Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα κοινότητα. Μιας και ψάχνομαι πολύ σε θέματα hardware και ετοιμάζω καινούριο pc θέλω την βοήθεια σας. Έχω τα κομάτια για το καινουριο pc και μου μένει να παραγγήλω μόνο επεξεργαστή. Θέλω να μου πείτε ποιον να πάρω καλύτερα? Απο πλευρά οικονομικού δεν με απασχολεί μιας και ο 8350 διαφέρει απο τον 8320 για 30-35 ευρό.

Ο υπολογιστής είναι για πολύ multitasking και αρκετό gaming. Ωστόσο δεν θέλω να κάνω αυτό που λένε overclock και απο ότι ξέρω ο 83 50 είναι ξεκλείδωτος. Τι εννοεί οτι είναι ξεκλείδωτος? Θα κάνει overclock χωρίς να πειράξω εγώ κατι? Δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με overclock μιας και έχω ακούσει οτι μειώνει την ζωή του επεξεργαστή! Ποιον απο τους 2 λοιπόν μου προτείνεται και γιατί?

Συγγνώμη αν σπαμάρω και αν υπάρχει άλλο παρόμοιο θέμα αλλα με τα κομάτια στο σπίτι και χωρίς επεξεργαστή τρελένεσαι θέλω επιτέλους να το φτιάξωωωωω! Ευχαριστώ παιδιά
.

Δημοσ.

Αφού δε θα κάνεις καθόλου oc και διαθέτεις τα επιπλέον €πουλα, συμφέρει απ' όλες τις απόψεις ο 8350, μιας και είναι λίγο έως αρκετά δυνατότερος του 8320 αναλόγως και των περιστάσεων.

Ξεκλείδωτος = μπορείς να κάνεις oc

Κλειδωμένος = δεν μπορείς

Και οι 2 αυτοί επεξεργαστές είναι ξεκλείδωτοι. Overclock για να γίνει σωστά, πρέπει να πειράξεις αρκετά, χώρια τα προαπαιτούμενα (βαρβάτη μητρική και ψύκτρα κτλ).

* Μην αρχίσετε από κάτω οι υπόλοιποι τα γνωστά...  :devil:

Είναι προφανές, ότι ο φίλος μας θέλει να έχει το καλύτερο που μπορεί στο budget του για out of the box επιδόσεις.  :-)

Δημοσ.

Αφού δε θα κάνεις καθόλου oc και διαθέτεις τα επιπλέον €πουλα, συμφέρει απ' όλες τις απόψεις ο 8350, μιας και είναι λίγο έως αρκετά δυνατότερος του 8320 αναλόγως και των περιστάσεων.

Ξεκλείδωτος = μπορείς να κάνεις oc

Κλειδωμένος = δεν μπορείς

Και οι 2 αυτοί επεξεργαστές είναι ξεκλείδωτοι.

Και επειδή δεν ξέρω καθόλου απο overclock εγώ χωρίς να πειράξω τίποτα θα κάνει μονος του? Θέλω να λειτουργεί στην συχνότητα που λέει δηλαδή...καθόλου overclock!

Δημοσ.

Ο 8350 είναι στα 4GHz, αλλά κάποιες φορές μέσω του αυτόματου Turbo Boost της μαμάς AMD θα φτάνει μέχρι και τα 4.2GHz. 

Εσύ δε θα κάνεις απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!  :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...