άδικος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 ...ούτε το power δηλαδή να μην συνδέσεις Το έκανε είπε. Αντώνη δε προσέχεις στη τάξη 1
WaterQueen Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 κι εγω καταληγω οτι πρεπει να κοιταξωτον επεξεργαστη.Τα τεστ τα εκανα και εκτοςε κουτιου πανω σε φενιζολ και μετα πανω σε χαρτοκουτο. ακριβως τα ιδια πραγματα και στις εκανε ναι. Το ωραιο ειναι οτι εβαλα και μια τριτηχωρις τον επεξεργαστη γιατι ηταν διαφορετικο socket και παλι τα ιδια εκανε.Ειναι να τρελενεσαι. Αυριο θα παω και τον επεξεργαστη. Οπως ειπα και πιο πριν εκανα εκκινηση με jumper και παλι τα ιδια εκανε.
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δεν λέει πουθενά "άλλαξα την μητρική" λέει πήρα δεύτερη,και αφού συμβαίνει αυτό,και αφού δεν είναι μνήμες h slot μνήμης τότε το μόνο που απομένει είναι ο επεξεργαστής. Επιτέλους.. #18
WaterQueen Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Έχω νέα. Το προβλημα τελικά είναι ο επεξεργαστής. Η μητρικη δουλευει μια χαρά αναβαθμιστηκε το BIOS.Δοκιμαστικε αποτο πλαισιο σε αλλες μητρικες αλλα εκαναν ολες το ιδιο προβλημα.Με άλλον επεξεργαστή δουλεψαν ολες μια χαρα. Πρώτη φορα μου συμβαίνει να ειναι χαλασμενος επεξεργαστης. Αισθανομαι οτι πηρα 180€ γοβες και με χτυπανε. Τελος καλο αλλά όχι καλά
άδικος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Εμένα μου έμεινε η απορία πάντως: Πως στην ευχή κατάφερες να βάλεις τον i3 2100 πάνω σε 478;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα