PanosX231 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 εμένα μετά το loading στην αρχη μου βγάζει error #0_34 cant connet to server και κατι σχετικά.. έχει τύχει και σε σας αυτό?
PanosX231 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 εμένα μετά το loading στην αρχη μου βγάζει error #0_34 cant connet to server και κατι σχετικά.. έχει τύχει και σε σας αυτό?
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 official topic(μη τα σπαμάρεις και τα2) http://www.insomnia.gr/topic/488385-the-crew/
PanosX231 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 το πρόβλημα με το ερρορ ήταν στο trial αλλα λυθηκε..και επαιξα τις 2 ωρες..τώρα αν το αγορασω θα μπορώ να μεταφέρω το save μου που είχα στο ένα pc μου προς το 2o pc ή αποθηκεύεται στο uplay server κάπου?
InfinitySurfer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 το πρόβλημα με το ερρορ ήταν στο trial αλλα λυθηκε..και επαιξα τις 2 ωρες..τώρα αν το αγορασω θα μπορώ να μεταφέρω το save μου που είχα στο ένα pc μου προς το 2o pc ή αποθηκεύεται στο uplay server κάπου? Αν εδωσαν να παίξεις καθόλου απο το Main Story στο trial, τότε μπορει και να συνεχίζει....αλλα αν δεν έπαιξες main story, δεν νομίζω να σου εχει save. Αυτό το παιχνίδι δεν έχει saves...έχει μόνο ένα main save, που γίνεται update όσο προχωράς, και αποθηκεύει online νομίζω.
PanosX231 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 ναι προσεξα οτι αποθηκευεται στον server τελικα.. οκ κατι αλλο., 1ον επειδή στα τοπικά καταστήματα δεν βγάζω ακρη, η αγορά από uplay πως γίνεται?(εννοω με paypal ή κατι αλλο).. 2ον στο uplay shop λεει το pc download με 24 ευρω και το pc dvd-rom 21 ευρω (σε limited edition) τι θα ήταν καλύτερα?
InfinitySurfer Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δεν ξέρω, αλλα φαντάζομαι να δέχονται και pay-pal. Προσωπικά θα πήγαινα για την φθηνότερη τιμή, στα 21.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 ναι προσεξα οτι αποθηκευεται στον server τελικα.. οκ κατι αλλο., 1ον επειδή στα τοπικά καταστήματα δεν βγάζω ακρη, η αγορά από uplay πως γίνεται?(εννοω με paypal ή κατι αλλο).. 2ον στο uplay shop λεει το pc download με 24 ευρω και το pc dvd-rom 21 ευρω (σε limited edition) τι θα ήταν καλύτερα? Το dvd rom. Θα είναι και σε Limited Edition οπότε θα πάρεις και κατιτής έξτρα αλλά και επίσης επειδή είναι παιχνίδι της Ubisoft θα το συνδέσεις με Uplay και θα το έχεις online ούτως ή άλλως.
PanosX231 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Το dvd rom. Θα είναι και σε Limited Edition οπότε θα πάρεις και κατιτής έξτρα αλλά και επίσης επειδή είναι παιχνίδι της Ubisoft θα το συνδέσεις με Uplay και θα το έχεις online ούτως ή άλλως. δηλαδή το dvd rom θα το στείλουν πακέτο σαν απο ebay φάση?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 δηλαδή το dvd rom θα το στείλουν πακέτο σαν απο ebay φάση? Κάπως έτσι ναι.
PanosX231 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 μολις τωρα προσπαθω να βαλω την prepaid που έχω στο uplay account μου και μου βγαζει αυτο..
chek2fire Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 αφού υπάρχουν capital control και δε δέχονται καμία καρτα από Ελλάδα.
micahel Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Πανω που τελειωσε η closed beta του six siege, μας ανοιγουν αλλες δουλειες
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Κι εδώ, αλλά δεν ψήνομαι. Δεν μου είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις το κανονικό. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα