Προς το περιεχόμενο

ACDSee πρόβλημα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ξέρετε όσοι έχετε το ACDSee ότι στους φακέλους που ανοίγεις πρώτη φορά κάνει ενός είδους καταγραφής των εικόνων που έχουν μέσα και τις αποθηκεύει σε μια database έτσι ώστε όταν ξαναμπεις σε αυτούς να βλέπεισ πιο γρήγορα τα thumbnails τους.

Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ μέχρι προχθές αυτό το σύστημα δούλευε κανονικά με όλους μου τους καταλόγους, τώρα με ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ συγκεκριμένο κατάλογο κάθε φορά που τον ξανανοίγω για να δω φωτογραφίες από 'κει ξαναδιαβάζει από την αρχή τα περιεχόμενά του (ξέρετε αυτό που δείχνει μία-μία σιγά-σιγά τις thumbnails ων εικόνων).

Πώς διορθώνεται;

Δημοσ.

Mipos gia Opiondipote logo ston Explorer sto Folder Options->View->File And Folders tsakaristike to Do Not Cache Thumbnails ?????

Gia XP milame e ?

Δημοσ.

Αν τα αρχεία αυτά είναι πολλών mb το καθένα ξεχωριστά, θα σου τα δείχνει πάντα έτσι.

Για παράδειγμα, έχω ένα φάκελο που έχει .psd που είναι αρχεία από 4 mb και πάνω. Τα φορτώνει πάντα αργά.

OXTROS, για το ACDSEE ρώτησε. Δε νομίζω να έχει σχέση ο explorer :roll:

Δημοσ.

Πόσο μου αρέσουν αυτοί που σε όλα τα τόπικς απαντάνε ως λύση το format και το uninstall.Ρε παιδιά, δεν το λέω με κακία, αλλά άμα θέλαμε να τα "λύσουμε" έτσι τα προβλήματα δε θα ερχόμασταν εδώ να ρωτάμε.Το κάναμε και τελείωνε το θέμα.

Όχι τόσο μεγάλα αρχεία δεν έχει.Έχει κάποια, λίγα, μεγάλα αλλά όχι τόσο, όμως και πάλι με αυτά μέσα πριν τον έδειχνε κανονικά.

OXTROS τί σχέση έχει ο explorer με το ACDSee;

Δημοσ.

Μήπως έχει πάθει τίποτε η database του ACDSee; Βρες το αρχείο ImageDB.ddf και το αρχείο ImageDB.dtf και σβήσε τα. Σε XP θα βρίσκονται στον κατάλογο C:\Documents and Settings\"Username"\Application Data\ACD Systems\ImageDB

Δημοσ.

Ksero egw re paidia... Mhn barate... Mia protash ekana.. Isos to ACDSee na xreisimopoiouse to cache tou explorer gia ta thumbs. :cry:

Den ksanalew tipota!!!!! :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...