giannisXXX Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Όταν έπαιξα την beta ήταν πολύ ελαφριά με 2πυρινο και μια GTS 450 έπαιζα στα high
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Ακούω γνώμες για το παιχνίδι, να προχωρήσω σε αγορά ή όχι ;
giannisXXX Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Ακούω γνώμες για το παιχνίδι, να προχωρήσω σε αγορά ή όχι ;Έπαιξες την beta? Εγώ πάντως θα το πάρω
jvgrjohn Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Αυτό το nitro τόσο μεγάλη απήχηση έχει στο νεανικό κοινό και το εμφανίζουν σε κάθε παιχνίδι??? Κρίμα για το παιχνίδι.
Dev1l Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Αν και το έχω προπαραγγείλει από Public την άνοιξη, έχω παίξει και την Beta, δεν είμαι ακόμα σίγουρος οτι Ubisoft δεν θα ***** το παιχνίδι τελευταία στιγμή! (το έχουν κάνει συνήθειο τελευταία).... Θα δείξει! Παιδιά δεν αρχίζουμε να μαζευόμαστε να κάνουμε και καμιά ομαδουλα για να παίξουμε λέω 'γω σαν άνθρωποι ?
garrett156 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 εχω ψηθει αλλα βλεπω καποια streams και δεν ξερω ρε γμτ.
ggramenos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) ....επειδη ειχα παιξει και την beta στο PC και στο PS4 πριν μια βδομαδα ,το παιχνιδι στον τομεα των γραφικων δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ το ιδιαιτερο...οσο για τα driving physics...αναλογα το αμαξι... το βαρκα γιαλο και το floating in Air δεν λειπει...αλλα εχει διωρθωθει αρκετα μεταξύ closed και open beta....γενικα ΑΝ το Crew ειχε την αναλογη φροντιδα (Graphics/Physics) θα μπορουσε,χωρις υπερβολή, να βαλει κατω ΟΤΙ arcade racing παιχνιδι βγηκε αυτή την χρονια...και όχι μονο...ΚΡΙΜΑ...μεγαλο κριμα.... Υ.Γ..... προσωπικη μου γνωμη είναι, σε αντιθεση με καποιους που το βρισκουν πολύ καλο παιχνιδι...μακαρι να βγω <<ψευτης>>.... Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2014 από ggramenos
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Είχε αλλαγές από Closed σε Open ε; Κρίμα που δεν την είχα κοιτάξει την Open...αν και πού καιρός για racing τώρα.
Dev1l Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μόλις το παρέλαβα από την Courier, κάνω εγκατάσταση και περιμένετε τα σχόλια μου! 3
garrett156 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 αντε να δουμε γιατι με τρωει απο το πρωι...οι τιμες ειναι ετσι κ ετσι παντως.35 το βρισκεις και retail Ελλαδα!
kaklikos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Το περιμενα πως και πως το παιχνιδι. Δυστηχως απογοητευτηκα. Η Ubi θα μπορουσε για καλυτερα. Αμα δεν το επαιρνα με το κουπονι απο την nvidia δεν θα το σκεφτομουν να το αγορασω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Το περιμενα πως και πως το παιχνιδι. Δυστηχως απογοητευτηκα. Η Ubi θα μπορουσε για καλυτερα. Αμα δεν το επαιρνα με το κουπονι απο την nvidia δεν θα το σκεφτομουν να το αγορασω. Για πες διαφορές από τις beta;
giannisXXX Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Έπαιξα τον οδηγό σήμερα το βράδυ Για πες διαφορές από τις beta;Δεν είδα πολλές διάφορες εκτός του Chatbox
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα