Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

motherboard: DFI blood iron

cpu:Ε5200 2.50ghz

ram:3gb

τροφοδοτικο: 450w

Εχω τον τον επεξαργαστη του τιτλου τον οποιο τον εχω κανει overclock στα 3.50ghz 

Τωρα μου κανει κατι περιεργα με επανεκκινήσεις , δηλαδη εκει που σερφαρω παιζει να μου κανει επανκκινηση ετσι στα ξαφνικα ... 

Τι μπορει να φταιει ?

Δημοσ.

-αγγιζαν τους 66, εχω κανει reset cmos " καιμετα απο πολλες επανεκκινησεις.. δεν ανοιγει καθολου, πλεον παταω το κουμπακι να ανοιξει ..αναβει και σβηνει αμεσως... δεν προλαβαινει καν να γυρισει ο ανεμηστηρα

ΤΡΟΤΟΔΟΤΙΚΟβ ειναι ινοβειτορ 450BAT

stock ΨΥΚΤΡΑ εχω πανω*

Δημοσ.

Η μητρικη ειναι η τροφοδοτικο.βγαλε λιγο το τετραπινο του επεξεργαστη,την τροφοδοσια του δηλαδη, και προσπαθησε να το βαλεις μπροστα και δες εαν γυρνανε τα ανεμιστηρακια.

Δημοσ.

μπα το ιδιο...χωρις το τετραπινο, παει να κανει ενα χιλιοστο το ανεμηστιρακι και κλεινουν ολα ξανα

ΝΑ δοκιμασω κατι αλλο τωρα;

Δημοσ.

ΔΟΚΙμασα αλλο τροφοδοτικο... εκανα αυτο που μου ειπες με τ τετραπινο και τα άνεμηστιρια δουλευαν κανονικα, και τωρα το πισι ανοιγει αλλα δεν δειχνεικαποιο ιχνος εικονας, αρα ειναιημητρικη τελικα?

Δημοσ.

Μπαινει windows?ανοιξε τα ηχεια και τσεκαρε εαν κανει τον ηχο οταν μπαινει windows.τι τροφοδοτικο εβαλες τωρα και ποια ειναι η καρτα γραφικων?

Edit:εννοειται οτι το ξανασυνδεσες το τετραπινο του επεξεργαστη με την αλλαγη του τροφοδοτικου ετσι?

Δημοσ.

Tι ταση του ειχες δωσει?

Ειχα κ εγω τον ιδιο και παρολο που δουλευε οκ στα 3,5 επειτα απο μερικους μηνες δεν ηθελε να μεινει σταθερος εκει.Απο οσο το εψαξα μαλλων επαθε degrade.

Οποτε δοκιμασε σε στοκ συχνοτητες αρχικα.

Δημοσ.

ανοιξε κανονικα στα windows τελικα με αλλο τροφοδοτικο, (450βατ) αλλα μετα απο καποια ωρα μου εκανε αυτην την περιεργη επανεκκινηση χωρις λογο.

καρτα γραφικων εχω την nvidia gt9600 gigabyte 512mb

ολα ειναι στα στοκ τωρα δεν εχω αλλαξει τιποτα...

* το ξανασυνδεσα το τετραπινο ναι!

ΟΤΑΝ λες degrade...ακομα και στα 2,50ghz στοκ δηλαδη να τον εχω θα εχει πεσμενες αποδοσεις?

Δημοσ.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ καινουργιο τροφοδοτικο atlantis 500βατ αμα μού κανει τις ιδιες επανεκκινησεις τι μπορει να φταει μετα;

ΤΟ vcore ΕΝΝΟΕΙΣ ;

Δημοσ.

ΤροφοδοτiΚο καινούργιο... Η μάρκα του είναι Atlantis (500watt) από Eshop.

αμα μού κανει τις ιδιες επανεκκινησεις τι μπορει να φταει μετα;

(Με καινούργιο τροφοδοτικο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...