WalkerSW Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μια χαρά είναι Καλά μια χαρά δεν είναι .. αλλα την 7770 λογικά θα την σηκώσει!
manolo0liss Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μια χαρά είναι Καλά μια χαρά δεν είναι .. αλλα την 7770 λογικά θα την σηκώσει! Τελικά ρώτησα και σε shop .και την σηκώνει μια χαρά
WalkerSW Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 ΕΕΕ αφου το ειπαν οι γνώστε του shop έτσι θα είναι! 1
giokou Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 ΕΕΕ αφου το ειπαν οι γνώστε του shop έτσι θα είναι! OK βρε άνθρωπε, δεν χρειάζεται ειρωνεία σε ΚΑΘΕ απάντηση! Δεν του είπαν κάτι παράλογο, την αλήθεια του είπαν.
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Καλα λεει ο walker.δηλαδη επειδη το ειπανε οι γνωστες του eshop?που στο θεμα του παιδιου με την single vs double sided Μνημη δεν ηξεραν τι να του πουνε..... το τροφοδοτικο θα την σηκωσει,ναι. αλλα οτι ειναι χαλια ειναι. δεν αρκει μονο να μπορει να την σηκωσει.το θεμα ειναι και τι προστασιες εχει.εαν πεσει κανενας κεραυνος κοντα στο σπιτι του,παιξει το ρευμα της ΔΕΗ τοτε να δουμε τι θα γινει.και εαν καει τι θα παρει μαζι του. 1
giokou Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Γιατί πάντα να λέω τα ίδια??? Είναι το τι ακριβώς έγραψε, ένα εντελώς ανούσιο και άσκοπο σχόλιο... Εσύ έδωσες 5-6 σειρές αιτιολογημένη απάντηση και μπράβο σου, το ίδιο θα έκανα κι εγώ. Ο άλλος απλά ειρωνεύτηκε. Έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά. *** Καλά, θα μου πεις, εδώ οι άλλοι ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ για τη 770 στο άλλο θέμα σαν τα ζώα βγάζοντας όλη την εμπάθεια και όλες τις εμμονές τους φόρα παρτίδα, άρα πταίσμα η εδώ ψιλο-ειρωνεία... 1
Thanos1972 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Οκ εχεις δικιο,σορρυ.απλα να,ηρθα και εγω φορτωμενος απο το αλλο νημα,αυτο που λες
GiannisWalker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Εγώ λέω ότι πρέπει να μείνουμε λίγο στο thread. Ο άνθρωπος έκανε το thread για βοήθεια. Ούτε για spam ούτε για ειρωνεία ούτε για τίποτε. Χωρίς παρεξήγηση.Όσο για το τροφοδοτικό αυτό που ενδιαφέρει τον άνθρωπο είναι αν θα δουλεύει καλά. Μπορεί να μην είναι καλό καλό αλλά δεν μπορούμε να τον κρίνουμε. Αυτό είχε αυτό πήρε
manolo0liss Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 παιδια γιατι τρωγιεστε αφου μου κανει το τροφοδοτικο τελιωσε απο ολους σας μονο τον GiannisWalker παραδεχομαι και ειναι οπως τα λεει τοσα λεφτα ειχα αυτο πηρα και πριν 1,5 χρονο που το πηρα ηταν απο τα καλυτερα στην κατηγορια του
giokou Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Ε όχι, καζούρα από εντελώς αδαείς δεν ανέχομαι. Μανωλιό καμάρι μου, ο GiannisWalker έχει ήδη πετάξει διαμάντια - μπαρούφες σε αυτό εδώ το θέμα κι έχει ήδη διορθωθεί απ' τους πραγματικούς γνώστες... Μάθετε ν' ακούτε επιτέλους, το καλό σας θέλουμε κι όχι κάτι άλλο. Το τροφοδοτικό σου αποδίδει μόνο τα 192W απ' τα 550 που διαφημίζει, δηλαδή μόλις 16A. Ακόμα και επώνυμα αλλά μικρότερα τροφοδοτικά πχ 400άρια, αποδίδουν πολύ περισσότερα Watts και Amps. Με δυο λόγια, είναι φόλα. Ο μόνος λόγος που δεν προτάσσουμε μεγαλύτερες ενστάσεις, είναι επειδή θα βάλεις την 7770 πάνω κι όχι καμιά μεγαλύτερη, αλλά και πάλι με πολλούς δισταγμούς το λέμε... Το σωστό είναι να πάρεις ένα πιο ποιοτικό τροφοδοτικό, γιατί θα είσαι κοντά στα όρια του Lamtech με G630 και 7770 πάνω και δε θα φταίμε εμείς αν κάνει κανα τσαφ και βγει ο Χάρος παγανιά.......... 1
WalkerSW Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 παραδεχομαι και ειναι οπως τα λεει τοσα λεφτα ειχα αυτο πηρα και πριν 1,5 χρονο που το πηρα ηταν απο τα καλυτερα στην κατηγορια του Εμ έλα μου ντε που δεν ήταν ουτε τότε.... Τεσπα, μεγια την καρτούλα και να την χαρείς.....
GiannisWalker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μας συγχωρείς που δεν γεννηθήκαμε όλοι γνώστες σαν εσένα gioku. Εννοείται πως αν είχε πάρει μια δυνατότερη κάρτα θα είχε πρόβλημα λογικά. Από την στιγμή όμως που δεν αναφέρει ότι θέλει να αγοράσει καινούργιο τροφοδοτικό δεν μπορώ να του πω πήγαινε πάρε γιατί δεν είναι καλό. 1
Ashmadia Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Εναλλακτικα και επειδη ειναι σε πολυ καλη τιμη κοιταξε και αυτην, ξεπερνα ελαχιστα το budget: Site: http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=1af108de-f5d1-4a92-b68a-85a7b2b17a13">650ti Εχε υποψιν αυτα που σου ειπαν τα παιδια για το τροφοδοτικο, που ειναι κοντα στα ορια του. Το pci 2.0, 3.0 δεν εχει απολυτως καμια διαφορα στην περιπτωση σου.
manolo0liss Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δηλαδή για να καταλάβω επειδή όλοι με πάτε μέσω Λαμίας θα την σηκώσει την 7770 ή θα κάνει το μπαμ Θέλω επίσης να μου πείτε ένα καλό τροφοδοτικό κατά προτίμηση corsair ως 50-60Ε γιατί σε λίγο καιρό με 7770 και i5 3470 όχι πιστεύω σίγουρα θα τα τινάξει το lamtech
GiannisWalker Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Θα την σηκώσει. Απλώς το τροφοδοτικό σου δεν είναι και καλό καλό . Αλλά πρόβλημα δεν θα έχεις. Η γνώμη μου είναι να πας σε gigabite geforce gtx 650 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.516468 την έχω και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Αλλά και η 7770 είναι επίσης καλή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα