Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος την στιγμή που κατεβάζω μια ένα αρχείο από το μTorrent να μην στέλνει ταυτόχρονα? Εννοώ να μην είμαι σαν παραλήπτης και αποστολέας ταυτόχρονα άλλα να είμαι μόνο παραλήπτης. Γνωρίζει κάνεις εάν γίνεται αυτό και πως γίνεται?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Νομίζω δεν μπορείς να μην εμφανίζεσαι σαν seedερ. Το μόνο που μπορείς είναι να κάλεις upload limit πολύ χαμηλό (κάπου στο 1kbps ας πούμε).

Δημοσ.

το θέμα είναι να μοιράζεις αυτό που σου έδωσαν κάποιοι άλλοι. όχι μόνο να παίρνεις...

κατά τ'άλλα γίνεται με δεξί κλικ πάνω στο συγκεκριμένο τόρρεντ και μετά επιλογές. από εκεί περιόρισε όσο θέλεις το upload.

αλλά να μην φαίνεσαι σαν seeder δεν γίνεται.

• Like 2
Δημοσ.

το θέμα είναι να μοιράζεις αυτό που σου έδωσαν κάποιοι άλλοι. όχι μόνο να παίρνεις...

κατά τ'άλλα γίνεται με δεξί κλικ πάνω στο συγκεκριμένο τόρρεντ και μετά επιλογές. από εκεί περιόρισε όσο θέλεις το upload.

αλλά να μην φαίνεσαι σαν seeder δεν γίνεται.

Δεν είπα να μην βοηθάω τους άλλους απλός θέλω πρώτα να το κατεβάσω και μετά να το στέλνω και εγώ σε όλους. 

Δημοσ.

Upload με Download είναι διαφορετικό bandwidth άρα και να το έκοβες το upload, δεν θα έβλεπες διαφορά στο download.

Απλα πρέπει να έχεις το upload στο 70% της ονομαστικής ταχύτητας διότι πρέπει να μένει χώρος για τα request για πακέτα που στέλνει ο torrent client.

.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είπα να μην βοηθάω τους άλλους απλός θέλω πρώτα να το κατεβάσω και μετά να το στέλνω και εγώ σε όλους. 

αν παράλληλα δίνεις τότε θα το πάρεις κι'εσύ πιο γρήγορα...

και όπως είπε και ο φίλτατος gmod από πάνω, χρησιμοποιούν διαφορετικό bandwidth

• Like 1
Δημοσ.

αν παράλληλα δίνεις τότε θα το πάρεις κι'εσύ πιο γρήγορα...

Ακριβώς.

Άμα δίνεις κι εσύ λογικό είναι να γίνει ποιο γρήγορα ο διαμοιρασμός, αλλά και οι torrent client συμπεριφέρονται ανάλογα και με το αν κάνεις upload ή όχι. Δηλ αν κάποιου του δίνεις, θα κοιτάξει ο torrent client του να δώσει κι αυτός σε σένα κατά προτεραιότητα, και όχι σε κάποιον άλλο που ζητάει αλλά δεν δίνει.

• Like 2
Δημοσ.

Το να στελνεις ταυτοχρονα δε σου κανει καποιο κακο, για αυτο....... στελνε παραλληλα κιολας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...