Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν στο λέω επιθετικά, Απλα επειδη το έχω δει να γίνεται απο πελάτες σε υπαλλήλους διαφόρων εταιριών ,δεν αξίζει να πληρώνουν πολιτικές ανεγκέφαλων στελεχών , απλοί υπάλληλοι...για λόγους που καταλαβαίνουμε όλοι φαντάζομαι.

Οσο για το price του πύργου ειναι για γέλια πραγματικα.

• Like 4
  • Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι ρε συ το καταλαβαινω. Απλα δεν υπηρχε περιπτωση να κανω κατι τετοιο με αυτο το τροπο που καταλαβες. Τρολαρω γνωστους μονο, αποκλειστικα..:P

• Like 1
Δημοσ.

Όχι ρα! Το πρώτο πήγαινε στον Hyphen :)

ωχ! Sorry! My bad! Ξέχασα να πατήσω «παράθεση» στο ποστ του :)

Ήταν αυτό με τα ερωτηματικά (?????). :)

οτι δεν καταλαβα τις εικονες και το σχολιο γιαυτο εβαλα ερωτηματικα!

Δημοσ.

Ναι πήγαινε να κοροιδεψεις τους πωλητές των 600 ευρω και του 10ωρου ορθοστασιας...λες και το τιμολογησαν αυτοί..

ε οταν σε κοροιδευουν αυτοι ειναι καλυτερα ε?

• Like 1
Δημοσ.

ναι αλλα αυτα που λεω ισχυουν οντως...

Απο προσωπικη εμπειρια .

απο προσωπικη εμπειρια που εχεις mercedes ή που εχεις δοκιμασει τα υπολοιπα; 

Ναι πήγαινε να κοροιδεψεις τους πωλητές των 600 ευρω και του 10ωρου ορθοστασιας...λες και το τιμολογησαν αυτοί..

μαλλον δεν εχεις πεσει σε πωλητες πλαισιου ξερολες για αυτο τα λες αυτα :lol:

παντως ωρες ωρες κι εγω νιωθω ασχημα για αυτους , τελευταια φορα που πηγα να δω κατι μου ειχε γινει ο αλλος βδελλα και δεν εφευγε απο κοντα μου μεχρι που εφτασα σε σημειο και  του ειπα οτι δεν εχω λεφτα επανω μου και απλα κοιταω για να με αφησει ησυχο  

• Like 2
Δημοσ.

πάντως προσωπικά έχω αγοράσει 5 διαφορετικά αντικέιμενα turbo x . Φτηνά απλά για να κάνω την δουλειά μου. απο τα 5 μόνο 2 δουλεύουν σωστά . Το gps είναι αρκετά καλό που αγόρασα και ένα card reader. Ολα τα άλλα ήταν για κλάματα. Κανονικά με τις κριτικές που παίζουν για ορισμένα προϊόντα τους (παράπονα στην ουσία γιατί επισιμό review turbo x δεν νομίζω να κάτσει να κάνει κανείς) θα έπρεπε να τα αποσύρουν.  Δεν μπορεί να πηγαίνει το παιδάκι και να βάζει το PCaki του σε τροφοδοτικό ή ups turbo x . είναι κρίμα και άδικο να μας πουλάνε αυτά τα σκουπίδια και να έχουν το θράσος να τα διαφημίζουν και ως κορηφέα. (οι πωλητές δεν φταίνε. όσες φορές έχω χώσει σκατό το έχω κάνει σε προϊστάμενο και μάλιστα με τον χειρότερο και πιο ανεδεστατο τρόπο μπορώ)

Δημοσ.

Αφου τα εχουμε πει αυτα....Αν νοιωθεις παραμελλημενος ή σε εχουν πιασει μοναξιες, πηγαινε στο Πλαισιο! 15 καλημερες θα ακους καθε δεκα βηματα!

• Like 9
Δημοσ.

Δεν μπορεί να πηγαίνει το παιδάκι και να βάζει το PCaki του σε τροφοδοτικό ή ups turbo x . είναι κρίμα και άδικο να μας πουλάνε αυτά τα σκουπίδια και να έχουν το θράσος να τα διαφημίζουν και ως κορηφέα. (οι πωλητές δεν φταίνε. όσες φορές έχω χώσει σκατό το έχω κάνει σε προϊστάμενο και μάλιστα με τον χειρότερο και πιο ανεδεστατο τρόπο μπορώ)

καποτε εβαζαν αβερτα τα chieftec και νομιζω τα χρησιμοποιουσαν οι ιδιοι στα μηχανακια τους και ηταν τιμια σκυλια (οχι αθανατα , αλλα τιμια )

γενικα μπορει να μην εβαζαν τα πιο κορυφαια parts, αλλα ειχαν τουλαχιστον καποια ποιοτητα 

πλεον turbo x και μονο turbox σε οτιδηποτε 

απο παλια δηλαδη επαιζε προωθηση, ομως τωρα παει να γινει η μονη επιλογη 

• Like 1
Δημοσ.

αφήνει κέρδος το Τurbo x και αν δεν λειτουργήσει ο ανταγωνισμός, θα κατακλυστούμε απο αυτά χαχαχα. Πάντως είναι ντροπή .

Δημοσ.

Ελπίζω αύριο το απόγευμα που θα πάω ένα χαλασμένο dvd drive για αλλαγή να μην χρειαστεί να παίξω ξύλο.Ίδωμεν.

πού πηγαν τα ωραια χρονια που τους πηγαινα το χαλασμενο dvd drive , με κοιταζε ο τεχνικος βαριεστημενος (κατι χαζευε στο pc ) και μου ελεγε χωρις κανενα ελεγχο "παρε ενα αλλο, εχεις sata? αν ειναι παρε με sata ακομα καλυτερα απο το ide σου. ποσα δισκακια σου αντεξε το nec σου αν ειναι να σου προτεινω καποιο ποιο αξιοπιστο " 

και μετα του ζητουσα αν εχει καμια βιδα και μου γεμιζε μια σακουλα με ενα σωρο βιδες διαφορων ειδων (ακομα τις εχω αν χασω καμια )

οπου κι αν εμενες σχεδον  ειχες διπλα σου ενα μαγαζι που μπορουσες να βασιστεις χωρις πολλα πολλα , τωρα ιντερνετομαγαζα και αγιος ο θεος 

• Like 2
Δημοσ.

Καλές εποχές.Τώρα ο κόσμος είναι σκληρός και ανελέητος.Αν μου το αλλάξουν θα γράψω εδώ ότι έκαναν το αυτονόητο.Αν με χέσουν θα τους κράξω.

Δημοσ.

απο προσωπικη εμπειρια που εχεις mercedes ή που εχεις δοκιμασει τα υπολοιπα;

μαλλον δεν εχεις πεσει σε πωλητες πλαισιου ξερολες για αυτο τα λες αυτα :lol:

παντως ωρες ωρες κι εγω νιωθω ασχημα για αυτους , τελευταια φορα που πηγα να δω κατι μου ειχε γινει ο αλλος βδελλα και δεν εφευγε απο κοντα μου μεχρι που εφτασα σε σημειο και του ειπα οτι δεν εχω λεφτα επανω μου και απλα κοιταω για να με αφησει ησυχο

Που εχω mercedes...οσο για τα υπολοιπα εχω ακουσει μονο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...