Luxx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μου εχει σπασει τα νευρα η cyta με τις αποσυνδεσεις! Παιζω κυριως Online games, και εχει μεγαλα pings συνηθως και το ρουτερ πολλες φορες κλεινει απο μονο του! Αλλο και τουτο!! Ουτε forthnet θελω να παω. ΟΠοτε μενει ο ΟΤΕ conn-x. Εχετε εμπειριες; Επισης ποσο ευκολο εινια να φυγω απο την cyta; Εχω μονο 5 μηνες συνδρομη. Θα εχω καποιο προβλημα;
panos0100 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 πια περιοχη εισαι φιλε; να πω για την cyta που ειμαι και εγω οτι ειναι μια απο τις καλυτερες, τωρα οσο αφορα τον οτε εκει περα ημουνα και εφυγα 2 χρονια πληρωνα 2μbit ταχυτητα και τηλεφωνο αυτα ητανε 32 το δημηνο, μαζει με το τηλεφωνο ητανε 90Ε το δυμινο πολυ ωραια απατη, αλλα απο θεμμα αποσυνδεσεων δεν ειχα, ουτε και στην cyta εχω καπιο θεμμα, πολλες φορες φταινε και αλλοι παραγωντες πχ η πολυκατοικια μας και τα καλωδια που εχουμε, μην κατηγορουμε την εταιρεια, τηλεφωνο τους πηρες και τι σε ειπανε αν τους πηρες
SPANK Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Αν εχεις υπογράψει συμβόλαιο για ενα χρόνο και θέλεις να φύγεις νωρίτερα μαλλον θα χρειαστεί να πληρώσεις καποιο αντίτιμο δεν ξέρω τι ακριβώς χρεώνουν στην Cyta παρε ενα τηλέφωνο να ρωτήσεις. Όταν λες εχεις μεγάλα pings ποσο δηλαδή ? Όσο αφορά το router εντάξει μπορεί απλα να εχεις πέσει σε μάπα κομμάτι, παρε τους ενα τηλέφωνο αν δεν τους εχεις παρει ηδη να τους πεις για το πρόβλημα για τις αποσυνδέσεις κτλπ και πες τι σου ειπαν Όσο για τον Ote οτι θα πας οτε δεν σου εγγυάται κανεις οτι θα εχεις καλύτερα η και χειρότερα pings αποσυνδέσεις κτλπ, μπορει δηλαδή για ολα αυτα να φταίει η καλωδίωση στο σπίτι σου η ακομα χειρότερα να εισαι μακρια απο το dslam κτλπ. Δεν λεω να μην φύγεις αφου δεν εισαι ευχαριστημένος απλα μην κανεις βεβιασμένες κινήσεις και κοιτα και την Forthnet.
panos0100 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 το οτι θα πληρωσεις πληρωνεις αν δεν κανω λαθος γυρω στα 100Ε ειναι θα σε γελασω, τα πινκ μου εμενα κυμαινονται μεχρι 110 το πολυ σιγουρα ειναι μεγαλα, επισης αν σου στειλανε ρουτερ ΖΤΕ ειναι μαπα μπωρει να εχει χαλασει, εμενα καηκε σε 2 μηνες μεσα, παρε τηλεφωνο και πες το προβλημμα σου ειναι παρα πολοι εξυποιρετικοι οι ανθρωποι
geekas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Γιατί δεν τσεκάρεις το VDSL της Wind έχω ακούσει τα καλύτερα και παίζει σε χαμηλές τιμές
nik1234 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μου εχει σπασει τα νευρα η cyta με τις αποσυνδεσεις! Παιζω κυριως Online games, και εχει μεγαλα pings συνηθως και το ρουτερ πολλες φορες κλεινει απο μονο του! Αλλο και τουτο!! Ουτε forthnet θελω να παω. ΟΠοτε μενει ο ΟΤΕ conn-x. Εχετε εμπειριες; Επισης ποσο ευκολο εινια να φυγω απο την cyta; Εχω μονο 5 μηνες συνδρομη. Θα εχω καποιο προβλημα; Θα έχεις πέναλτυ αν φύγεις στο 5μηνό κανά 50άρικο (ανάλογα με τα λεφτά που πλήρώνεις ) . Ο οτε είναι πανάκριβος και δεν το συνιστώ..... με wind θα είσαι όλο αποσυνδέσεις όπως βλέπω από τα forums . forthnet kai hol έμεινε που αξίζουν αλλά η h forthnetέχει κάνει μια φοβερή προσφορά μεχρι 10/6 και αξίζει που με 29.90 έχεις σταθερό +ιντερνετ +nova tv+720 λεπτά προς κινητά από σταθερό ........ Αυτή την στιγμή είναι η καλύτερη προσφορά αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ύπαρχει διαθεσιμότητα σε εξοπλισμό γτ ένας φίλος μου είπε ότι γίνεται xαμός με την νέα προσφορά της forthnet .
Luxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Εχω μια αποσυνδεση συνηθως, και οχι καθε μερα. Μπορει 1 φορα ανα δυο,τρεις ημερες. Αλλα και παλι ειναι σπαστικο. Βασικα κλεινει το ρουτερ και ανοιγει ξανα, λες και καποιος το εκανε reset. Απο Pings, ειμαι κοντα στα 100ms. Παρατηρω κατι παλικαρια εχουν μεχρι και 10ms! Τι pings ειναι αυτα!! Οχι πως εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα κατα το παιχνιδι, απλα μερικες φορες αυξομειωνεται.. Υπαρχει κανενα προγραμμα που να βοηθαει με το Ping;
SPANK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Καλύτερα να παρεις ενα τηλέφωνο την Cyta για τις αποσυνδέσεις που εχεις και το πρόβλημα με το router αν δεν το εχεις κανει ηδη μην περιμένεις να λυθεί δια μαγείας, μπορεις να στο φτιάξουν για αυτο στο λεω. Τα 100ms εμενα δεν μου φαίνονται ουτε άσχημα ουτε καλα μια μέτρια κατάσταση θα έλεγα ειδικά αν εισαι μακριά απο το dslam μην περιμένεις και τρομερή βελτίωση οπου και να πας, τωρα για τα 10ms που λες δεν ξέρω ποιος μπορεί να εχει 10ms στην ελλάδα εκτος και αν ειναι αγκαλιά με το dslam ή εχουνε καμια μισθωμένη γραμμή (netcafe) η ειναι αγκαλιά με το κτήριο του οτε
adsl2+ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Εχω μια απορια απο αυτα που διαβαζω:οι αποσυνδεσεις οφειλονται στον εκαστοτε παροχο η στη ποιοτητα του χαλκινου δικτυου,καφαο,dslam και καλωδιωσης μας;
Luxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Ειμαι 800 μετρα απο το καφαο. 10ms, δε ξερω για ελληνα, αλλα εχουν πολλοι απο εξωτερικο.
SPANK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Ειμαι 800 μετρα απο το καφαο. 10ms, δε ξερω για ελληνα, αλλα εχουν πολλοι απο εξωτερικο. Καλα στο εξωτερικό λογικό μου φαίνεται και θα περάσουν αρκετά χρόνια μεχρι να δουμε 10ms εδώ Εχω μια απορια απο αυτα που διαβαζω:οι αποσυνδεσεις οφειλονται στον εκαστοτε παροχο η στη ποιοτητα του χαλκινου δικτυου,καφαο,dslam και καλωδιωσης μας; Σε ολα αυτα που ειπες ξεχωριστά και μπορεί και με συνδιασμό ολων αυτών
dkmaster Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Και εσύ αν παίξεις σε ελληνικό server με κάτω από 100ms θα παίξεις. Δεν φταίει μόνο η απόσταση μας από το dslam για τα Pings αλλά και σε ποια χώρα είναι ο server.
SkyNet Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Κάνε αυτά που σου προτείνανε τα παιδιά πιο πάνω. Τουτέστιν: 1) Τηλέφωνο στην ΤΥ εξηγώντας τα προβλήματα αποσυνδέσεων και router 2) Ζήτα να σου κάνουν τη γραμμή fastpath 3) Έλεγξε και την εσωτερική σου καλωδίωση για τυχόν προβλήματα. Τα καλύτερα pings τα έχει ο ΟΤΕ με διαφορά. Από εκεί και πέρα και η Cyta είναι αξιοπρεπής. Αυτά που αναφέρεις (για random reboot, αποσυνδέσεις, υψηλά pings) μου κάνουν για πρόβλημα εξοπλισμού.
nimorio Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 διαφωνώ. ο οτε δεν έχει τα καλύτερα ping με διαφορά. αυτά ίσχυαν κάποτε. διάβασε αυτό adsl δεν είμαι κανένας ακραίος να πω ότι ο οτε είναι άθλιος κλπ ή ότι ένα άρθρο είναι απόδειξη, απλά διευκρινίζω ότι πλέον ο οτε δεν έχει διαφορά από όλους. κάποιοι είναι πίσω σε θέμα ping, οκ. αλλά όχι όλοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα