marklios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Εγω μολις αγορασα και το season pass και πιστευω ξεμπερδεψα! Εχω συλλογη απο 11 αμαξια και καθε μερα αγοραζω και απο 1 plus τις αναβαθμισεις τους!!!! Εφτασα στα 43 lvl. Και ακομα με εκπλησει θετικα το game! Τα λεω ετσι για φιγουρα!!!! :P Ρε παιδια δωστε usernames να κανουμε και καμια ομαδουλα! Αντεεεε..... NeoDax add me.
garrett156 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 αγορασα lambo τελικα και εδω μια φωτο με την εργαλειαρα μαζι με τον χρονο που εχει περασει πανω δεξια για να βρει pvp και βεβαια δεν βρηκε ποτε. το προβλημα εκτως των αλλων με το pvp ειναι οτι εχει πολλα lobby και δεν μαζετυετε ο κοσμος.το καλυτερο που εχουν να κανουν ειναι να βαλουν ενα lobby και μετα ας ψηφιζει ο παικτης το region που θέλει να τρεξει.μπας και δουμε καμια ασπρη μερα! 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 αγορασα lambo τελικα και εδω μια φωτο με την εργαλειαρα μαζι με τον χρονο που εχει περασει πανω δεξια για να βρει pvp και βεβαια δεν βρηκε ποτε. το προβλημα εκτως των αλλων με το pvp ειναι οτι εχει πολλα lobby και δεν μαζετυετε ο κοσμος.το καλυτερο που εχουν να κανουν ειναι να βαλουν ενα lobby και μετα ας ψηφιζει ο παικτης το region που θέλει να τρεξει.μπας και δουμε καμια ασπρη μερα! Έχεις ανοιχτά τα ports του παιχνιδιού ε; Βλέπεις άλλους παίχτες να τριγυρνάνε; 1
garrett156 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 ports δεν εχω ανοιξει αλλα κοσμο βλεπω συνεχεια...εχθες ειχα μπει σε ενα lobby faction vs faction(4v4)και ειμασταν 5 ατομα(προφανως οι αλλοι 4 ηταν παρεα)για κανα τεταρτο και δεν εβρισκε αλλους 3...ακομα μα την παναγια δεν εχω παιξει pvp....εχω αρχισει και εχω ψυχολογικα!
InfinitySurfer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 ports δεν εχω ανοιξει αλλα κοσμο βλεπω συνεχεια...εχθες ειχα μπει σε ενα lobby faction vs faction(4v4)και ειμασταν 5 ατομα(προφανως οι αλλοι 4 ηταν παρεα)για κανα τεταρτο και δεν εβρισκε αλλους 3...ακομα μα την παναγια δεν εχω παιξει pvp....εχω αρχισει και εχω ψυχολογικα! lol..."ones idea of heaven, is another's idea of Hell"... για τύπους σαν κι'εμένα που προτιμούν solo play, ή κατι λιγά από co-op, αυτο δεν με χαλάει καθόλου. Αν ομως κάποιος είναι για pvp play....είναι ψιλοπακέτο.
garrett156 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 απλα εφτασα lvl50 τελειωσα το campaign και τωρα πρεπει να βρω κατι να κανω για να μαζευω λεφτα και rep.δεν γινετε αλλιως ΥΓ:ghostrider φιλε δεν ειχα σκεφτει να κανω pf μιας και οπως ειπα εβλεπα κοσμο αλλα μετα το ποστ σου λεω μωρε λες;;;;; ε εκανα pf και επαιξα pvp καπακι. ευχαριστω dude!
tonis100 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα το πήρα σήμερα το πρωι και ανυπομονώ να παω το απόγευμα σπιτι για να το εγκαταστησω και να ξεκινησω το παιχνιδι . Ελπιζω να ειναι καλο. και να εχει κοσμο στον ον Line 1
euxoulhs Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα το πήρα σήμερα το πρωι και ανυπομονώ να παω το απόγευμα σπιτι για να το εγκαταστησω και να ξεκινησω το παιχνιδι . Ελπιζω να ειναι καλο. και να εχει κοσμο στον ον Line εσυ και η κουτση μαρια με την χαμενη αννουλα θασαι
wazzaa Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 εσυ και η κουτση μαρια με την χαμενη αννουλα θασαι Χρόνια πολλά στην Αννούλα. Γιόρταζε χτες. Πάντος πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι έχουνε πρόβλημα. Όπως είχα πει, ήθελα να το πάρω το παιχνίδι pre-order ή έστω μόλις βγει. Τελικά μην κάνεις σχέδια γιατί τα οικονομικά δεν ξέρεις πως πάνε. Πιστεύω ότι πολλοί θα έχουνε αυτό το πρόβλημα. Πάντος πιστεύω ότι όσο παιρνάει ο καιρός τόσο θα μαζεύεται κόσμος.... 1
garrett156 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 παιδια εγω απο την ωρα που εκανα port forward παιζει online αμεσως.απο εκεινη την αποψη κανενα προβλημα και κοσμο εχει πολυ...το παιχνιδι παιζει μια χαρα αν δεν ενδιαφερετε καποιος για πολλα ρεαλιστικα σκηνικα!
Fulgore Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 http://www.gamespot.com/articles/the-crew-review-roundup/1100-6424163/Να και Reviews που ελεγε η Ubisoft οτι θα αργησουν.
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Ε κάποιοι το βγάζουν καλό, άλλοι μέτριο προς κακό.Ακόμα δεν έχω καταλήξει αν το θέλω ή όχι..
iliastra Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 παιδια πως γίνετε να κανω δικό μου crew??? προσπάθησα με έναν φίλο μου αλλα τπτ....του έκανα προσκληση πατούσε ναι αλλά μετα μου ελεγε οτι δεν απαντηθηκε η πρόσκληση...
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 The Crew – Ultra Versus Low Comparison Screenshots Για γέλια οι διαφορές σε ακόμα ένα παιχνίδι.Που θα πάει αυτή η κατάσταση ; Πραγματικά αν το συνεχίσουν οι εταιρείες, δεν πρόκειται να ξαναδώσω 400 ευρώ για GPU, θα δίνω 200 και θα βλέπω κατά 99% το ίδιο οπτικό αποτέλεσμα μ' αυτόν που έδωσε τα παραπάνω.Δηλαδή έλεος μ' αυτές τις κονσόλες.Ελπίζω με το DirectX 12 να αλλάξει αυτή η κατάσταση.
john2gr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 In-game η διαφορά είναι αισθητή, εξαιτίας κυρίως του τραγικού LOD σε όλα όσον αφορά τα Low settings. Τολμώ να πω ότι σχεδόν για να ξερνάς είναι in-motion το παιχνίδι στα Low 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα