Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίζει να γέλαγα κάνα τέταρτο.

Εγω γελαω απο την μερα που βγαλανε τα TurboX.

Κριμα ομως.Εχω παει τοσες φορες για χαρτια,dvd κτλ,δουλευουν νεα παιδια,και τους εχω πει με εμμεσο,και αμεσο τροπο.

Ρε παιδια,καμια αλλη μαρκα παιζει να δουμε ξανα μεχρι το τελος του συμπαντος;

Αυτος ο "εκβιασμος",θελεις δεν θελεις,θα παρεις TurboX,μου εχει γυρισει,αντε να μην πω.

Βρε παιδια αν ειμαστε σοβαροι.Μια μαρκα χαρτιου,για εκτυπωτη laser επαιρνα,και αυτη την σταματησανε.Τι νομιζετε οτι εχουν πλεον μονο;

ΤurboX φυσικα!Να μην πω κιολας τι χαρτι ειναι...

Για τον π..ο,ουτε γι'αυτο δεν κανει.

Φαινεται η επισκεψη του πρωθυπουργο στην Κινα,ετοιμαζοτανε εδω και χρονια.

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω κ αλλο!

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/ypologistes/etoimoi-ypologistes/Turbo-X-Gladiator.htm

το chipset της μητρικης δειτε

Εμ ήθελα να στο γράψω από το πρώτο ποστ εγώ,στα sites που "συχνάζεις" τι περίμενες να δεις ? :P

Δημοσ.

Καλα με αυτα τα λεφτα που ζηταει το πλαισιο για το τεχνολογικο δηθεν καμαρι τους!!οχι μονο πραγματικο titan pc φτιαχνεις!!ολοκληρους τους θεους του ολυμπου βαζεις μεσα!!. :P

• Like 2
Δημοσ.

Πηγα τελικα στο Πλαισιο. Ο Τιτανας φοραει τη μητρικη που εβαλα σε προηγουμενο ποστ.

8105_m.jpg

Απο κοντα ειδα μονο το κουτι σκετο. Καλουτσικο, με καλους χωρους αλλα πολυ πλαστικουρα και προχειροδεμενο.

Για το τροφοδοτικο, ουτε λογος. Τουρμπ Εξ και τα μυαλα στο μπλεντερ.

• Like 4
Δημοσ.

Σύμφωνα με τον Άγγελο

Το PC που σου προτείνω είναι ένα σύστημα υψηλών επιδόσεων που θα τρέξει απαιτητικά παιχνίδια με "τα πάντα στο full", ανθεκτικό στο χρόνο!

Αχαχαχαχα μάλλον τρολλάρει ο άγγελος! Άκου εκεί ανθεκτικό στο χρόνο!

post-265317-0-21158200-1370371314_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα αντεχει στο χρονο. Η τιμη ειναι το θεμα.

με τροφοδοτικο τουβλο Χ?

Συνολικά οι Haswell έχουν 35% καλύτερες επιδόσεις από την πρώτη γενιά επεξεργαστών της Intel και 13 φορές καλύτερες επιδόσεις στα γραφικά!

πιο απατεωνια πεθαινεις

πρωτη γενια επεξεργαστων?αραγε να εννοει 8086?

• Like 5
Δημοσ.

Εντάξει, σκέψου όμως ότι πληρώνεις και το όνομα, έτσι; Όπως γίνεται με τις mercedes!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν μπορει να μας συγκρινεις mercedes με  τα προϊοντα turbo-x ελεος!

Οι mercedes ειναι κορυφη τα turbo-x ειναι μια προσπαθεια του πλαισιου να κοροϊδευψει τον κοσμο οτι προσφορεφουν "σιγουρια" και εγγυηση πλαισιου οπου το σερβις του ειναι χαλια.

Υπαρχουν δυο μαρκες αυτοκινητων :  Οι Mercedes και τα αλλα!!!

Δημοσ.

Οι mercedes ειναι κορυφη τα turbo-x ειναι μια προσπαθεια του πλαισιου να κοροϊδευψει τον κοσμο οτι προσφορεφουν "σιγουρια" και εγγυηση πλαισιου οπου το σερβις του ειναι χαλια.

....

• Like 13
Δημοσ.

images?q=tbn:ANd9GcRtVOffm-2ASE7bnX5i5rA

• Like 7
Δημοσ.

με τροφοδοτικο τουβλο Χ?

πιο απατεωνια πεθαινεις

πρωτη γενια επεξεργαστων?αραγε να εννοει 8086?

Τα ειπαμε πιο πισω αυτα. Το τροφοδοτικο ειναι ενα θεμα. Οταν λεμε οτι αντεχει στο χρονο εννοουμε απο πλευρας επιδοσεων.

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol:

Τα ειπαμε πιο πισω αυτα. Το τροφοδοτικο ειναι ενα θεμα. Οταν λεμε οτι αντεχει στο χρονο εννοουμε απο πλευρας επιδοσεων.

Ναι και με μια διακοπή ρεύματος θα δούμε πώς θα αντέξει στο χρόνο η καμμένη 780...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...