω τον αστραφτερό νέο μου εξ. σκληρό δίσκο. Το ανοίγω, συνδέω τον δίσκο μου, ανοίγω το «Υπολογιστής» και πάω στον εξ.δίσκο για να εγκαταστήσω το πρόγραμμα backup που έχει η seagate πάνω... «oh wait! Ένα multimedia αρχείο! WTF??!?! Της Τζούλιας είναι! Η Seagate μπας και μαζί με κάθε νέο δίσκο δίνει και τα dvd της κοπελιάς; Γαμάτη η seagate τελικά! Δεν είναι;!» Μετά από λίγο όμως που μου έχει περάσει ο πολύς ενθουσιασμός (και η περιέργεια για το τι ήταν αυτό με τον τόσο ντόρο που έκαναν τα της Tzoulias) λέω να ανοίξω και το HDD Sentinel. «WTF?!?! 58% υγεία; Μα... είναι καινούργιος! Τον είδα που γυάλιζε!! Again WTF?!?! 150 ώρες λειτουργίας; Μα πως;»....

2. 

Αραχτός στο σπίτι πετυχαίνω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο από το ηλεκτρονικό κατάστημα του κ. Ησοπίδη. 1ΤΒ ο δίσκος, μια χαρά, 89 € μαζί με τα μεταφορικά, ακόμα καλύτερα. Τικ στο κουμπάκι και τον παραγγέλνω. Σε δυο μερούλες μου χτυπάει ο courrier το κουδούν, του ανοίγω, μου παραδίδει το δέμα μου, περιμένει να το ελέγξω, μου λέει «89€ κύριε», του λέω «πάρε 90 μεγάλε κι είμαστε ok», με αποχαιρετά και φεύγει. 

Φτιάχνω το εσπρεσάκε μου.... (Και ξεκινά το copy paste)... και χαζεύω τη γυαλάδα της καινουργίλας πάνω στον νέο εξ. σκληρό μου. Κάνω μια και βγάζω το λαπτοπι μου για να συνδέσω τον αστραφτερό νέο μου εξ. σκληρό δίσκο. Το ανοίγω, συνδέω τον δίσκο μου, ανοίγω το «Υπολογιστής» και πάω στον εξ.δίσκο για να εγκαταστήσω το πρόγραμμα backup που έχει η seagate πάνω (τέλος του copy paste). Το εγκαθιστώ μια χαρά και μετά από αυτό, επειδή είμαι και λίγο «παράξενος», ανοίγω το HDD sentinel. 100% υγεία (μια χαρά είμαστε), 1 ώρα λειτουργίας (αυτό είναι ρε παιδάκι μου καινούργιος!). 

Ευχαριστημένος παίρνω τη γυναίκα και πάμε για ένα καφέ στο mall με τα 15 € (το λιγότερο) που μου περίσσεψαν από το αν πήγαινα στο πλαίσιο. :)

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά προσωπικά προτιμώ τη 2η εικόνα ;)

Δε ξέρω αλλά δυστυχώς εδώ δεν είχαν τη τζούλια μέσα :P

Δημοσ.

Δε ξέρω αλλά δυστυχώς εδώ δεν είχαν τη τζούλια μέσα :P

Ναι, το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι όταν έγραφα τα παραπάνω, δεν είχα δει καθόλου το συγκεκριμένο θέμα. Απλά έλεγα μια ιστορία που εμφανίζεται συχνά με το πλαίσιο!! :lol: :lol: 

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι όταν έγραφα τα παραπάνω, δεν είχα δει καθόλου το συγκεκριμένο θέμα. Απλά έλεγα μια ιστορία που εμφανίζεται συχνά με το πλαίσιο!! :lol: :lol:

Πάντως παραπληροφορείς τον κόσμο ότι θα έχουν την τζούλια μέσα ενώ τους δίνουν ολόκληρα win 8 μέσα :P

Δημοσ.

Χαχαχαχαχα 

Την τζουλια την βλεπεις και στο διαδικτυο,εδω ο αλλος σου λεει windows 8 εχει μεσα

Μηπως ο Τιταν έχει καμια 10αρια γνησια games μεσα ;Μηπως κρυβει το τροφοδοτικο χρυσο μεσα του και για αυτο ειναι τοσο βαρυ ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...