sriver_fx Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα,έψαχνα για κάτι δυνατό στο θέμα cooling για λάπτοπ και βρήκα κάτι καινούργιο. http://www.amazon.com/ThermaPAK-HS15A-HeatShift-Laptop-Laptops/dp/B001CBFTFM Ξέρει κανείς για αυτό το heatshift κάτι παραπάνω?
coolerman Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα,έψαχνα για κάτι δυνατό στο θέμα cooling για λάπτοπ και βρήκα κάτι καινούργιο. http://www.amazon.com/ThermaPAK-HS15A-HeatShift-Laptop-Laptops/dp/B001CBFTFM Ξέρει κανείς για αυτό το heatshift κάτι παραπάνω? εσωτερικά έχει κάποιους "κρυστάλλους" που είναι πατέντα τις εν λόγο εταιρίας και με κάποιο τρόπο "τραβάει" την θερμότητα προς τα έξω.σαν παθητική ψύξη. το αν αξίζει;; αναφέρουν μέχρι και 10 βαθμούς κάτω.αλλά πόσο αξίζει να το αγοράσεις. αν διαθέτεις μέχρι 40 ευρώ αγοράζεις βάση-ψυγείο Site: http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200020447">coolermaster 2
GREGKERKYRA Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Επίσης ρίξε και μια ματιά κάτω στα σχόλια, κάποιος αναφέρει ότι μετά από 3-4 ώρες χάνει την "δροσιά" του αφού ζεσταθούν οι κρύσταλλοι. 17€ αν θες να το ρισκάρεις δεν είναι απαγορευτικά, από την άλλη ο coolerman σου έδωσε top λύση.
sriver_fx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Το θέμα είναι πως εμποδίζει την εισαγωγή αέρα από το λάπτοπ. Αυτό θα μου ρίξει την θερμοκρασία σωστά?
coolerman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 <p>Το θέμα είναι πως εμποδίζει την εισαγωγή αέρα από το λάπτοπ. Αυτό θα μου ρίξει την θερμοκρασία σωστά?</p> αντιμετωπιζεις καποιο προβλημα με θερμοκρασιες;; η βαση νομιζω θα κανει καλυτερη δουλεια
sriver_fx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 αντιμετωπιζεις καποιο προβλημα με θερμοκρασιες;; η βαση νομιζω θα κανει καλυτερη δουλεια Εχω ενα acer 5750g εχω καθαρισει το ανεμιστιρακι απο μεσα και τις πρωτες 2 μερες ημουν αρκετα ευχαριστημενος,μετα αρχισε να ανεβαζει παλι θερμοκρασια.Δεν μπορει να μαζεψε σκονη τοσο γρηγορα.
smarnel Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Εχω ενα acer 5750g εχω καθαρισει το ανεμιστιρακι απο μεσα και τις πρωτες 2 μερες ημουν αρκετα ευχαριστημενος,μετα αρχισε να ανεβαζει παλι θερμοκρασια.Δεν μπορει να μαζεψε σκονη τοσο γρηγορα. πιθανότατα χρειάζεται αλλαγή η θερμοαγώγιμη πάστα των cpu-gpu,ειδικά αν το έχεις αρκετά χρόνια και έχει δουλέψει. εκτός αν δουλεύεις σε εργοτάξιο και μαζεύει κανά κιλό χώμα κάθε μέρα!
coolerman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Εχω ενα acer 5750g εχω καθαρισει το ανεμιστιρακι απο μεσα και τις πρωτες 2 μερες ημουν αρκετα ευχαριστημενος,μετα αρχισε να ανεβαζει παλι θερμοκρασια.Δεν μπορει να μαζεψε σκονη τοσο γρηγορα. αφού έκανες που έκανες.. τις θερμοαγώγιμη πάστα/thermal pad σε cpu/gpu την άλλαξες;; όπως λεει ο φίλος απο πάνω
sriver_fx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Οχι παστα δεν αλλαξα....πιστευα οτι θα ηταν αρκετο το καθαρισμα...αλλα οπως φαινεται θα γινει κι αυτο. Εχω ακουσει για μια παστα η οποια κανει κανα 7ευρω παραπανω απο τις κανονικες και ειναι μαζι με ασημι αν θυμαμαι καλα,να βαλω αυτη η να παρω μια απλη τι λετε?
coolerman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Οχι παστα δεν αλλαξα....πιστευα οτι θα ηταν αρκετο το καθαρισμα...αλλα οπως φαινεται θα γινει κι αυτο. Εχω ακουσει για μια παστα η οποια κανει κανα 7ευρω παραπανω απο τις κανονικες και ειναι μαζι με ασημι αν θυμαμαι καλα,να βαλω αυτη η να παρω μια απλη τι λετε? έπρεπε να το κάνεις μιας και μπήκες στο "τρυπάκι" του καθαρισμού. χαρτί κουζίνας/καθαρό οινόπνευμα(νωπό χαρτί "ποτισμένο" με οινόπνευμα) και καθαρίζεις την παλιά όμορφα και ωραία αυτή είναι πολύ καλή. επίσης εκεί που έχει thermal pad τα βγάζεις και προσθέτεις καινούρια thermal pad.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα