guardianx71 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Να ευχεσαι να μην εχεις καψει και τις 2 μητρικες για να μπορεσεις να τις επιστρεψεις. Και τον επεξεργαστή μπορεί να έκαψε
WaterQueen Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Παιδιά έχουμε νέα! Η μια επιστράφηκε και την άλλη την κρατήσαμε καβατζα! Ήδη παραγγείλαμε και επεξεργαστή και το Σάββατο (πρώτα ο Μεγαλοδυναμος! ) θα είναι έτοιμο το μηχάνημα! Sorry για το μπλέξιμο ε... Και ευχαριστώ για τη βοήθεια Αποστολή από το C6603 με τη χρήση Insomnia App
WaterQueen Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Ώρα για ενημέρωση. Όπως αποδείχτηκε τελικά ο επεξεργαστής είναι 1155 και όχι 1156. Το λάθος ήταν στον πωλητή ο οποιός είχε γραψέι λάθος την περιγραφή. Το 1155 δεν κουμπώνει στο 1156. Το δοκίμασα και εκεί υποψιάστικα το λάθος. Βρήκα τα στοιχεία του επεξεργαστή και είδα ότι είναι συμβατός με την μητρική.Όλα καλά μέχρι εδώ. Πολύ θα το ήθελα.Δεν άλλαξε τίποτα. δοκίμασα άλλες μνήμες άλλο κουτί, άλλο τροφοδοτικό και παρόλ'αυτά πάλι τα ίδια. Μέχρι κι αποστάτες άλλαξα.Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. οι ιδέες μου στέρρεψαν.Παρεπιτπόντως δοκίμασα και μια μητρική 1156 που έχω, ακόμα και σ'αυτήν κάνει πάλι τα ίδια. Σε απογνωση που εχω φτάσει έκανα κατι άσχετο.Δοκίμασα μια παλιά μητρική με 478 socket και δουλεψε μια χαρα. Για να μην ξεχαστούμε το θέμα μας είναι να δουλέψει σωστά το τροφοδοτικό να κρατήσει δηλαδή σταθερό ρεύμα να δουλεψουν όλα σωστά. Περιμένω καμιά ιδέα σας γιατί τις εξάντλησα όλες.
άδικος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Σε απογνωση που εχω φτάσει έκανα κατι άσχετο.Δοκίμασα μια παλιά μητρική με 478 socket και δουλεψε μια χαρα. Για να μην ξεχαστούμε το θέμα μας είναι να δουλέψει σωστά το τροφοδοτικό να κρατήσει δηλαδή σταθερό ρεύμα να δουλεψουν όλα σωστά. Ε; Τι εννοείς δούλεψε μια χαρά;; Αν εννοείς πως δεν ανοιγόκλεινε και άναβε χωρίς να δείχνει τίποτα αυτό το κάνει και χωρίς cpu. Μη κάνεις τέτοια πειράματα!
WaterQueen Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Αυτο ακριβώς.Κραταγε σταθερη λειτουργία. Αυτο ειναι το ζητούμενο άλλωστε.
WalkerSW Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Εγω προσωπικά έχω μπερδευτεί και αυτο δεν είναι κατι ευκολο. Μας έχει πει για τρια διαφορετικα συστηματα? Με ποσους επεξεργαστές ? παλι τρεις διαφορετικους? Τελικα ο επεξεργαστής θα μας πεις ποιος στο διαλο είναι για να δούμε αν είναι όντως συμβατος με την μητρική.... Περιεγραφε λιγο καλύτερα τις κινησεις σου και επακριβώς τι υλικό έχεις στα χερια σου και κανεις τις δοκιμές γιατι αλλιώς δεν θα βγει άκρη. 1
άδικος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Αυτο ακριβώς.Κραταγε σταθερη λειτουργία. Αυτο ειναι το ζητούμενο άλλωστε. Όχι δεν είναι αυτό. Αν εννοείς πως δεν ανοιγόκλεινε και άναβε χωρίς να δείχνει τίποτα αυτό το κάνει και χωρίς cpu. Μη κάνεις τέτοια πειράματα!
