geioannou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 παλαιότερα ειχα δουλεψει το web album maker αλλα τωρα δεν ειναι δωρεαν.
isay Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 παλαιότερα ειχα δουλεψει το web album maker αλλα τωρα δεν ειναι δωρεαν. Και το ερώτημα ποιο είναι;
geioannou Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 σωστο και αυτο !!!! απο βιασύνη δεν διευκρίνισα. το ερωτημα ειναι εαν γνωριζει κανεις καποιο αναλογο για να κανω την δουλεια μου, η εαν εχει κανεις κατι να προτείνει.
isay Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 ποια εκδοση ειχες δουλέψει; Δεν μπορεις να βρεις την ιδια εκδοση τωρα;
geioannou Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Οχι δεν μπορώ να βρω την παλιά. Αλλά εκτός αυτού, κάποια αλλαγή πρέπει να έχει γίνει στον web server και αυτό που είχα φτιάξει δεν παίζει. Οπότε θα πρέπει να το ξαναφτιαξω
imaginas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μήπως σου κάνει αυτό; http://www.tangata.de/kh_mod/ Με αυτό έχω φτιάξει την gallery μου
rounsmith Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 ΦΑΝΣΥΜΠΟΞ (Γράψτο στα αγγλικά στο Google δεν με αφήνει το forum )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα