Hawk7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Παίζει να γέλαγα κάνα τέταρτο. Εγω γελαω απο την μερα που βγαλανε τα TurboX. Κριμα ομως.Εχω παει τοσες φορες για χαρτια,dvd κτλ,δουλευουν νεα παιδια,και τους εχω πει με εμμεσο,και αμεσο τροπο. Ρε παιδια,καμια αλλη μαρκα παιζει να δουμε ξανα μεχρι το τελος του συμπαντος; Αυτος ο "εκβιασμος",θελεις δεν θελεις,θα παρεις TurboX,μου εχει γυρισει,αντε να μην πω. Βρε παιδια αν ειμαστε σοβαροι.Μια μαρκα χαρτιου,για εκτυπωτη laser επαιρνα,και αυτη την σταματησανε.Τι νομιζετε οτι εχουν πλεον μονο; ΤurboX φυσικα!Να μην πω κιολας τι χαρτι ειναι... Για τον π..ο,ουτε γι'αυτο δεν κανει. Φαινεται η επισκεψη του πρωθυπουργο στην Κινα,ετοιμαζοτανε εδω και χρονια.
Bafurious Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 εχω κ αλλο! http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/etoimoi-ypologistes/Turbo-X-Gladiator.htm το chipset της μητρικης δειτε
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/etoimoi-ypologistes/Turbo-X-Titan.htm Τι τιμή είδαν τα ματάκια μου? εχω κ αλλο! http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/etoimoi-ypologistes/Turbo-X-Gladiator.htm το chipset της μητρικης δειτε Εμ ήθελα να στο γράψω από το πρώτο ποστ εγώ,στα sites που "συχνάζεις" τι περίμενες να δεις ?
spartan29gr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Καλα με αυτα τα λεφτα που ζηταει το πλαισιο για το τεχνολογικο δηθεν καμαρι τους!!οχι μονο πραγματικο titan pc φτιαχνεις!!ολοκληρους τους θεους του ολυμπου βαζεις μεσα!!. 2
johnny.tifosi Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Άλλη μια τρολλιά από το αγαπημένο μας Πλαίσιο. 2
Zapee995 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Πηγα τελικα στο Πλαισιο. Ο Τιτανας φοραει τη μητρικη που εβαλα σε προηγουμενο ποστ. Απο κοντα ειδα μονο το κουτι σκετο. Καλουτσικο, με καλους χωρους αλλα πολυ πλαστικουρα και προχειροδεμενο. Για το τροφοδοτικο, ουτε λογος. Τουρμπ Εξ και τα μυαλα στο μπλεντερ. 4
Πανούλιος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Σύμφωνα με τον Άγγελο Το PC που σου προτείνω είναι ένα σύστημα υψηλών επιδόσεων που θα τρέξει απαιτητικά παιχνίδια με "τα πάντα στο full", ανθεκτικό στο χρόνο! Αχαχαχαχα μάλλον τρολλάρει ο άγγελος! Άκου εκεί ανθεκτικό στο χρόνο! 1
Zapee995 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μια χαρα αντεχει στο χρονο. Η τιμη ειναι το θεμα. 1
Orpheas1992 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Τεχνολογικα αντεχει. Πρακτικα ειναι το θεμα με τετοια καρτα και τουβλο τροφοδοτικο..... 1
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μια χαρα αντεχει στο χρονο. Η τιμη ειναι το θεμα. με τροφοδοτικο τουβλο Χ? Συνολικά οι Haswell έχουν 35% καλύτερες επιδόσεις από την πρώτη γενιά επεξεργαστών της Intel και 13 φορές καλύτερες επιδόσεις στα γραφικά! πιο απατεωνια πεθαινεις πρωτη γενια επεξεργαστων?αραγε να εννοει 8086? 5
Hyphen Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Εντάξει, σκέψου όμως ότι πληρώνεις και το όνομα, έτσι; Όπως γίνεται με τις mercedes! :lol: :lol: Δεν μπορει να μας συγκρινεις mercedes με τα προϊοντα turbo-x ελεος! Οι mercedes ειναι κορυφη τα turbo-x ειναι μια προσπαθεια του πλαισιου να κοροϊδευψει τον κοσμο οτι προσφορεφουν "σιγουρια" και εγγυηση πλαισιου οπου το σερβις του ειναι χαλια. Υπαρχουν δυο μαρκες αυτοκινητων : Οι Mercedes και τα αλλα!!!
lexmark Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δεν μπορει να μας συγκρινεις mercedes με τα προϊοντα turbo-x ελεος! Οι mercedes ειναι κορυφη τα turbo-x ειναι μια προσπαθεια του πλαισιου να κοροϊδευψει τον κοσμο οτι προσφορεφουν "σιγουρια" και εγγυηση πλαισιου οπου το σερβις του ειναι χαλια. Υπαρχουν δυο μαρκες αυτοκινητων : Οι Mercedes και τα αλλα!!! .... 13
Ntinaras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δεν μπορει να μας συγκρινεις mercedes με τα προϊοντα turbo-x ελεος! Οι mercedes ειναι κορυφη τα turbo-x ειναι μια προσπαθεια του πλαισιου να κοροϊδευψει τον κοσμο οτι προσφορεφουν "σιγουρια" και εγγυηση πλαισιου οπου το σερβις του ειναι χαλια. Υπαρχουν δυο μαρκες αυτοκινητων : Οι Mercedes και τα αλλα!!! 7
Zapee995 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 με τροφοδοτικο τουβλο Χ? πιο απατεωνια πεθαινεις πρωτη γενια επεξεργαστων?αραγε να εννοει 8086? Τα ειπαμε πιο πισω αυτα. Το τροφοδοτικο ειναι ενα θεμα. Οταν λεμε οτι αντεχει στο χρονο εννοουμε απο πλευρας επιδοσεων.
Antwni Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 χαχαχαχαχαχα :lol: Τα ειπαμε πιο πισω αυτα. Το τροφοδοτικο ειναι ενα θεμα. Οταν λεμε οτι αντεχει στο χρονο εννοουμε απο πλευρας επιδοσεων. Ναι και με μια διακοπή ρεύματος θα δούμε πώς θα αντέξει στο χρόνο η καμμένη 780...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα