Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν λέει πουθενά "άλλαξα την μητρική" λέει πήρα δεύτερη,και αφού συμβαίνει αυτό,και αφού δεν είναι μνήμες h slot μνήμης τότε το μόνο που απομένει είναι ο επεξεργαστής.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου χαν τυχει παρομοια συμπτωματα οταν κουμπωθηκε ενας i3 Ivy Bridge στην ιδια Gigabyte H61 μητρικη και το προβλημα ξεπεραστηκε με την αγορα ενος Celeron G550 και περασμα της τελευταιας BIOS version με τον Celeron κουμπωμενο πανω.Μετα δουλευε κανονικα η μητρικη και με τον i3.

Δημοσ.

Το σκέφτηκα και εγώ,αλλά δεν έχει λόγο,κανονικά πρέπει να βλέπει το H61 τον Sandy.Αυτή η πιθανότητα υπάρχει πάντως.

Δημοσ.

Η μητρικη = παμφθηνη (με ο,τι συνεπαγεται αυτο, σε Q.C./quaility control
ομως εφοσον δεν παιζει να ειναι D.O.A./dead on arrival σκηνικοκατασταση,
μηπως εχεις ετερο cpu να δοκιμασεις? [δεν το εχεις κανει και αυτο, σωστα?]  

Δημοσ.

Παιδιά ζητάω συγνώμη γιατί σας μπέρδεψα.Δεν το διατύπωσα σωστά. Όταν λέω πήρα την ίδια μητρική ήθελα να πω ότι πήρα την ιδια μητρική 2 φορές δηλαδή 'εχω 2 ίδιες μητρικές στο σπίτι. ^_^   Όλο και κάπου θα χρειαστεί. Ξενύχτισα ψάχνοντας για κάποια πληροφορία που ίσως θα μπορύσε να μου δώσει μια άκρη στο πρόβλημα. Κάπου διάβασα και για στατική φόρτιση (ESD) αλλά είναι κάτι που δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω απο τη στιγμή που την έβαλα πάνω σε φενιζόλ για να μην υπάρχει μεταλλική επαφή.

Παιδιά ο εγκεφαλός αρχίζει και μυρίζει απο το κάψιμο. Δεν ξέρω τι αλλο να σκεφτώ.

Να σας πω άλλη μια λεπτομέρια που δεν ξέρω αν παίζει και πολύ ρόλο.Η μητρική είναι 1155 και ο επεξεργαστής είναι 1156

Δημοσ.

Παιδιά ζητάω συγνώμη γιατί σας μπέρδεψα.Δεν το διατύπωσα σωστά. Όταν λέω πήρα την ίδια μητρική ήθελα να πω ότι πήρα την ιδια μητρική 2 φορές δηλαδή 'εχω 2 ίδιες μητρικές στο σπίτι. ^_^   Όλο και κάπου θα χρειαστεί. Ξενύχτισα ψάχνοντας για κάποια πληροφορία που ίσως θα μπορύσε να μου δώσει μια άκρη στο πρόβλημα. Κάπου διάβασα και για στατική φόρτιση (ESD) αλλά είναι κάτι που δεν ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω απο τη στιγμή που την έβαλα πάνω σε φενιζόλ για να μην υπάρχει μεταλλική επαφή.

Παιδιά ο εγκεφαλός αρχίζει και μυρίζει απο το κάψιμο. Δεν ξέρω τι αλλο να σκεφτώ.

Να σας πω άλλη μια λεπτομέρια που δεν ξέρω αν παίζει και πολύ ρόλο.Η μητρική είναι 1155 και ο επεξεργαστής είναι 1156

Πλάκα κάνεις έτσι ? έλα πες πες..

Δημοσ.

Οχι δεν κάνω πλάκα. Ο επεξεργαστής κουμπώνει πανω στην μητρική.Αλλά όπως έχω πει και πιο πριν και χωρίς επεξεργαστή πάλι τα ίδια κάνει.

Δημοσ.

lol δηλαδή περίμενες χωρίς επεξεργαστή να δουλέψει κανονικά;

Αν όχι, τότε δε σου φάνηκε περίεργο που & χωρίς επεξεργαστή & με επεξεργαστή άλλου socket βγάζει το ίδιο πρόβλημα;

Και επειδή κουμπώνει τι σημαίνει;

Όταν έκανες τη σύνθεση τα διάλεξες στην τύχη; Δεν έλεγξες συμβατότητες;

Δημοσ.

Οχι δεν κάνω πλάκα. Ο επεξεργαστής κουμπώνει πανω στην μητρική.Αλλά όπως έχω πει και πιο πριν και χωρίς επεξεργαστή πάλι τα ίδια κάνει.

Λογικό δεν είναι ? ποιο το νόημα του socket τότε αν μπορούσαμε να κουμπώναμε διαφορετικά LGAs ? και ας ταιριάζουν ? οι εγκοπές ..

Αυτό είναι το πρόβλημα σου,βρες sandy γιατί με ivy θα θέλεις και bios update πρώτα για να δουλέψουν οι μητρικές σου..

Δημοσ.

όπως είπα, το μυαλό μου κάηκε. Τώρα απο ότι φαίνεται πάω για καινουριο επεξεργαστή ή πολύ απλά θα αλλάξω την μητρική που είνα πιο έυκολο και πιο φθηνό. Ευχαριστώ παντως και συγνλωμη για την σύγχυση. Θα έχετε νέοτερα νέα πολύ σύντομα.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό πρεπει να το διαπιστώσω με κάποιο τρόπο. Την μια θα επιστρεψω. Την άλλη θα την κρατήσω για μελλοντική χρήση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...