WaterQueen Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δεν ανέφερα ποτέ 3 διαφορετικά συστήματα. Είπα για 3 μητρικές.Διαβάστε λιγο παραπάνω και θα καταλάβετε. 1 συστημα. μια gigabyte H61M-S2PV CPU i3 3.1 (sandy bridge) ram 2x4giga kington 1 HDD 1.5 TB GPU asus ninja GT510 PSU 875 watt κουτι coolermaster με αυτα λοιπον ξεκινησε να στηθεί το σύστημα με αποτελεσμανα εχουμε φτασεισε αυτό το σημείο. @ αδικος Αν θα κρατησει συνεχη τροφοδοσια σαφως και θα εχω ενδειξεις.Απο την στιγμη που ανοιγοκλεινει με συχνότητα 3 δευτερολεπτα.Και με επεξεργαστη και χωρίς πάλι τα ίδια κανει. Boot loop
WalkerSW Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 CPU i3 3.1 (sandy bridge) Ε γαμω την τρέλα μου γαμώ..... θα μας βγάλεις την ψυχή. Ποιος είναι αυτός , ονομα μοντελου δεν έχει? Τις αλλες δύο μητρικές πως τις δοκίμασες? χωρίς επεξεργαστή? απλα τις πεταξες έτσι σκέτες πανω στο τροφοδοτικο? O i3-2100 ειναι?
WaterQueen Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 θα στο κανω ποιο λιανά γιατί μαλλον δεν κοιτάς το προβλημα που είναι. ο επεξεργαστής υποστιρίζεται. είναι απο τους πρωτους στη λιστα με του επεξεργαστές i ο επεξεργαστης λοιπον είναι ΙΝΤΕL CORE I3-2100, 3.1 GHz, 65 Watt, LGA 1155, κωδικος SR05C. τις 2 ιδιες μητρικες (gigabyte H61M-S2PV) τις δοκιμασα και με επεξεργαστή και χωρίς και με μνημες και χωρίς. Tην τριτη που ειναι 1156 την δοκιμασα μονο με μνημη τιποτα αλλο. όλες κανουν το ιδιο πράγμα.
άδικος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 τις 2 ιδιες μητρικες (gigabyte H61M-S2PV) τις δοκιμασα και με επεξεργαστή και χωρίς και με μνημες και χωρίς. Tην τριτη που ειναι 1156 την δοκιμασα μονο με μνημη τιποτα αλλο. όλες κανουν το ιδιο πράγμα. Εγώ θα στο πω για τελευταία φορά: Το να κάνεις δοκιμές χωρίς cpu ή ram ή με λάθος cpu ή λάθος M/B ΔΕΝ σε βγάζει σε ΚΑΝΕΝΑ συμπέρασμα. 1
WaterQueen Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δεκτον. πες μου τότε για ποιο λόγο εφοσον ολα ειναι εντάξει, ολα συμβατά, όλα κουμπωμένα, όλα ετοιμα, δεν κραταει σταθερη τροφοδοσια και κανει συνέχεια εκκινήσεις. Και θα ξαναπω, ελπίζω για τελευταια φορά, το ζητημα ειναι γιατί δεν κρατάει σταθερή τροφοδοσία έφοσον όλα ειναι όπως πρεπει να ειναι και συμβατα.Δεν κανει post, δεν κανει καν boot, απλα κανει συνεχεις επανεκκινησεις. (loop)
WalkerSW Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Αν θέλεις και δεν σε δυσκολευουμε.... ανεβασε μια καλη φωτο που να φαινονται όλες οι συνδεσμολογίες σου!
WaterQueen Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 έγινε. Σε 10 λεπτα θα εχω τις φωτογραφιες. Νομιζω οτι ειναι καθαρη. αν δεν ανοιγει http://imageshack.us/photo/my-images/689/sistimao.jpg/ ανέβασα και ενα βιντεο για να δειτε τι συμβαινει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα