Προς το περιεχόμενο

Kantar: Αύξηση μεριδίου αγοράς για τα Windows Phone στις Ηνωμένες Πολιτείες

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το πιο πιθανο απεδω και περα,θα βλέπουμε ολο και περισσοτερο κοσμο να κανει βολτες απο το ενα λογισμικο στο αλλο!

Οποταν θα ειναι συχνο το φαινόμενο των αυξομειωσεων του sharemarket των mobile oses!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξερω αν θα ειναι ετσι ακριβως , αλλα καπως ετσι ειπανε οι φημες οτι θα ειναι , και αυτο δεν το λεω αρνητικα γιατι εμενα εξαλου μαρεσει η εμφανιση του WP. Ολα θεμα γουστου ειναι.

Ερώτηση 1 γιατί ενώ το ios είναι δεύτερο αναφέρεται πρώτο στην λίστα και δεύτερον 1.5% αύξηση όταν είσαι στο 5.6 είναι λόγος για να γίνεις άρθρο; Γιατί κάποιος προσπαθούσε πρόσφατα να μας πείσει ότι τα WP δεν έχουν προώθηση... (όχι εδώ μέσα) Ελπίζω αυτή η μπούρδα που λέγεται WP να μείνει κάτω από το 10% γιατί αν πάρει τα πάνω της καήκαμε. Είναι ότι ποιο άσχημο έχω δουλέψει σε κινητό μέχρι και τα 6.1 πιο πολύ μου άρεσαν (προσωπικά γούστα τι να κάνουμε; )

Ερώτηση 1 γιατί ενώ το ios είναι δεύτερο αναφέρεται πρώτο στην λίστα και δεύτερον 1.5% αύξηση όταν είσαι στο 5.6 είναι λόγος για να γίνεις άρθρο; Γιατί κάποιος προσπαθούσε πρόσφατα να μας πείσει ότι τα WP δεν έχουν προώθηση... (όχι εδώ μέσα) Ελπίζω αυτή η μπούρδα που λέγεται WP να μείνει κάτω από το 10% γιατί αν πάρει τα πάνω της καήκαμε. Είναι ότι ποιο άσχημο έχω δουλέψει σε κινητό μέχρι και τα 6.1 πιο πολύ μου άρεσαν (προσωπικά γούστα τι να κάνουμε; )

1.Μπουρδα για σενα.Η συντρηπτικη πλειωψιφια που τα εχει ΔΟΥΛΈΨΕΙ για καποιο Α διάστημα,εχει εντελώς διαφορετική γνωμη!

2.Τα wp,οσο καλα κ να πανε σιγουρα δε πρόκειται να φτασουν το android,τουλάχιστον οχι σ'αυτη τη 5ετια!Οποταν μην θορυβησε!

Και 3.Αυτο που βλέπουμε στα wp,ειναι οτι χρονο με το χρονο η ms ανοίγει το os και δίνει περισσοτερες ελευθεριες κ δυνατότητες στο χρηστη,σε αντίθεση με την Apple!Και δε θα παραξενευτώ καθολουν,αν σε λιγα χρόνια τα wp φτασουν στα ίδια επίπεδα παραμετροποιησης με το android!

Ασε που η Google εχει κάποιες τασεις,τωρα τελευταίως, αφερεσης κ περιορισμων ως προς το os της!

• Like 5

Μόνο αν είναι κάποιος αφελής επιζητα ένα και μόνο OS να κυριαρχήσει. Αν πχ το Android (που χρησιμοποιώ και εγώ) κυριαρχήσει και γίνει μονοπωλιο τότε η Google θα γίνει όπως ακριβώς η Microsoft στα pc. Θα επαναπαύεται στις δάφνες της και θα ρίξει την ποιότητα της. Εκτός αν πιστεύετε ότι χωρίς ανταγωνισμό η Google θα συνεχίσει να πρωτοπορεί με τους ίδιους ρυθμούς . ας καγχασω. Αντίθετα με μεγαλύτερο ανταγωνισμό τόσο πιο γρήγορα θα προχωρήσει η τεχνολογία του Mobile OS. Μακαρι λοιπόν τα BB - winphone-ios και Android να φτάσουν όλα το στο ίδιο επίπεδο χρηστών. Τότε θα έχουμε κάνει την τύχη μας ως καταναλωτές.

• Like 4

Η MS σπρώχνει πολύ τα WP8 ειδικά στην αμερική. Οπότε λογικό είναι να έχουν αύξηση αφου στο κάτω κάτω δεν είναι κακό λειτουργικό, απλά καινούργιο και ο περισσότερος κόσμος δεν το ξέρει καν.

Η αύξηση του symbian είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Προφανώς τα νούμερα έχουν μεγαλύτερο στατιστικό σφάλμα απο αυτό το 0,2%.

1.5 % στις Ηνωμένες Πολιτείες. OK!

Οπότε καθαρά για διαφήμιση δόθηκαν έτσι τα στοιχεία.

Αλλα συμφωνώ με Alex0s. Μεγαλύτερος ανταγωνισμός, καλύτερο για μας.

τα χεις παίξει τελειως

εγώ μια χαρά είμαι.. άλλους βλέπω ότι έχουν χάσει τον ορθολογισμό τους και πιστεύουν κάθε είδηση spam που βγαίνει.

Να θυμίσω το άλλο το παραμύθι με τα windows 8 και τις 100 εκατομμύρια άδειες πωλήσεις που έχει κάνει και που μας το ξεφούρνισαν πριν λίγους μήνες.

Παραθέτω μια χθεσινή είδηση από cnet

http://news.cnet.com/8301-10805_3-57577226-75/windows-8-ekes-out-3.2-percent-of-desktop-os-market/

και η παρακάτω εικόνα είναι ποιο ενδιαφέρων

net-applications-march-2013-desktop-os.p

η την πρόσφατη είδηση ότι η nokia έχασε και το πρωτιά στις πωλήσεις στην έδρα της από την samsung

http://mynokiablog.com/2013/05/29/nokia-33-pipped-to-second-in-finland-by-sammy-36-sammy-opens-research-centre-in-finland/

Screen-Shot-2013-05-29-at-19.29.36-600x3

και μην πιάσουμε τις ειδήσεις με τις πόσες ενεργοποιήσεις γίνονται παγκόσμια σε android και τι ποσοστό χρήσης έχει με τα windows κολλημένα στο 3%

Φυσικά όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα και άνευ σημασίας αναφοράς. 

Η φοβερή είδηση που πρέπει να γίνει πρωτοσέλιδο στο insomnia είναι ότι τα windows 8 αυξήσαν 1,5% το ποσοστό χρήσης τους στην Αμερική και όλα αυτά μέσα σε δύο μήνες :P

• Like 2

εγώ μια χαρά είμαι.. άλλους βλέπω ότι έχουν χάσει τον ορθολογισμό τους και πιστεύουν κάθε είδηση spam που βγαίνει.

Να θυμίσω το άλλο το παραμύθι με τα windows 8 και τις 100 εκατομμύρια άδειες πωλήσεις που έχει κάνει και που μας το ξεφούρνισαν πριν λίγους μήνες.

Παραθέτω μια χθεσινή είδηση από cnet

http://news.cnet.com/8301-10805_3-57577226-75/windows-8-ekes-out-3.2-percent-of-desktop-os-market/

και η παρακάτω εικόνα είναι ποιο ενδιαφέρων

net-applications-march-2013-desktop-os.p

η την πρόσφατη είδηση ότι η nokia έχασε και το πρωτιά στις πωλήσεις στην έδρα της από την samsung

http://mynokiablog.com/2013/05/29/nokia-33-pipped-to-second-in-finland-by-sammy-36-sammy-opens-research-centre-in-finland/

Screen-Shot-2013-05-29-at-19.29.36-600x3

και μην πιάσουμε τις ειδήσεις με τις πόσες ενεργοποιήσεις γίνονται παγκόσμια σε android και τι ποσοστό χρήσης έχει με τα windows κολλημένα στο 3%

Φυσικά όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα και άνευ σημασίας αναφοράς.

Η φοβερή είδηση που πρέπει να γίνει πρωτοσέλιδο στο insomnia είναι ότι τα windows 8 αυξήσαν 1,5% το ποσοστό χρήσης τους στην Αμερική και όλα αυτά μέσα σε δύο μήνες :P

Απο το άχτι σου ουτε να διαβάσεις τον τιτλο σωστα,δε κατάφερες! :lol:
  • Like 3

γιατι δεν γραφετε για την συγκλονιστικη ανοδο 3Χ του συμβιαν ???

ε ..?

ποιος νοιαζεται για ενα λειτουργικο της αφανειας και αν εκανε μια ασημαντη αυξηση 1.5% .... αμα φτασει ποτε το 10-20-30 % τοτε θα ειναι ειδηση ...

Μα για να φτασει 10-20-30% πρεπει να περασει απο το 3-5-8%. 

Ισως ειστε πολυ νεοι, αλλα καποτε η MS ηταν η μονη που ειχε smartphones και pocket devices (δηλαδη χωρις τηλεφωνο), μετα εμφανιστηκε το symbian και μετα εξαφανιστηκαν και τα δυο αν και ειχαν γνωρισει πρωτιες και σχεδον μονοπωλια για λιγο καιρο...

Ροδα ειναι και γυριζει. Εμενα προσωπικα που εχω περασει χρονια τωρα και απο ms και απο symbian και απο ios και λογω επιλογων λιγο απο android, περιμενω παντα η ροδα να γυριζει για να εχω παντα φρεσκες (για την εποχη) συσκευες/λειτουργικα...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατι δεν γραφετε για την συγκλονιστικη ανοδο 3Χ του συμβιαν ???

ε ..?

ποιος νοιαζεται για ενα λειτουργικο της αφανειας και αν εκανε μια ασημαντη αυξηση 1.5% .... αμα φτασει ποτε το 10-20-30 % τοτε θα ειναι ειδηση ...

Δεν λες λειτουργικο της αφανειας ενα ΝΕΟ λειτουργικο το οποιο εχει κινητα με την καλυτερη καμερα εκει εξω (ειδικα Low light), δεν εχει lag, δεν εχει ads παντου και παντα σαν τα android, εχει σε καθε μοντελο τρομερους σχεδιασμους, Office, και συνδιασμο με Win8 και Xbox.

Χαλαρωστε παιδια, ειναι νωρις, μην τρομοκρατηστε ακομα. Τα WP θα περασουν το λειτουγρικο σας σε μεριδιο σε 1-2 χρονια απο τωρα.

Α, btw, οταν βαρεθειτε ολο αυτο το lag και το να ψαχνετε roms σαν μανιακοι επειδη δεν παιρνετε updates στις νεες συσκευες σας,δεν θα πατε σε iOS (oι περισσοτεροι λογο $)  αλλα σε WP. ;) Mark My Words.

Επεξ/σία από Windows8
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...