Προς το περιεχόμενο

The Crew

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

multi που ειναι πιο βαρύ για να διατηρει 60fps, και οταν λέω σχεδον ολα τέρμα εννοώ κυριως χωρις τέρμα antialiasing.

στις κονσολες 30fps :-D

Προς το παρον για msaa έχει επιλογή μονο 4x, ετσι δεν το έβαλα γιατι ηθελα να βάλω 2x. Έβαλα fxaa. Το παιχνιδι τρεχει εξαιρετικά αν σκεφτουμε οτι ειναι και beta. Oι αποστασεις ειναι τεράστιες (στα πλαισια ενος χαρτη σε videogame). Aπο Ουάσιγκτον έως Μαιαμι εκανα κανα 10 λεπτο με γκαζια πατημένα. Η αποσταση ηταν 17miles. Τώρα πάω απο Μαιαμι προς Γκραν Κάνυον και λεει οτι η αποσταση ειναι 50miles.

• Απαντ. 399
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν πάιζει κανένα κλειδί και δεν το θέλει κανένας, ας μου το στείλει σε ένα PM.
Επειδή απότι φαίνεται εμένα δεν με γουστάρουνε και προβλέπω να μην μου στείλουνε ούτε τώρα.. :P :P :P

• Like 1
Δημοσ.

Αν πάιζει κανένα κλειδί και δεν το θέλει κανένας, ας μου το στείλει σε ένα PM.

Επειδή απότι φαίνεται εμένα δεν με γουστάρουνε και προβλέπω να μην μου στείλουνε ούτε τώρα.. :P :P :P

Δοκιμασε να δεις αν δινουν ακομα , αλλιως εχω αλλο ενα spare

http://www.geforce.com/geforce-the-crew-beta-key-give-away

http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/554/The-Crew-Beta-Key-Giveaway.html( 14k ακομα )

Δημοσ.

Ειδα τι εγραψες οτι με 770 παιζεις με σχεδον ολα τερμα. Αρα θα θελει 780 για ολα τερμα αν η 770 δεν μπορει να το τρεξει με ολα τεμρα 60 fps. Μιλαμε για το single player η το multi? Γιατι εγω με το single θα ασχοληθω μονο.

Μόνο online δεν θα είναι??
Δημοσ.

Ευχαριστώ.... Μπορεί να κανονίσω Live Stream. Θα σας ενημερωσω αν το αποφασίσω.

Δημοσ.

...αντε μετα το ...κραξιμο το the crew θα βγει στα 60Fps τελικα....

http://gamingbolt.com/ubisoft-confirms-the-crew-will-run-at-60fps-on-pc

Μόνο online δεν θα είναι??

.....OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOYEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

...και πολύ καλα κανουν  γιατι μονο ετσι τελικα περιοριζουν την πειρατια και δεν βγαζω τον εαυτο μου απ'εξω....αλλα εγω τουλαχιστων ο σκοπος που εγω θα το κανω προσωπικα είναι για να βεβαιωθώ αν και πως θα τρεχει στο συστημα μου από την στιγμη που δεν υπαρχει σχετικο demo....

Δημοσ.

τα Physics στο βιντεο του απο πανω παντως προδιαθετουν οτι δεν αξιζει ουτε για beta testing!

...τα Physics στην πρωτη Beta που το επαιξα ηταν για τον @#$#$#$@$......να φανταστείς ότι 10 λεπτα επαιξα και του εκανα uninstall...τωρα στην δευτερη Beta δεν ξερω γιατι δεν ξαναμπηκα ΟΥΤΕ ΚΑΝ στον κοπο να το ξανακατευασω,γι'αυτο καλητερα είναι να μας πει καποιος που εχει παιξει και τις δυο beta τις οποιες διαφορες μεταξυ τους...

Δημοσ.

Ούτε και γω έχω μπει στον κόπο να παίξω,αν και το έχω εγκατεστημένο από πριν..

αλλά racing εμπειρία δεν την λες!

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε και γω έχω μπει στον κόπο να παίξω,αν και το έχω εγκατεστημένο από πριν..

αλλά racing εμπειρία δεν την λες!

According to beta players, the driving is as bad as GTA4.

"The cars feel like bricks on oil, the gameplay is sluggish"

...and everyone seems to agree with that critique

......αυτό ακριβως!!!!!!!Αλλα επειδή είναι BETA ακομη δεν μπορούμε και να το καταδηκασουμε μεχρι με το καλο  βγει...

Δημοσ.

According to beta players, the driving is as bad as GTA4.

"The cars feel like bricks on oil, the gameplay is sluggish"

...and everyone seems to agree with that critique

......αυτό ακριβως!!!!!!!Αλλα επειδή είναι BETA ακομη δεν μπορούμε και να το καταδηκασουμε μεχρι με το καλο  βγει...

ας την γλύψουμε λοιπόν την καραμέλα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...