anheron Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα, σύντομα φεύγω για σπουδές στο εξωτερικό οπότε αναζητώ ένα λάπτοπ που θα μου είναι χρήσιμο σαν βασικό εργαλείο. Θα χρησιμοποιώ σίγουρα επεξεργασία εικόνων, προγράμματα office, πολλές ταινίες και αρκετό -έως απεριόριστο- web καθημερινά. Ψάχνω κάτι που να μην κολλάει με το άνοιγμα των αρκετών καρτελών, να είναι λειτουργικό, ελαφρύ και όμορφο (μία φορά θα δώσω τόσα λεφτά, ας πάνε σε κάτι που θα με ικανοποιεί και εμφανισιακά κιόλας) Για τους λόγους αυτούς(και ιδίως τους δύο τελευταίους), σκεφτόμουν να πάρω το macbook pro retina 13 ιντσών. Και καταλήγω στα ερωτήματα: Αξίζει τα λεφτά του; Σας βολεύουν οι 13 ίντσες ή είναι μικρό για καθημερινή χρήση; Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο με παρόμοια χαρακτηριστικά; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!
arxaggelos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 προγράμματα office σκεφτόμουν να πάρω το macbook pro retina 13 ιντσών. Ξανασκέψου το. Εκτός εάν όταν λες office εννοείς πολύ περιστασιακή χρήση. Btw, σε λίγες μέρες αρχίζουν τα πρώτα laptop με Haswell. Αν μπορείς να περιμένεις μέχρι Ιούλιο-Αύγουστο, λογικά θα έχει αρκετή ποικιλία. 1
theo_s Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 εγω θα σκεφτομουνα και αυτο http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=63611
parasaser Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Ασε τα MacBook. Μονο τα all in one αξίζουν από apple μεριά. Με τόσα χρήματα μπορείς να πάρεις κάτι πολυ καλο ίσως και το καλύτερο laptop . Οπότε ψάχνεις κάτι γύρο στα 1.500€ ?
anheron Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Ξανασκέψου το. Εκτός εάν όταν λες office εννοείς πολύ περιστασιακή χρήση. Αναφέρομαι σε καθημερινή χρήση λόγω δουλειάς (excel) και εργασιών. (ξεκίνησα αναζήτηση για τα haswell) Ασε τα MacBook. Μονο τα all in one αξίζουν από apple μεριά. Με τόσα χρήματα μπορείς να πάρεις κάτι πολυ καλο ίσως και το καλύτερο laptop . Οπότε ψάχνεις κάτι γύρο στα 1.500€ ? Καταλαβαίνω ότι στην apple πληρώνω και μισθούς του τμήματος marketing, οπότε θα έψαχνα για laptop μέχρι 1.200 ευρώ. Δεκτές οι προτάσεις φυσικά. Ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις!
Errik Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Πάρε μακμπουκ, δεν πρόκειται να το μετανοιώσεις... Εγώ το έχω άχτι που δεν πήρα, παρόλο που έδωσα τα μισά χρήματα... Λίγο πολύ για την ίδια χρήση. Επίσης θα σου πρότεινα, αν δεν καταλήξεις σε μακμπουκ, μην δώσεις πάνω απο 500-600Ε σε λάπτοπ. Πάρε ένα 14άρι με ι5 με μια κάρτα γραφικών Nvidia με τεχνολογία optimus, και αφού εγκατασταθείς πάρε και μια εξωτερική οθόνη να κάνεις την δουλειά σου τέλεια. Προσωπικά αυτό είχα κάνει πέρσυ, είχα πάρει αυτόν: http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-4830TG-Notebook.53433.0.html και μια 24άρα samsung και έκανα τέλεια την δουλειά μου. Το λαπτοπάκι αστέρι, μόνο που στα παιχνίδια όταν ζεσταίνεται κάνει throttling τον επεξεργαστή (όπως τα περισσότερα μικρά gaming laptops) Δεν σου λέω να πάρεις το ίδιο, αλλά στο ίδιο concept... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα