ALLisCHAOS Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα, πρόσφατα μου εμφάνισαν ένα μνμ τα windows ότι υπάρχει πρόβλημα με τον σκληρό δίσκο του λαπτοπ.Το HDD Sentinel γράφει το παρακάτω μήνυμα: Μπορώ να συνεχίσω να τον χρησιμοποιώ μέχρι να τα τινάξει εντελώς, ή αυτό μπορεί να δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα? Γιατί προς το παρόν δεν έχω δει αλλαγές στις επιδόσεις του λαπτοπ.Ευχαριστώ!
άδικος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Απαντώντας τυπικά στην ερώτηση σου, και βέβαια μπορείς να συνεχίσεις να το χρησιμοποιείς μέχρι να πεθάνει ή να βγάλει καπνούς. Ελπίζω βέβαια να πάρεις στα σοβαρά τη προτροπή στο τέλος στο κόκκινο πλαίσιο, αν δε το έχεις κάνει ήδη. 1
ALLisCHAOS Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Ναι έχω κρατήσει ήδη backup. Απλά ρωτούσα αν μπορώ να χρησιμοποιώ το λαπτοπ μου, μέχρι να αντικαταστήσω τον σκληρό δίσκο, ή μπορεί αυτό να δημιουργήσει και άλλα υλικά προβλήματα σε κάποιο άλλο σημείο του hardware?
άδικος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Όχι το να πεθάνει ο δίσκος δε σημαίνει κάτι για το υπόλοιπο υλικό. Μπορεί βέβαια και να κρατήσει τη παρούσα κατάσταση επ'αόριστο χωρίς να αλλάξει κάτι, ούτε τις επιδόσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα