Προς το περιεχόμενο

The Crew

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απότι έψαξα στο Internet λέει ότι το CD συμπεριλαμβάνει και το The Crew αλλά και το Expansion άρα λογικά θα είναι και τα δύο μαζί.
Το θέμα είναι ότι αυτός που έχει το The Crew Κανονικό θα ξαναδόσει άλλο ένα 30άρι σαν αυτόν που δεν το πήρε ποτέ?
Δηλαδή αυτός με το κανονικό θα έχει δόσει 60 και ο άλλος απλά 30? 

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορώ να πώ οτι το παιχνίδι και με το νεο expansion ****

Να παίρνουν παράδειγμα οι του need for speed....

Δημοσ.

Τελείωσε η beta και στο Wild Run.

Να ρωτήσω κάτι βασικό.

Αυτό είναι κάποιο είδους Expansion ??? Δηλαδή για να το παίξω θα πρέπει να έχω και το κανονικό The Crew???

Ευχαριστώ

EDIT: Κάτι ακόμα, αν το Wild Run συμπεριλαμβάνει και το κανονικό, τότε κάποιος που είχε ήδη το The Crew πληρώνει αναγκαστικά όλο το Expansion του Wild ruN κανονικά?

....αυτή την απορια εχω και εγω....είναι stand alone??

Δημοσ.

....αυτή την απορια εχω και εγω....είναι stand alone??

Οχι δεν ειναι stand alone

Αλλα υπαρχει και αυτο που και το base game + dlc

https://www.skroutz.gr/s/7307084/The-Crew-Wild-Run-PC.html?keyphrase=WILD+RUN 

Τα καινουργια γραφικα και τα καινουργια αμαξια (οχι τα specs) ειναι δωρεαν με το  base game

• 4 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Είχα αγοράσει το the crew ..τα γραφηκα άλλαξαν με το που βγηκε το wild run σωστα;ποια η διάφορα σε γραφικά και γενικότερα με το wild run;γιατι εάν ειναι τα ιδια και παλι δεν μου αρεσει το game...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

The Crew Wild run

Καθώς κυκλοφόρησε το game σαν δωράκι απο την ubisoft ειπα να το κατεβάσω . Ξεκινάω και στο καπακι βλέπω κατι γραφικά *** λες και ειχε η οθονη φαντασματα τα εβλεπα ολα διπλά μπορει να βοηθήσει κάποιος; system : gpu sapphire r9 380 nutro 4 gb. Fx 8350 8 πύρινο. 16gb ram , psu cooler master g750m . Msi 970 mobo. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...