ggramenos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 ....το δευτερο κλειδακι!!!! LQM3-VQM6-YE7M-CCQ3 ...σε λιγο ερχετε και το τριτο!!!!! ...αντε λογο ανταγωνιστων ...παρτε και το ΤΡΙΤΟ...και μακρυτερο ..... P7DV-BV4L-YJ6C-CT43 ........................................
DeiX Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 P7DV-BV4L-YJ6C-CT43 ........................................ Thx κατεβαινει....Να του ριξουμε και μια ματια
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Εγώ τα κρατάω για σιγουριά, έχω πάντως τρία (κλειδιά, εκτός των άλλων) κι εγώ.
euxoulhs Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 ειμαι ο μονος δηλαδη που του αρεσε το παιχνιδι; το στορυ του ενδιαφερον γραφικα ικανοποιητικα αυτο που μου αρεσε επιτελους racing game και μπορεις να πειραξεις οτι θες (βλεπε μεχρι και underground 2) Tο παιχνιδι θαναι μονο online? 1
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 ειμαι ο μονος δηλαδη που του αρεσε το παιχνιδι; το στορυ του ενδιαφερον γραφικα ικανοποιητικα αυτο που μου αρεσε επιτελους racing game και μπορεις να πειραξεις οτι θες (βλεπε μεχρι και underground 2) Tο παιχνιδι θαναι μονο online? Το gameplay πουθενά σε αυτά?γιατί αυτά είναι μαούνες όχι αμάξια.. Ε μόνο για nextgen είστε
euxoulhs Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Το gameplay πουθενά σε αυτά?γιατί αυτά είναι μαούνες όχι αμάξια.. Ε μόνο για nextgen είστε ουπς το ξεχασα,gameplay μαρεσει,βεβαια βρισκω καπως την οδηγηση οπως ειπατε αλλα ειναι μια διαφορετικη οδηγηση απο τις αλλες.. ειναι και να το συνυθησεις Υ.Γ. εμ αφου μας εχουν σερβιρει την φραση next gen ...
gavros10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Η οδηγηση ειναι η ιδια οπως και στην 1η beta? Καποιος που να εχει παιξει και τις δυο, εχουν σημαντικες διαφορες προς το καλυτερο;
BigBOSS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 πολύ ωραιο gameplay και γραφικά δεδομένου και του τεράστιου χάρτη, η οδήγηση για arcade racing μου άρεσε πάρα πολύ, επισης για beta έχει πολυ καλο optimization καμία σχέση με το faildogs. Με GTX 770 και i7 920 3.8 Ghz παιζω με σχεδον ολα τέρμα σε 1080p με 60fps (καποιες λιγες φορές ισως πεσει στα 50fps) και δεν έχω καθόλου stuttering.
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Ubisoft Is Aiming At 60FPS For PC In “The Crew”, Beta Does Not Represent Final Product 1
ggramenos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 ....ρε παιδια θα με κανετε να ξανακατευασω το παιχνιδι????Καποιος να μας πει αν σε αυτή την beta εχουν διωρθωθει τα driving physics....που ηταν 10 φορες χειροτερα από αυτά του WD...
Atallos1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Εχω ενα κλειδακι για την beta , πμ αν το θελει καποιος Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2014 από Atallos1
BigBOSS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 απιστευτη δουλεια, τιτανοτεράστιος χάρτης, πανέμορφα γραφικά (ειδικά ο φωτισμος σιγουρα ειναι καλυτερος του μουφαdogs), απολαυστικος χειρισμός και εξαιρετική αισθηση της ταχύτητας και το παιχνίδι τρέχει νεράκι, λέτε να έμαθε η ubisoft;
Oroku Saki Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Τι να εμαθε η ubisoft? Οτι μας εσπασε τα νευρα με το watchdogs? Ναι αυτο πρεπει να το εμαθε! Θα το δουμε οταν κυκλφοροησει το παιχνιδι. Θα μπορει εστω ενα καλο pc να το τρεξει στα 60 fps στο ultra η κανενα pc δεν θα μπορει να το τρεξει σαν το watchdogs?
BigBOSS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Θα μπορει εστω ενα καλο pc να το τρεξει στα 60 fps στο ultra η κανενα pc δεν θα μπορει να το τρεξει σαν το watchdogs? καμια σχέση με Watch Dogs, δες παραπάνω τι έγραψα, θα ανεβάσω και βιντεο.
Oroku Saki Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 καμια σχέση με Watch Dogs, δες παραπάνω τι έγραψα, θα ανεβάσω και βιντεο. Ειδα τι εγραψες οτι με 770 παιζεις με σχεδον ολα τερμα. Αρα θα θελει 780 για ολα τερμα αν η 770 δεν μπορει να το τρεξει με ολα τεμρα 60 fps. Μιλαμε για το single player η το multi? Γιατι εγω με το single θα ασχοληθω μονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα