Icecut Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα,η ερώτηση είναι λίγο εξειδικευμένη αλλά για αυτό είμαστε εδώ... Σε μια υφιστάμενη εγκατάσταση ψύξης,έχουμε κάποια αισθητήρια τα οποία έχουν έξοδο 485 και με ένα adaptor τα κάνουμε rs232 και τελικά καταλήγουν σε ένα pc.Πρόκειται αποκλειστικά και μόνο για αισθητήρες θερμοκρασίας και το μόνο ζητούμενο είναι σε 15 σημεία της εγκατάστασης να έχουμε εικόνα της θερμοκρασίας.Έχει κάνει ποτέ κάνείς κάτι αντίστοιχο?Υπάρχει κάποιο software για DAQ(Data Acquisition)σχετικά απλό ,για να μη καταφύγω σε λύσεις labview κλπ?Ψάχνω σε εταιρείες όπως η CAREL άλλα δεν υπάρχει κάτι να με βοηθήσει να καταλήξω.Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη.Ευχαριστώ.
sam sam Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 εμενα στο μυαλο μου ηρθε το labview...τωρα αλλο; αν βρεις κατι παντως πες μας....
Icecut Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Labview εχω δουλέψει και εγώ στο παρελθόν,θα ήθελα όμως κατι πιο εμπορικό και να έχει και δυνατότητα gsm αποστολής sms ή κλήσης σε κινητό τηλέφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα