gregorysam Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Γεια σας ειμαι νεος στο φορουμ ;D και θα ήθελα την πολύτιμη βοηθεια σας για το καημένο samsung galaxy s που ειμαι κατοχος. Με λιγα λογια εχω κανει root εδω και πολυ καιρο βεβαια ειχα κρατησει ενα backup απο την ρομ της samsung (2.3.3) που ειχε το κινητό τοτε. Σημερα ωμός ειδα μια νεα ρομ που ειχε βγει και ηθελα να την εγκαταστησω τελος παντον την κατευαζω μπενω στο clockworkMod για να την εγκαταστησω εχωντας κανει backup την προηγουμενη ρομ που ειχα δλδ μια 4.2+ και κατι πηγε στραβα απο την βιασύνη μου και δεν εγκατεστησα την σωστα και αφου δεν ειχα πολυ χρονο και ειπα να πατησω το backup για να μπει η πρηγουμενη αλλα τελικα πατησα το backup της πρωτης ρομ δλδ της 2.3.3 και τρ παω κανω reboot στο clockworkMod (που ξανα πηγε στην πρωτη εγκδοση του δλδ την 3,0,0,5) για να βαλω αλλη ρομ αλλα δεν μπορει να ανηχνευσει ουτε την καρτα sd ουτε την μνημη του κινητου για να βαλω αλλη ρομ..... καποιος καλος ανθωπος να με βοηθήσει γτ τα εκανα μπαχαλο :/ gg ευχαριστω
Moderators Λύση stormrain Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Moderators Λύση Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Για να εχεις φτασει σε τετοιο σημειο σημαινει πως ξερεις να χρησιμοποιεις το Odin. Κατεβασε μια επισημη ρομ και περνα τη μεσω Odin μπαινοντας σε Download mode. Δεν μπορω να σου προτεινω κατι παραπανω γιατι παει πολυς καιρος απο τοτε που ειχα τη συσκευη, αλλα θα βρεις εναν (παλιο μεν, λειτουργικο δε) οδηγο εδω http://www.insomnia.gr/wiki/_/smartphones/how-to-flash-official-android-234-xxjvp-gingerbread-rom-on-galaxy-s-i9000-and-more-r200 Καλως ηρθες
gregorysam Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 οκ θα δω τι θα κανω ευχαριστωωω ok τα καταφερα ευχαριστω και πάλι και πάλι και πάλι και πάλι και πάλι
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Ωραιος!! Χαιρομαι που βοηθησα, αν και τα ευσημα τα παιρνει η Karmen1983 με τον οδηγο της Παντως το καλο με τα Samsung ειναι πως πρακτικα ειναι unbrickable συσκευες, δλδ ο,τι και να παει στραβα σιγουρα υπαρχει τροπος να επανελθει η συσκευη σε λειτουργικη κατασταση. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα